Trenger du en murer i Oppegård?

Trenger du en murer i Oppegård for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Oppegård konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Oppegård?

Trenger du en murer i Oppegård for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Oppegård konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Oppegård på Mittanbud

Flislegging av vegg over kjøkkenbenk

1415OPPEGÅRD

Flislegge i fiskebensmønster på vegg over kjøkkenbenk. 2,20 m lang, 56 cm høy. Fliser er 6,5 x 20 cm. Vi har fliser og fugemasse.

Flislegge terrasse

1415OPPEGÅRD

Fjerne eksisterende fliser, flere løsnet, og legge ny stein/flis på terrasse og trapp opp til terrasse.

Flislegge vegg på kjøkken

1415OPPEGÅRD

Hei! Vi ønsker å flislegge den ene veggen på kjøkkenet vårt, se bilde. Send gjerne melding for mer informasjon.

Renovering av leilighet

1415OPPEGÅRD

I forbindelse med renovering av en leilighet ønsker jeg separate tilbud på følgende. 1: Senking av tak og montering av spotter + 2 uttak for lyskilder (taklampe). Taket er for det meste betongelementer. Taket skal sparkles og males. Størrelse ca 35 -40 kvm. 2: Maling av leilighet ca 70 kvm. Stue, kjøkken, gang og 3 rom, 3: Skifte eller reparasjon av parkett som er skadet. I tilfelle parkett må skiftes ønskes det lagt varmefolie under deler av parkett. Totalt er det ca 35 kvm 4: Baderommet har et antall fliser som må skiftes ca. 8 - 10. 5: Skifte av 1 - eventuelt flere vinduer. 6: Kappe ca 10 cm av en granitt benkeplate, For alle er det selvsagt anledning til å besiktige leiligheten før tilbud gis. Tilbud kan gis samlet eller enkeltvis.

Støttemur

1415OPPEGÅRD

Fjerne gammel støttemur og oppsett av ny. Ønsker granittstein (40x 40).

Slipe betonggulv garasje 50 kvm

1415OPPEGÅRD

Betonggulv i garasje som må slipes. Ble støpt i 2021, men grunnarbeid ble ikke gjort tilfredsstillende. Ønsker å slipe ned gulv for å få en fin overflate. 50 kvm

Siste evalueringer
Utvendig arbeid: Ta av pålimte fliser og glatte med sement.

God kommunikasjon og god kvalitet på arbeidet. Veldig pålitelig i forhold til avtalte tider. Anbefales!

Aug. 2023
K

KJELLAUG om Murerfirma Roar Kristoffersen AS

Oppegård
Mure igjen rundt nye ytterdører

Helt topp 👍

Aug. 2023
S

Simen om FOLLO MURMESTER AS

Oslo
Sprenging av ca. 3 m3 fjell

Fornøyd med alle punkter.

Juli 2023
T

Tatyana om Fjellsprengning 365 AS

Oppegård
Sette opp støttemur

Vi er veldig fornøyde med Thoralf. Han har vært ryddig på pris og tilbud. Opplyst oss løpende om utfordringer ved jobben og kommet med gode løsningsforslag. Sluttproduktet ser veldig bra ut. Han fremstår som en ryddig håndverker med masse erfaring. Kan trygt anbefale Thoralf til andre.

Juni 2023
S

Sondre om Thoralf Nilssen AS

Oppegård
Carport og støping av fundament

Vi er veldig fornøyde med vår carport. Effektiv arbeide og fint resultat. Veldig hyggelige gutter som utførte arbeidet. Kommunikasjonen kunne vart bedre, noen misforståelser på slutten av bygget og det ble klart etter avtalt tid på kontrakt. Var også kun 2 dagers betalingsfrist på fakturaen. Vi kommer til å bruke dette firma i fremtiden og anbefaler de videre.

Juni 2023
E

Elin om RENOTECH AS

Oslo
Lage treplatting

Vi bestilte platting mellom hus og garasje. De kom som avtalt, jobbet raskt og effektivt, og gjorde de endringene vi ønsket underveis. Vi er godt fornøyd med kommunikasjonen i forkant, underveis, arbeidet, resultatet og opprydningen etterpå. Vi kan med glede anbefale Oslo renovering v/ Luca Gabriel 😊

Juni 2023
K

Kjersti E. R. om Oslo Renovering Luca V/gabriel

Oppegård
Rehabilitering av ildsted

Mötte upp till avtalad tid och utförde önskat jobb som avtalat. Kom tillbaka för att rätt upp i något utan problem någon dag efteråt.

Mai 2023
J

Josefin om MARMOTEC AS

Oppegård
Bygg støttemur

Thoralf bygde en støttemur om høsten. Han gjorde en kjempe bra jobb og jobbet hardt for å levere presist og sikkert støttemur i hage. Kommunikasjonen med Thoralf var veldig god. Vi er veldig fornøyd med resultatet - anbefales

Feb. 2023
M

Mustafa om Thoralf Nilssen AS

Oppegård
Montere ny peis, legge flis og pusse murvegg

Bestilt og utført etter avtale. Godt håndverk.

Des. 2022
H

Herald om LORENTZEN PEIS OG PIPE

Oppegård
Riving av forblendingsstein av pipe.

Arbeid med riving av forblendingsstein og puss av pipe: Firmaet var raske til å komme å se på jobben etter vi hadde hatt kontakt. Deretter var det raske avklaringer og leveranser, med god kommunikasjon og punktlighet iht. avtaler. Rivingen av forblendingsstein på pipa ble gjort på kveldstid og før avtalt oppstart for jobben, da de oppfattet at mange steiner var løse og var redd for ras som ville medføre ødeleggelser på bakkeplan. Effektivt og bra arbeid med oppretting og pussing av pipe. Rebin hadde hovedansvar for leveransen, med støtte av medarbeidere ved behov. Profesjonell framtreden og høflige, og firmaet ryddet fint etter seg. Vi er meget godt fornøyd med arbeidet og gjennomføringen.

Okt. 2022
D

Deloitte om NORDRE FOLLO FLIS OG VVS AS

Oppegård
Bytte bord over vindskier og legge på blikk +

Jobb utført iht plan, god kommunikasjon underveis og kvalitet på arbeidet.

Sep. 2022
P

Philip om ØSTBYGG - JARLE STANGNES

Oppegård
Flislegging gang

Flislegging av gang ble effektivt gjennomført helt i henhold til avtale. God kvalitet på den gjennomførte jobben gjør at vi kommer til å bruke Rafbud flere ganger.

Aug. 2022
A

Aleksander om Rafbud AS

Oppegård