Riving, pigging eller betongsaging i Oppegård

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Oppegård. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving, pigging eller betongsaging i Oppegård

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Oppegård. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Oppdrag innen riving, pigging og betongsaging i Oppegård

Pigge lite fjell

1415OPPEGÅRD

Ønsker å pigge lite fjell

Ønsker pris på renovering av uteområde og ny garasje

1415OPPEGÅRD

Vestliveien - Detaljert Prosjektbeskrivelse for Utbedring av Innkjørsel, Støttemur og Garasje Til Arkitekten og Entreprenøren, Vi tar kontakt for å informere om og be om tilbud på det planlagte arbeidet på vår eiendom, Vestliveien 34. Arbeidet involverer en rekke utbedringer, inkludert riving og gjenoppbygging av en garasje, forbedringer av en innkjørsel og støttemur, samt tillegg av diverse installasjoner. 1. Garasje: Riving og bortkjøring av eksisterende garasje. Ny garasje bygges i samme stil og størrelse innenfor søknadsfrie grenser som forhåndsavklart med kommunen. Garasjen skal ha isolerte lecablokker og være tett og fuktfri. Mønehøyde maks 4 meter og gesimshøyde maks 3 meter. Taket skal fungere som en tett takterrasse. Inkluderer installasjon av vindu, dør, automatisk garasjeport, godkjent elbil-lader, sikringsskap, og belysning. 2. Innkjørsel og Støttemur: Senking av innkjørselens øverste parti med ca. 1 meter og utvidelse mot sør ved fjerning av fjellmasse. Rehabilitering og styrking av støttemur mot vei, inkludert fjerning av tunge masser og erstatning med lette, drenerende materialer som lecaklinker. Installasjon av utebelysning og legging av varmekabler i innkjørselen. Avsluttes med asfaltering av innkjørselen. 3. Tilleggsarbeider: Ny trapp til inngang med belysning. Vannrør til utekran og en rad med dekorative steiner langs innkjørselen, med mulighet for belysning og beplantning. 4. Andre Tilleggsarbeider: Disse tilleggene skal vurderes for deres gjennomførbarhet og kostnadseffektivitet i forhold til det overordnede prosjektet. Vi er åpne for diskusjon og forslag fra deres side for hvordan disse elementene best kan implementeres. Riving og gjenoppbygging av terrassen med utgang fra husets annen etasje på vestside. Dette inkluderer alle nødvendige konstruksjons- og finisharbeider. Oppussing av stuen i andre etasje her er det hovedsakelig tenkt på tak, gulv, vegg og belysning samt rive eksisterende peis og installere ny. Muligheten for riving og nybygging av bad i første etasje, avhengig av om dette lar seg integrere effektivt i prosjektets samlede omfang. Krav til Entreprenør: Totalpris inkludert MVA med et fast anslag og en beregnet margin på 15%. Alle arbeids- og materialkostnader samt kostnader for maskiner, verktøy, slitasje og drift inkludert i totalprisen. Krav til Arkitekt: Utforming av detaljerte tegninger av garasjen, i samsvar med søknadsfrie retningslinjer fra kommunen. Pris inkludert MVA og estimert tidsbruk for tegningene. Ansvar for byggemelding til kommunen ved prosjektets ferdigstilling. Vi ser frem til å motta deres tilbud og ytterligere detaljer om hvordan dere planlegger å gjennomføre dette prosjektet. Vennligst kontakt oss for eventuelle avklaringer eller ytterligere informasjon som trengs.

Riving tak inne og skifte ytterdør

1415OPPEGÅRD

Riving av ca 30 m2 med innertak med takess og isolasjon og noen plater på vegg (mdf). Det elektriske er demontert eller koblet ut. Skifte av ytterdør i betongvegg. Mål på åpning og ny dør er tilnærmet like, så her må det muligens tilpasses noe.

Flytte og forsterke bærende konstruksjon

1415OPPEGÅRD

Har behov for noen som kan forstørre åpning mellom kjøkken og stue samt sørge for å opprettholde den bærende konstruksjonen.

Gulvsliping og riving av 2 gamle integrerte skap.

1415OPPEGÅRD

Vi ønsker å fjerne gammel linoliumsbelegg, og slipe hele gulvflaten i 2 etasje. Det er 2 integrerte skap i etasjen. Disse ønskes rivet, slik at man får slipt gulvet under der også. Det er ikke behov for nye gulvlister, da mer arbeid skal skje på et senere tidspunkt. Vegg i de integrerte skapene kan også stå urørt. Estimert gulvareal er ca 80kvm.

Pigging av kjellergulv, inkludert bortkjøring av masser.Removing floor in basment ,digging.

1415OPPEGÅRD

Pigging av kjellergulv/grunn, inkludert bortkjøring av masser,enebolig fra 1951 ,egen dør til kjeller på samme nivå som tereng,lett inkjøring.gulv skal ned 30cm. Removing conkret floor in basment ,removing ground and stones.House from 1951,easy entrance with doors direct to basment,same level as ground around.

Siste evalueringer
Betongsaging/steinsaging

Stort prosjekt til nærmere 1/2 million kroner gjennomført, med fjellsaging, pigging av mur, utgraving av kjellergulv og understøping av tykke grunnmurer. Svært dyktige, hyggelige og tvers gjennom trivelige karer som vil kunden det aller beste. Anbefales på det sterkeste!!!

Aug. 2019
E

Eivind om MAMA BYGG AS

Oppegård
Pigge opp gulv.

Jobben ble utført på en meget bra måte. Topp kvalitet til en grei og avtalt pris. Kan anbefales !

Feb. 2019
E

Erik om CAMPOS MULTISERVICE RAUL EDGAR CAMPOS ARIAS

Oslo
Utvide og oppgradere vaskekjeller

Har ikke noe annet enn bra ting å si om Byggpartner Angermo. Leverte innenfor tiden og med perfekt resultat. Bra oppfølging underveis og fleksible i forhold til endringer som vi gjorde på sparken. De holdt huset pent og ryddig under hele prosessen.

Mars 2016
C

Claes om BYGGSERVICE1 AS

Oppegård
Rive villmarkspanel og sette opp ny panel

Gedas Bygg AS var punktlige og gjorde en fin jobb. De kom også med gode forslag. De kan absolutt anbefales.

Feb. 2016
L

Lennart Grøtt om BYGGMESTER GEDAS AS

Oppegård
Rehabilitere 2 bad

Rehabiliterte 2 bad. Leverte til tiden og til avtalt pris. Resultatet ble meget bra og dokumentasjon ble levert oss når badet ble betalt. Ryddig og greit. Kommer til å bruke dem igjen på andre oppdrag. Kan anbefale disse gutta.

Juli 2015
U

UNKNOWN om JOBBEXTRA.NO LIMITED

Rehabilitering av gammelt bad

Veldig godt utført jobb, effektive og flinke håndverkere. Håndverkerne snakket ikke norsk og engelsk. Litt vanskelig å kommunisere.Prisen var det ingenting å si noe på. Alt i alt meget godt fornøyd.

Mars 2015
S

Stein Otto om SINERGY SOLUTIONS AS

Oppegård
lett renovering bad ca 6 kvm

kom som avtalt, brukte litt lenger tid enn planlagt.

Mars 2015
B

Bjørn Christian om ALEX STAVRAKIS MALING OG FLIS

Oppegård
Rehabilitere to bad

Oppdraget blev utført på en meget tilfredstillende måte. God dokumentasjon/informasjon, godt grunnarbeid og upåklagelig finish. Ikke billigst i klassen, men man får det man betaler for.

April 2013
C

Claes om MALER OG SNEKKERSERVICE AS

Oppegård