Maskinentreprenør i Fauske

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Fauske

HALSA SVEISEVERKSTED AS

4.4 (5)

Aug. 2022

Drenering og kontroll samt isolering av avløpsrør

"De kom somavtalt til avtalt tid. jobben utført til fast pris uten noe tull. Anbefales!"
C
Christian
Valnesfjord

BERG ARNTZEN ENTREPRENØR AS

Aug. 2021

Ny drenering og isolering

"Flott resultat! Alt gjennomført iht til avtale."
P
Per Mikael
Fauske
BERG ARNTZEN ENTREPRENØR AS
Siste registrerte jobber

Installere vannmåler

8206FAUSKE

Hei Vil gjerne ha et tilbud på 1 stk. vannmåler og arbeid ifm. montering av denne, samt innmelding til kommunen.

Trenger ny drenering på 2 av sidene på huset, lett adkomst

8200FAUSKE

Vi må få ordnet ny drenering på 2 av siden på huset vårt. Det skal også ordnes 3 lysgraver på den ene langsiden og ny isolasjon utvendig på betongmur. Ønsker å få fullført jobben snarest.

Graving av grunn til garasje

8211FAUSKE

Vi trenger noen som kan grave (evt. også støpe grunnmur) til en garasje på 69 kvm. I svar på byggesøknad sto det: "Tiltakshaver bør sette seg inn i NVEs veileder Nr. 1/2019 Sikkerhet mot kvikkleireskred, særlig vedlegg 2: Gjennomføring av K0-tiltak uten forverring: NVEs veileder. https://publikasjoner.nve.no/veileder/2019/veileder2019_01.pdf" Situasjonsplan og eventuell annen info kan sendes ved forespørsel.

Anlegge plen på tomt

8206FAUSKE

Fjerne trær og stubber på tomt. Planere plen på området trærne står samt lage ny plen der det allerede er plen i dag. Har mulighet for å bruke en del av massene til utfylling på egen tomt.

Drenering

8209FAUSKE

Må skifte drenering langs en vegg, ca.10m. 5m er under et tilbygg (garasje). Massene må graves opp inne i garasjen. Betonggulv er fjernet. Veggen må bygges opp med vortepapp og isolasjonsmateriale. Stedlige masser kan sikkert ikke benyttes, da huset/dreneringa er fra 1973. Det ligger betongeør i bunnen, som er inspisert og hele. Full kjeller under bakkenivå.

Rør i innkjørsel er kommet opp pga tele og må senkes

8209FAUSKE

Grøftrør som ligger under belegningstein må senkes. Dette innebærer at belegningsstein må opp i det området ved veien og at støpte murkanter må senkes og rettes i tillegg. Gravemelding er ok. Belegningsstein må legges igjen etterpå.