Trenger du en snekker på Sortland?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker på Sortland? På Mittanbud vil dyktige snekkere på Sortland konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en snekker på Sortland?

Planlegger du et nytt prosjekt som krever hjelp av en snekker på Sortland? På Mittanbud vil dyktige snekkere på Sortland konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Snekker-oppdrag på Sortland

Forlengelse av balkong

8403SORTLAND

Balkongen stanser på hjørnet av huset, jeg vil ha den utvidet rundt hjørnet fra østsiden, og fire meter inn på sørveggen.

Bytte grunnmur på 2 av 4 sider av huset + vindu

8402SORTLAND

Grunnmuren tilhører 2 av sidene til kjeller med normal takhøyde. Hus bygget ca 1980. Det er sprekk langs nesten hele langside (øst) på grunnmur på ca 15m, og kortsiden (sør) (ca halvparten av lengden av langside) buler litt innover (vises fra utsiden for et trent øye). Langsiden er det en platting med tilhørende lav pyntemur i forkant og en liten bod som også trenger nytt fundament og mulig må de- og remonteres i forbindelse reparasjon/skifting av grunnmur på langside. På kortsiden er det en altan. Over 50% av mur er under jorda. Vi ønsker at tilhørende arbeider inne også blir utført i oppdraget, som bla. drenering, gulv, vegger, tak og det som måtte høre med til disse to sidene for å få kjelleren og muren/huset i god stand. Til info har tidligere eier fjernet en bærevegg i kjeller som gikk fra ca midt i huset til vest-side. Det er fremdeles bærevegg fra sør til nord i kjeller (parallelt med langside). Etter det vi har forstått må det opp 2 nye bærevegger innvendig for støtte til mur på langside. Vi tenker å beholde 1 vindu i forbindelse med langside grunnmur (per i dag er det 2 vinduer), men det nye vinduet må oppfylle krav for rømningsvei med evt. lysgrav om ikke terrenget senkes. Det er også 1 vindu tilhørende den andre langsiden (vest) av grunnmuren som skal byttes til et større vindu med evt. lysgrav (godkjent størrelse i forhold til rømningsvei) og 2 nye vindu på den andre kortsiden (nord) som må lages hull til og evt. tilhørende lysgrav. Arbeidet ønskes gjort så snart som det er mulig. Det bor ingen i kjeller per nå og arbeidet kan startes så snart dere har mulighet. Vi tar dere gjerne i mot på befaring, enten fysisk eller over teams/zoom eller lignende. Oppdraget dekkes ikke av noen forsikring, så vi er i dialog med banken fortløpende for å få lån til kostnadene når vi vet hva det kommer på. Vi kan være behjelpelig med overnatting på rom i kjeller som ikke berøres av grunnmur, der er også bla. kjøkken og bad som ikke er i forbindelse med de 2 sidene av grunnmur som er ødelagte. Se tegninger for hvordan kjeller var fra byggeår, hvordan den ser ut i dag og hvordan vi ser for oss at den skal bli.

Bygging av spikertelt

8402SORTLAND

Ca 14 kvadrat, isolert, gulvvarme. Beliggenhet: Kanstadfjorden.

Bytte bunnsvill, rette opp og støpe nye fundamenter

8407SORTLAND

Trenger hjelp på hytta i Godfjorden (bilvei helt frem) med å bytte et stykke med rotten bunnsvill, støpe 4 nye søyler og rette opp ifht gamle fundamenter.

Taktekking

8402SORTLAND

Har vannlekkasje på tak. Ønsker å gå en befaring og tilbud. Kanskje også jeg bør skifte taket.

Bytting av råtne planker på fasade

8403SORTLAND

Sameiet Bakkelia 26-36 A/B består av 3 boligbygg som hver er 3 etasjer høye, og 3 mindre garasjeanlegg. Sørsida av byggene er værutsatt, og vindski og hjørnebord har fått råteskader. Vi trenger å få erstattet de skadde bordene vi vet om, og eventuelt andre fasade-skader som vi ikke har sett. Så langt vet vi at vi må erstatte alle sørvendte hjørnebord på alle boligbyggene, alle vindski på sørsida av alle boligbyggene, og vindski og hjørnebord på i alle fall ett garasjebygg. Det er mulig å komme til rundt alle boligbyggene med lift. Garasjebyggene er kun èn etasje høy. Vi har malingstype og fargekode for treverket som skal erstattes, og sameiet har allerede satt av penger på budsjett til oppdraget. Mens vi potensielt har arbeidsfolk oppi høyden, er det jo også aktuelt å få lagt mosehemmende tiltak på tak - evt. også få tilbud på mosefjerning fra tak. Men det aller viktigste her er fasaden.

Siste evalueringer
Tak stue

Hele arbeidet har vært godt gjennomført. Ryddighet, god samhandling og pris var også vi fornøyd med. Vi vil gi dem nye anbud dersom behov skulle oppstå.

Mars 2021
S

Svein Robert om ENK RISTIC BYGGTJENESTE

Sortland
Skfite ei ytterdør

Ristic gjorde en kjempe jobb. Det var ingen ting å klage på. Alt ble gjort i henhold til avtale

Feb. 2021
s

sonja om ENK RISTIC BYGGTJENESTE

Sortland
Taksjekk/tetting utvendig

Utført ihht. avtale og pris. Kjapt og effektivt. God service. God kommunikasjon.

Juni 2020
A

Ann om TAK SERVICE AS

Sortland
Riving av vegger og tak kontorlokaler

Vi er spesielt fornøyd med pålitelighet og effektivitet. De innehar det meste av fagkompetanse selv og gjennomfører dette tilfredsstillende. De har god kommunikasjon med tekniske entreprenører.

April 2020
E

Eirik om GP-INVEST AS

Sortland
Legge nytt tak enebolig

Stiller opp til avtalt tid og utfører jobben godt og som avtalt. Effektiv, står på, trivelig å ha med å gjøre.

Des. 2019
E

Eirik om Tømrer Og Serviceelektroniker Pettersen

Sortland
* Fortsatt ledig: Bytte benkeplate, justere kjøkken + litt listing

Jobben ble gjort i henhold til avtale. Jeg er veldig fornøyd, og vil anbefale dette firmaet til andre.

Des. 2019
E

Ellen om GP-INVEST AS

Sortland
Utbygging av bolig

Pettersen gjorde en fantastisk jobb og vi er kjempefornøyde!

Des. 2019
J

Johnny Katiku om Tømrer Og Serviceelektroniker Pettersen

Sortland
Kledning på rekkehus

Her er det kvalitet i alle ledd! Jeg fikk god oppfølging og jobben ble utført som avtalt, til avtalt tid og pris. Resultatet ble helt supert! Anbefales!

Aug. 2016
O

Ole-Johan om TØMRER INGE STRAND AS

Sørum
Bytting av vinduer i enebolig

Valgte Litanor bygg for å bytte 2 store vinduer og de kom 2 mann og gjorde jobben på en dag. Så langt må vi si oss veldig godt fornøyd med jobben :-)

Okt. 2013
V

Victor om LITANOR BYGG

Straumsjøen
* Fortsatt ledig: Oppussing av 10 kvadrats bad

Kan trygt anbefale bedriften videre til andre. Arbeidet ble utført til avtalt tid, og det var meget bra utført. Bedriften har hyggelige og dyktige arbeidsfolk ansatt. Ved neste oppussing vil jeg bruke bedriften igjen.

Juni 2013
S

Steinar om LITANOR BYGG

Sortland