Trenger du hjelp til å legge tregulv i Oppegård?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Oppegård? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Oppegård som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til å legge tregulv i Oppegård?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Oppegård? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Oppegård som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tregulv i Oppegård

Bytte parkett i leilighet

1415OPPEGÅRD

Vi ønsker å bytte parkett i ny leilighet. Planen er å bytte i stue/kjøkken, gang og tre soverom (totalt ca 75 kvm). Ønsker gjerne et kostnadsestimat inkl. og eskl. riving av nåværende gulv. På forhånd, tusen takk!

Skifte laminatgulv

1415OPPEGÅRD

Fjerne laminat stue (18 kvm), spisestue (40 kvm) og kjøkken (9 kvm). Sette på nytt laminat. Elektriker setter på varmefolie. Skifte gulvlister

Legge parkett

1415OPPEGÅRD

Vi skall bytte parkett på soverom. Størrelse rom: 2,80 m x 4,40 m Vi ønsker å få pris på fjerning av eksisterende gulv og legging av nytt gulv. med lister.

Legge laminatgulv på kjøkken

1415OPPEGÅRD

Eksisterende parkett skal tas vekk og nytt laminatgulv skal legges. 10-12 m2. Ber om befaring slik at avtale kan gjøres.

Skifte garasjedør, vindu til kontor og parkett på soverom.

1415OPPEGÅRD

Hei, jeg ønsker tilbud på; -Skifte garasjedør 90 x 210 med karm. -Skifte vindu, Nor Dan 50x50 cm vippehengslet, + montere nye kantlister, fuge og male. Er på bakkeplan og trenger ikke stilase. -Skifte parkett og kantlister på soverommet, ønsker Pergo 3 stav Eik, arealet på hele rommet er 10,5 m2.

Legge ca 20m2 laminat

1415OPPEGÅRD

Ønsker å legge ca 20m2 ny laminat i entre og gang.

Siste evalueringer
Maling, legge parkett og fliser

Ekstrem Bygg er en god bedrift. Man må være tydelig i kommunikasjonen og nøye med hva man avtaler. Men det var ingen problemer å rydde opp i misforståelser. De jobber hardt og er veldig fleksible.

Feb. 2021
R

Ronny om EKSTREM BYGG AS

Oppegård
Male lite rom og legge gulv

Veldig ryddig, pålitelig og profesjonelt firma. Nydelig utført arbeid, både maling og gulvlegging. Prismessig helt greit. Vi bruker gjerne dette firmaet igjen.

Feb. 2021
B

Bente om NORDSTRAND TOTALENTREPRENØR AS

Oppegård
Gulv og lister

Anlitade Audrius Byggtjenester för att lägga gulv i stua samt byta ut lister i stua och gang. Audrius och hans kollega gjorde ett mycket bra jobb. Kom till avtalad tid och var noga i sitt arbete i tillägg till god kommunikation underveis. Prisen var mycket bra och arbetet gjort med god kvalite. Anbefales på det starkaste.

Jan. 2021
K

Katarina om WOODSTYLE AS

Oppegård
Legge gulv stue ca 45kvm

Hyggelig og flink snekker. Kommer alltid til avtalt tid og utfører arbeidet slik avtalt. Han legger ekstra flid i at det skal bli et pent resultat.

Sep. 2019
A

Anniken om SENIOR SNEKKER GARCIA

Oppegård
Gulv (fliser og laminat), flislegging påveggen (mellom over og underskap)

Bra gjennomført jobb etter avtale. Kom med gode forslag og løsninger underveis. Husk at du står for innkjøp og betaling av forbrukmaterial hvis ikke du avtaler noe annet.

Juni 2019
H

Heiko om BUDMAX - BYGGESERVICE PIOTR KWIATON

Oppegård
Sliping og oljing av parkettgulv

Svært godt fornøyd! Kom umiddelbart hjem på befaring etter at vi hadde vært i kontakt. Ga gode råd om hva som var gode løsninger - så det ble matt lakk med noe hvitpigment på parketten, i stedet for olje. Ble et svært bra resultat. Gjennomført effektivt og eksakt som planlagt. God kvalitet, konkurransedyktig - og serviceminded.

Okt. 2017
A

Anne Mette Brenni om EKKO PARKETTSLIPERI Perparim Kuka

Oppegård
Legging av ca. 50 m laminat.

Veldig fornøyd. Kom presist og gjorde jobben raskt og effektivt til en konkurransedyktig pris.

Nov. 2015
N

Nikolai Lie om JONAS ERLICKIS

Oppegård
Vedlikehold av 5 år gammelt heltre eikegulv på Oppegård

Raskt og proft utført jobb, gode råd og anbefalinger ble gitt underveis, og generelt svært høy serviceinnstilling fra Petter i Gulv og Slikt. Dette er firmaet som strekker seg ekstra langt for at man skal bli 100% fornøyd!! Kunne ikke vært mer fornøyd!

Okt. 2015
A

Astrid Norum om Gulv Og Slikt

Oppegård
Oppusseing av eldre eikeparkett

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som er utført. Gulvet er blitt flott og prisen er helt grei for et "nytt" gulv. Firma holdt avtalen om tidspunkt og pris og de fremsto som profesjonelle og serviceinnstilte. Jeg anbefaler fima på det sterkeste!

Aug. 2012
S

Sølvi om Buskerud Gulvservice AS

Oslo
Sliping av gulv

Dyktige folk som gjorde en bra jobb. Selv om de ble ferdige til tiden har litt forbedringspotensiale med å komme til avtalt tid ;-)

Mars 2012
E

Eivind om Knem Og Næsvik AS

Oppegård
Heve gulv 8m2 og sparkling av vegger

 

Mars 2010
S

Sultan Naseer om A-B Bygg Og Malertjeneste AS

Oppegård