Trenger du en taktekker i Oppegård?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Oppegård? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Oppegård konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Oppegård?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Oppegård? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Oppegård konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Oppegård på Mittanbud

Div utvendig jobber som råte i vindskier osv

1415OPPEGÅRD

Trenger hjelp med å fjerne råte i vindskier / ikke bytte hele men skjøte på den ødelagte delen nederst. Trenger hjelp med å bytte bord med råte i utbygg på taket. Kun de hvite som går langs taket. Maling av vindskier på begge sider av huset. Se vedlagte bilder

Legge ny takpapp

1415OPPEGÅRD

Legge ny takpapp på rupanel. Ca 6x7m på hver side. En side har 2 stk vindu og pipe, motsatt side har 2 stk lufthetter

Rive og nymontere Takess etter vannskade

1415OPPEGÅRD

Etter liten vannskade ved pipe skal Takess byttes ut. Det må være mulig og sjekke om det er fukt over himling i forbindelse med fjerning av Takess før nye monteres. Eventuelt tørke. Tak som skal skiftes: 3,2 m2. Flatt tak. (Skråtak skal ikke bytes Se bilde) (Taklampe og stikk må evt remonteres av elektrikker) Se bilder.

Snekkerarbeid diverse

1415OPPEGÅRD

1. Sette på luftehatt på tak på ventilasjonsrør. Se bilde 2. "Vippe" inn takstein som har kommet ut, se bilde 3. Skjære terassebord ca 1 cm rundt stolpe.

Annen rengjøring - 1419 Oppegård

1419OPPEGÅRD

Hei, Vi har litt mose på en del av taket som vi ønsker fjerne.

Oppdaget råte på tak og rekkverk

1415OPPEGÅRD

Söker kontakt med en håndverker som har erfaring med takreparasjoner. Vil i første omgang gjøre en befaring for å inspisere taket og se på skadeomfang av råtne takstoler som skal legges til grunn for et tilbud. Jobben vil også kunne inkludere utbedring av råte på rekkverk rundt en uteplass på bakkenivå som jeg også ønsker tilbud på.

Siste evalueringer
Feste løst vindskibeslag

Fikset oppdraget samme dag det ble lagt ut, og gjorde en veldig god jobb!

Feb. 2020
L

Linda om TILKOMSTTEKNIKK MOSS NOWICKI

Oppegård
Montering av ca 22 meter med snøfanger.

Jeg fikk montert snøfangere på huset. Det er 6-7 meter opp til tak, så det er vanskelig for meg å vurdere kvalitet på arbeidet, men det ser ordentlig ut- og det tålte den første snøen som kom forrige uke :) Arbeidet ble utført til avtalt pris- og til avtalt tid. God kommunikasjon. Vi mottok også tilbud fra 3 andre, som var 10-20% dyrere, så jeg antar jeg kan være fornøyd med prisen. De ryddet opp etter seg og alt var helt strøkent da de dro. Vår erfaring er dermed kun positiv!

Nov. 2019
M

Morten om HVAAL AS

Oppegård
Legging av takstein ca 120 m2

Meget flinke gutter, står på fra morgen til kveld, raske og effektive, og ikke minst de ryddet etter seg. Dette firmaet kan trygt anbefales. Mvh Morten Berg.

Sep. 2018
U

UNKNOWN om BLIKKENSLAGERN TAK OG FASADER AS

Son
Skifte tak over innebygget veranda

Østbygg - Jarle Stangnes har lagt nytt tak over innebygget veranda, med nye takrenner etc. Kommunikasjonen var god og hyggelig. Arbeidet ble utført etter avtale med et svært godt resultat og fornuftig pris. Stangnes har lang erfaring som håndverker og stor kompetanse. Han har også stor kompetanse på eldre byggeteknikk og renovering av eldre hus. Vi fikk mange veldig gode råd for videre oppussing. Anbefales på det sterkeste.

Feb. 2018
T

Tor Ivar om ØSTBYGG - JARLE STANGNES

Oppegård
Tak befaring

Er veldig fornøyd med Tak og Mur As v/Addie. Han kom på inspeksjon og var ærlig på hva som var nødvendig og gjøre. Her sparte vi masse penger med og kun renovere taket uten og måtte skifte tak eller gjøre unødvendige store tiltak som kostet mye. Jobben ble gjort innen kort tid etter jeg la det ut på mittanbud. Fikk rask respons på tlf og mail på hva som ble gjort og hva neste steg var. Anbefaler denne bedriften videre!

Nov. 2016
C

Carolina om Tak og mur Norge AS

Oppegård
Skifte tak på hus

Brødrene gjorde en god jobb og vi er veldig fornøyd. De var effektive og ryddige. Vi kan anbefale andre å benytte Brødrene Høie.

Sep. 2015
H

Hilde om BRØDRENE HØIE BLIKK AS

Oppegård
Bytte av tak, nedløp, takvindu

Vi har byttet tak, forlenget møne og takskjegg, byttet takvindu og etterisolert taket. Dette ble gjort på tid og pris, og håndverkerne er kompetente og dyktige.

Sep. 2014
M

Markus om BLIKKENSLAGERN TAK OG FASADER AS

Oppegård
Utbedring av mønestein + montering av forkantbeslag!

Utrolig fornøyd med arbeidet til Træbygg!!

Sep. 2014
A

Aleksander om TRÆBYGG AS

Oppegård