Skal du bygge veranda eller balkong i Oppegård?

Har du planer om balkong eller veranda i Oppegård? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge veranda eller balkong i Oppegård?

Har du planer om balkong eller veranda i Oppegård? Håndverkere på Mittanbud står klar til å hjelpe deg fra prosjektering helt til ferdigstillelse. Uansett om det er veranda på privatbolig eller balkonger i blokker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet veranda og balkong i Oppegård

Tilbud ønskes på å Bygge Anneks, Renovere balkong og Skifte Vindskie

1415OPPEGÅRD

Anneks bygges etter tegning + noen modifikasjoner: (tegning sendes på forespørsel) Innvendig arbeid - Varme i gulvet (varmefolie/komfortvarme) - dobbel gips med lydisolering - Laminatgulv - Lister - Strøm o Strøm skal kobles på i sikringsskapet - Et par stikkontakter i annekset (en 4-er og en 2-er) - Stikkontakt utvendig - Spotlights i taket • Vindskie på langsiden av huset o Skiftes ut, vi ønsker å male den før den monteres o Samme blikk ønsker vi å bruke • Stillas Vi ønsker at det settes opp et stillas på langsiden av huset (kan kanskje gjøres ifm skifte av vindskie) og at dette blir stående i ca en uke, vi tenker å pusse og male denne veggen. Tidspunktet er litt avhengig også hvis dette skjer i for eksempel uke 28 så er vi på ferie. • Balkong - Balkongrekkeverket skal skiftes ut 9 planker på balkonggulvet må skiftes ut 9 * 6, 3 m o i fremtiden vil vi gjøre et uterom/vinterhage under balkongen så et plasttak eller noe under gulvet som tar vekk vannet som renner mellom plankene.

Rette opp veranda

1415OPPEGÅRD

Vi trenger å jekke opp en veranda som henger litt, og støtte opp under.

Rive terrasse med fliser, membran mm. + gjenoppbygging

1415OPPEGÅRD

Lekkasje fra terrasse over garasje. Oppdraget gjelder riving av rekkverk, fliser, membran, panel på 2 stk yttervegger og gjenoppbygging tilsvarende.

Erstatte terassebord

1415OPPEGÅRD

Jeg ønsker hjelp til å bytte ut eksisterende terassebord med nye. Jeg tror at eksisterende bjelkelag kan gjenbrukes. Det er en trapp opp til verandaen fra den ene siden som kanskje bør erstattes. Totalt areal estimeres til 60kvm.

Fornye/oppgradere terrasse

1415OPPEGÅRD

Vi trenger å fornye terrassen, inkludert terrassebord og rekkverk, samt forlenge den med ca 1 m og bygge trapp ned til hagen. Ønsker totalpris inkl materiale, rive ned det gamle og bortkjøring av avfallet. Ta kontakt for befaring.

Fundament for platting/terrasse 22kvm

1415OPPEGÅRD

Vi trenger fagpersoner til å legge nytt fundament for platting/terrasse. Vi vil stå for riving av eksisterende platting og materialer. Rammen vil beholdes, men bærebjelkene (som vi demonterer) skal gå fra å være på skrå til å gå på langs. Det vi har behov for er å legge nytt fundament - som er i vater. Vi legger selve plattingen selv. Vi ønsker en gratis befaring. Vi er hjemme etter kl. 16:30 mandag 12. formiddag eller etter 16:30 onsdag 14. juni hele dagen torsdag 15. juni etter kl. 17:00 fredag 16. juni Ønsket arbeidstid: uke 25

Siste evalueringer
Snekring av platting og terrasse totalt 60 kmv

Flinke snekkere og ryddig prosjektleder

Aug. 2018
J

Jan Steinar om EKSTREM BYGG AS

Oppegård
Bygge 41 kvm terrasse

Gav et meget proff inntrykk. God kommunikasjon hele veien og Hubert er åpen for endringer underveis. Oppstart på tid og ferdig kjappere enn forventet. God kvalitet på arbeidet. Kan anbefales.

Juni 2018
J

Jesper om HM BYGG PARTNER AS

Oppegård
Skifte tak over innebygget veranda

Østbygg - Jarle Stangnes har lagt nytt tak over innebygget veranda, med nye takrenner etc. Kommunikasjonen var god og hyggelig. Arbeidet ble utført etter avtale med et svært godt resultat og fornuftig pris. Stangnes har lang erfaring som håndverker og stor kompetanse. Han har også stor kompetanse på eldre byggeteknikk og renovering av eldre hus. Vi fikk mange veldig gode råd for videre oppussing. Anbefales på det sterkeste.

Feb. 2018
T

Tor Ivar om ØSTBYGG - JARLE STANGNES

Oppegård
Bygge ny terrasse, legge nytt terrassedekke på eksisterende terrasse og bygge rekkverk

Amper Age AS utførte en fantastisk jobb i henhold til kontrakten og alle punkter ble oppfylt. De ble ferdig med arbeidene 4 dager før fristen. Utførelsen er vi meget fornøyd med og ble utført meget profesjonelt. Oppfølgingen underveis var fantastisk. Vi har nå fått et kjempefint nytt uterom med terrasse og gjerde. De får sikkert flere oppdrag fra oss i fremtiden:)

Mai 2017
T

Tine om AMPER AGE AS

Oppegård
* Fortsatt ledig: SKIFTING AV BORDKLEDNINIG PÅ VEGG/BRYSTNING TERRASSE.

Veldig fornøyd med utførelse. Fornøyd med pris. Endringer i etterkant tatt på strak arm uten kostnad. Bra.

Mai 2017
O

Odd om HÅNDVERKERE ROBINSSON AS

Oppegård
Rens og beis av ca 75 kvm terrasse i Oppegård

Veldig fornøyd med utført arbeide.

Sep. 2016
H

Heidi Kristin Bjørnslett om CNH PENA SOLUTIONS

Oppegård
Utbedring / oppgradering av uteareal

Hagejobben Sand gjorde en fin jobb til avtalt tid og pris, god kommunikasjon underveis og alle avtaler ble holdt.

Mai 2016
E

Erik om HAGEJOBBEN NORGE AS

DRØBAK