Skal du isolere eller etterisolere i Oppegård?

Skal du isolere boligen din i Oppegård? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Oppegård som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Oppegård?

Skal du isolere boligen din i Oppegård? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Oppegård som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber i Oppegård innen isolasjon på Mittanbud

Ny kledning og isolasjon på kortvegg - bytte vindskier

1415OPPEGÅRD

Leiligheten ligger i Th. Kittelsensv. , 1415 (2 etasjer). Og i sydveggen er det tidligere byttet/vedlikeholdt kledning for 2/3 av veggen. Det mangler imidlertid den siste 1/3 delen, og her har enkelte bord begynt å råtne. Den delen utgjør ca 3x6m. I 1.etasje er dette en yttervegg, og her er det sikkert isolasjon som må skiftes. I 2.etasje er dette en yttervegg for terrasse. I tillegg er det behov for å bytte gamle vindskier på samme sydvegg/tak. Avstand ser ut til å være ca 7m på hver side av møne, og det er 3-4 lag (3 mot vegg og 1 mot tak). Befaring er nok nødvendig for detaljert kartlegging.

Fjerne katteluke og tette igjen hull i veggen

1415OPPEGÅRD

Tidligere eier har montert katteluke i veggen. Ønsker å få fjernet denne og tettet igjen hullet. Huset er bygget i 2008

Drenering og isolering av kjellervegger

1415OPPEGÅRD

Hei Skal pusse opp kjelleretasjen i vårt hus fra 1976. Tenker derfor å bytte til moderne dreneringsløsninger, samt isolere kjellerveggen. Det er snakk om ca. 20 løpemeter, og snittdybde på ca. 2 meter. Det er noe utfordrende arbeidsforhold med en smal passasje mellom garasje og hus, ca. 2 meter bredde, samt noe kronglete adkomst for gravemaskin til kortsiden av huset. Befaring er nok helt nødvendig for å prise jobben. Laster opp bilder i morgen. Ønsker referanser fra liknende prosjekt, samt utfyllende beskrivelse av hvordan aktuell entreprenør utfører utskiftning av drenering og etterisolering av kjellermur. Det kan være aktuelt å også få tilbud på asfaltering av hele gårdsplassen, samt rister for overvann. Gårdsplassen utgjør ca. 80 kvm.

Skifte kledning og etterisolere

1415OPPEGÅRD

Hele huset bortsett fra nyeste tilbygget.

Rehabilitering av bygningskropp, etterisolering

1415OPPEGÅRD

I korte trekk består oppdraget i: • Riving, bortkjøring og deponering av eksisterende fasadepanel 1. og 2. etg, inkludert bord på rekkverk på terrasse i 2. etg. Herunder inkludert frakobling, demontering, remontering og tilkobling av utvendig røropplegg for varmepumpe. • Riving, bortkjøring og deponering av eksisterende isolasjon i revne fasadevegger, erstatte med ny og tilsvarende isolasjon. • Riving, bortkjøring og deponering av eksisterende vinduer alle etasjer (16 stk), inkludert terrassedør 2. etg (1 stk). • Levere og montere nye vinduer (16 stk) og terrassedør (1 stk) i henhold til tiltaksbeskrivelse (inkludert 1 ekstra vindu i kjeller). Se vedlagte liste "ca mål, dører vinduer". • Etterisolere alle fasader i henhold til tiltaksbeskrivelse. • Levere og montere ny fasadepanel, inkludert bord på rekkeverk i 2. etg, tilsvarende som eksisterende. Ferdig grunnet, og 2 strøk oljebeis. • Levere og montere balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning, i henhold til tiltaksbeskrivelse. Rombasert med styringsmulighet over WIFI. Inkludert fast elektrisk tilkobling. • Etterisolering av gulv på kaldt loft, inkludert kryploft/knevegger, i henhold til tiltaksbeskrivelse. Isolere og tette rundt loftsluke. • Dokumentasjon på at utførte arbeider og tiltak er, som minimum, i henhold til tiltaksbeskrivelse, slik at prosjektet kvalifiserer til støtteordningen "Oppgradering av bygningskroppen - Nivå 3" fra Enova. Komplette tilbudsdokumenter overleveres ved befaring.

Skifte vindu, kledning og terrassedør

1415OPPEGÅRD

Fasaden som er på bakkeplan har tre vinduer, en terrassedør og noe kledning som må byttes på siden. Vi må kanskje etterisolere denne veggen. Det er denne jobben som skal prioriteres før vinteren. Det er ønskelig å skifte fire andre soveromsvinder. Men det kan vi se på når jeg får pratet med en tømrer

Siste evalueringer
Oppussing av kjellerstue

Brukte Robinsson til oppussing av en kjellerstue. God kommunikasjon underveis og arbeidet ble utført til rett tid og rett pris.

Aug. 2019
A

Anders Stalheim om HÅNDVERKERE ROBINSSON AS

Oppegård
Legge xps isolasjon, radonduk, armering og støpe ny såle i 80kvm kjeller

Svært dyktig og profesjonelt firma. De tok over en jobb med å legge radonduk, isolasjon og betong. Jobben ble utført som avtalt, de fulgte opp tett hele veien for å sørge for at alt var avklart, og kom tilbake etter endt jobb for å se til at resultatet ble som planlagt. Hyggelige og blide ansatte som trygt kan anbefales dersom man har behov for et pålitelig og forutsigbart firma. Axel Kielland

Aug. 2017
A

Axel Bastviken om BÆRUM MURMESTER AS

Oppegård
Bytte vinduer og dører, etterisolere, ny kledning

Jeg vil absolutt anbefale Both As. De er seriøse, proffe håndtverkere og de jobber meget effektivt, men samtidig grundig. Vi gjorde om et hus fra 1926 til et moderne lavenergihus med solfangere, etterisolering av tak og vegger og delvis ombygging.

Feb. 2015
Ø

Øyvind om Both As

Oppegård
Diverse snekkerarbeid

Veldig bra gjennomført jobb. Ryddig og seriøs. Kom til avtalt tid.

Nov. 2014
L

Lone om TRE OG STEIN AS

Oppegård
Isolering av utebod

Flinke håndverkere som er til å stole på. De utførte en god jobb til en meget god pris. Kan anbefales.

April 2014
H

Henning om AD Byggservice Domarkas

Oppegård