Mikrosement i Oppegård

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Div arbeid i leil

1415OPPEGÅRD

Maling av skap, skifte håndtak på skapdørene, innsetting av bremser (soft close) i skapdører, microsement på vegger soverom, montere mursteinsfliser på vegg, henge opp veggmonterte hyller.

Modernisering av baderom

1415OPPEGÅRD

Eksisterende rørsystem kan beholdes, men jeg ønsker å modernisere ved å bytte ut eksisterende fliser, alternativt microsement over eksisterende fliser og skifte ut skap, servant, toalet og dusj. (plassering kan beholdes.

Mikrosement gulv bad

1415OPPEGÅRD

Flislagt gulv på bad på 10 kvm. Ønsker tilbud på mikrosement.

Microsement gulv

1415OPPEGÅRD

Ønsker anbud på microsement på gulv i ca 10m2 gang. Legges over eksisterende gulvfliser. Trenger i tillegg hjelp til noe snekkerarbeid i samme rom: Nye gulvlister, samt innbygging av en skapdør. Ønsker jobben gjennomført før jul.

Mikrosement av eksisterende flisgulv

1415OPPEGÅRD

Hei! Jeg har et gulv med fliser jeg ønsker å dekke over med mirkosement. Ca 17-20 kvadrat. Har du lyst til å gjøre jobben? :-) Det ligger nye varmekabler under flisene og de er bare noen måneder gamle. Jeg tror ikke det trengs å pigge opp gulvet.