Maskinentreprenør i Høyanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Montere vaskemaskin og tørketrommel

6993HØYANGER

Hei. Jeg trenger en rørlegger til å montere vaskemaskin og tørketrommel på badet mitt. De skal stå oppå hverandre. Badet ligger i første etasje i enebolig.

graving/drenering rundt enebolig

6993HØYANGER

trenger graving og fjerning av jordmasse rundt 3 vegger på huset, ny singel/grusmasse og utbytte av vann/kloakk fra huset til kommunale rør. veggene på huset er ca 9-10m på alle sider og 1.5-2m jord som må fjernes inntilt mur. innkjøp av plast/isolasjonsplater kan jeg ordne og legge selv.

* Fortsatt ledig: Riving av delvis garasje av leca / lecabyggplank

6995KYRKJEBØ

Toppdekke av lecabyggplank skal rives, kjøres bort, delvis vegg skal bort, noe må stå pga terreng rundt. Port, dør, vindu og rekkverk tar eg ned sjølv.

Drenering av tomt

6995KYRKJEBØ

Trenger et ikke bindende pristilbud på drenering bak hus. Vannet samler seg og skaper fukt problemer i huset. Ta gjerne kontakt pr tlf

* Fortsatt ledig: Ny drenering og isolering

6993HØYANGER

Eg har eit hus på rundt 250kvm, som treng by drenering og isolering. Huset er fra 1930tallet og det er ikkje gjort noke etter dette. Full takhøgde på kjeller, med vindu i bakkenivå.

Pumpe til brønn

6947LAVIK

Reprasjon / bytte av dykkpumpe i brønn. Strømtilførselen til pumpe ble kuttet ved oppussing, og Trykkbryter er muligens gåen. Usikker på om pumpen skal byttes, det avhenger deres vurdering av tilstanden.