Maskinentreprenør i Strand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Strand

DM MASKIN & TIPP DA

5.0 (2)

Sep. 2020

Drenere rundt hus, rive og sette opp ny veranda, jevne ut hage, rive og bygge garasje.

"Jeg er utrolig fornøyd med all god hjelp til drenering rundt hus, og å fikse opp hele uteområdet. Resultatet var av høy kvalitet og kommunikasjonen var bra. Jeg kan på det sterkeste anbefale DM Maskin & Tipp DA."
H
Hanne
Kongsberg

BENGT FJELDE

Juni 2020

Graving, planering/ flytte steingjerde.

"Veldig dyktig, god service. Kan anbefales på det sterkeste."
S
Svein Egil
Tau

TOR JONASSEN

5.0 (26)

Juni 2020

Graving og oppsett av støtte mur

"Arbeid utført som avtalt, veldig fornøyd"
R
Rolf
JØRPELAND

EDLAND BRØNNBORING AS

5.0 (1)

Brønnborings firma med god erfaring i boring av brønner for hytter.Vår borerigg har svært gode terrreng egenskaper, har derfor god erfaring i å bore brønner på hytter utan bilveg heilt fram.Montere ofte frostfri vannpost på hyttevegg.

Jan. 2019

Brønnboring

"Holder hva de lover"
L
Lars
Stavanger
EDLAND BRØNNBORING AS

Exactproff AS

EXACTPROFF AS er en totalentreprenør innenfor Bygg og Håndverk, Asbestsanering og Service. Vi utfører en rekke håndverkertjenester. Vi kan bygge et helt nytt hus til deg. Skal du bygge om eller rehabilitere huset ditt? Vi kan hjelpe med blant annet å skifte vinduer og kledning,legge nytt tak, rehabilitere kjøkken eller bad. Vi kan også hjelpe å legge parkett eller laminat, samt listing. o.s.v. Vi leverer også service tjenester til boligbyggelag, eiendomsselskaper, til offentlige etater og til...

Se mer
Sep. 2017

Skifte av kledning og etterisolering

"De gjorde den jobben de skulle til den prisen de hadde sagt. Godt utført solid arbeide. Veldig fornøyd"
R
Rudi Michael Hunsbeth
Randaberg
Exactproff AS

Gardens of Atlantis Gawlak

Des. 2014

Lage gangvei mellom garasje- hus

"Jobbet seint og tidlig og var velvilligheten selv. Kom med fornuftige og gode forslag til løsninger der jeg selv hadde gitt tapt. Alt i alt veldig fornøyd"
A
Arnfinn
Jørpeland
Gardens of Atlantis Gawlak
Siste registrerte jobber

Legge stein i skråning

4104JØRPELAND

Fylle på med rullestein i skråning på toppen av duk. Ca 100-120m2. Bilvei langs skråning. Duk er allerede lagt.

Drenering garasje

4120TAU

Trenger få lagt drenering på fremside av garasje da det i dag kommer vann inn garasjeport.

Drenering rundt hele Eiendom

4100JØRPELAND

Jeg ønsker å drenere rundt hele eiendommen slik at det blir mulig å lage leilighet i kjeller-etasjen.

Terasse og fjerning/knusing av 4 store stener

4105JØRPELAND

Legge ny terasse ca 50 kvm totalt ,fjerne 4 stener ved hyttehjørnet.

Grave og sette inn to vinduer i kjelleretasje

4104JØRPELAND

Vi ønsker å få gravet ned ca halvannen meter ved grunnmuren og deretter få satt inn to vinduer i kjellermuren. Samt at vi ønsker å få bygd opp en støttemur fra graven og mot jordmassene.

Lysgrav og Betongsaging/sette inn nye vindu kjellernivå

4103JØRPELAND

Dette vil vi ha utført: 1) grave lysgrav delvis under bakkenivå 2) kjellervinduet er for lite, vi ønsker at det sages ny åpning (betong) til tre vinduer på 120 x 80 cm (bredde x høyde). 3) sette inn kjellervindu på 120 x 80 cm 4) fikse fasaden / lysgrav