Elektriker i Sortland

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker i Sortland

Tømrer Og Serviceelektroniker Pettersen

Juli 2019

Utbygging av bolig

"Pettersen gjorde en fantastisk jobb og vi er kjempefornøyde!"
J
Johnny Katiku
Sortland

LITANOR BYGG

5.0 (2)

Juni 2013

* Fortsatt ledig: Oppussing av 10 kvadrats bad

"Kan trygt anbefale bedriften videre til andre. Arbeidet ble utført til avtalt tid, og det var meget bra utført. Bedriften har hyggelige og dyktige arbeidsfolk ansatt. Ved neste oppussing vil jeg bruke bedriften igjen."
S
Steinar
Sortland
Siste registrerte jobber

Behov for montering av utendørs stikkontakt

8406SORTLAND

Da vi nylig har fått montert varmepumpe, trenger vi å få montert en utendørs stikkontakt nært pumpa.

Montering Hjemmelader elbil

8406SORTLAND

Ønsker pris på ladepakke.Til elbil.Montering

Montering av zaptec go.

8404SORTLAND

Montering av elbillader på Kleiva i Sortland. Jeg legger opp ledningen selv så elektriker må koble til i sikringsskapet og ladeboksen ute.

Tilkobling til EL bil lading

8403SORTLAND

Tilkobling Til El bil lading

Installere ny kurs+utekontakt

8406SORTLAND

Ønsker å få installert en ny 16A kurs til varmepumpe og en stikkkontakt ute

Varmekabler utebod

8403SORTLAND

Trenger en elektriker til å legge varmekabler i en utebod som er 5,1 m2.