Trenger du en snekker i Oppegård?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Oppegård? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Oppegård konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en snekker i Oppegård?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker i Oppegård? På Mittanbud vil dyktige snekkere i Oppegård konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Snekker-oppdrag i Oppegård

Skifte laminatgulv

1415OPPEGÅRD

Fjerne laminat stue (18 kvm), spisestue (40 kvm) og kjøkken (9 kvm). Sette på nytt laminat. Elektriker setter på varmefolie. Skifte gulvlister

Gjerde

1415OPPEGÅRD

Etablering/forlengelse av gjerde tilsvarende eksisterende. Ca 25 meter. Trykkimpregnert materiale. Anboring i fjell og feste i jordmasser. Ønsker fastpris på jobben. Aktuelle firmaer vil bli kontaktet for befaring.

Fullføre rekkverk rundt hage/platting

1415OPPEGÅRD

Vi trenger hjelp til å gjøre ferdig rekkverket som ble påbegynt rundt plattingen/hagen vår for to år siden. Ny del til venstre på bildet. Vi trenger også å skifte ut porten.

Glass i stålramme

1415OPPEGÅRD

Har en stålramma (vegg i metall med to dører) hvor jeg trenger glass samt montering. Dette er innendørs inn til en sove alkove. Målene på rammen er: 60x60 6 stk 55x60 6 stk 44x60 4 stk

Frostet Rekkverk på terrasse

1415OPPEGÅRD

Vi ønsker tilbud på Frostet glassrekkverk med stolper inkl. montering. Ønsker pristilbud på totalpakke.

Terrasse/Platting

1415OPPEGÅRD

På garasjetak skal det bygges platting. Arealet er på ca. 80 kvm.

Siste evalueringer
Bytte 3 vinduer

Vi er strålende fornøyd med dette firmaet som har byttet 3 soveromsvinduer og en stor terrassedør/skyvedør for oss. Håndverkerne er grundige, effektive og lette å kommunisere med. De møter til avtalt tid og rydder veldig fint opp etter seg. Prisen ble som avtalt på forhånd. Vi kommer til å bruke dette firmaet igjen og kan sterkt anbefale dem videre.

Nov. 2023
M

Monica om BYGNINGSFIRMA KNUT E. ANDERSEN

Oslo
Legging av laminatgulv

Punktligheten selv, skikkelig kvalitet på arbeidet, effektiv og ryddig. Kan absolutt anbefales.

Nov. 2023
E

Erik om GL Byggservice AS

Oppegård
Montering av dusjvegg

Hyggelig og med stort fokus på service!

Okt. 2023
C

Catharina om Kristoffersen Rørservice - Renovering og Utleie

Oslo
Montere seng og garderobeskap

I think it's absolutely great. I got good help from Aurelijus Gabreliuanus and his colleague. I was very satisfied with the work they have done. I recommend it to everyone. It's always nice to work with people who are service minded and creative. Thank you for a good effort

Okt. 2023
O

Orhan om HOUSE INTERIOR PARTS

Oppegård
Flytte og forsterke bærende konstruksjon

Dyktig, løsningsorientert og pålitelig håndverker som utførte ønsker arbeid raskt og effektivt til en hyggelig pris. Anbefales!

Aug. 2023
M

Martin om JBS Janczynski Bygge Service

Oppegård
Gulvsliping og riving av 2 gamle integrerte skap.

Luli var høflig og veldig fleksibel med tider han kom og utførte arbeidet. Han kunne komme fort, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Gulvet ble fint, og han kom til selv de vanskligste hjørnene. Gikk fint å komme med forslag underveis, og syntes alt gikk ryddig for seg. Anbefales.

Aug. 2023
C

Christian om Parkettsliperi og Malertjenester AS

Oppegård
Bytte terrassebord, samt litt oppretting justing

Jeg har benyttet AM Unik AS til å oppgradere vår terrasse. Arbeidet er meget godt utført. Vi vil gi våre beste anbefalinger og referanse. Her får dere en ærlig god håndverker med kvalitet, stolthet over den jobben han leverer.

Aug. 2023
D

Dag om AM UNIK AS

Oppegård
Bytte vinduer

Veldig bra

Aug. 2023
O

Olav om BM SERVICE AS

Oslo
Installere skyvedør terasse

Helt topp! Rask og god befaring med en som hadde peiling, god kommunikasjon hele veien, rask levering, proff og rask installasjon til avtalt pris! Kvaliteten på skyvedøren vi fikk installert virker også å være mye bedre enn andre kunne tilby til samme pris. Alt i alt veldig fornøyde og kommer til å bruke dem igjen ved en senere anledning. Anbefales på det varmeste!

Juli 2023
S

Sindre om ADVIK AS

Oppegård
Sliping av gulv, benkeplate og trapper (ca 64 kvm)

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Eneste jeg kan trekke på er at han anbefalte oss en maler for listene, som vi var veldig misfornøyd med..

Juni 2023
K

Kenneth om B SERVICE V/ HASANI

Oppegård
Haster! Ny levegg/gjerde mot nabo

Kjempefornøyd med jobben som Andrei og snekkerne gjorde på terrassen vår. Andrei kom med kreative løsninger og fullførte jobben svært effektivt, med et flott resultat. :)

Juni 2023
K

Kristin Børtinghus om ANDREI CIOBANU SERVICE

Oppegård
Carport og støping av fundament

Vi er veldig fornøyde med vår carport. Effektiv arbeide og fint resultat. Veldig hyggelige gutter som utførte arbeidet. Kommunikasjonen kunne vart bedre, noen misforståelser på slutten av bygget og det ble klart etter avtalt tid på kontrakt. Var også kun 2 dagers betalingsfrist på fakturaen. Vi kommer til å bruke dette firma i fremtiden og anbefaler de videre.

Juni 2023
E

Elin om RENOTECH AS

Oslo