Varmepumpe i Levanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Varmepumpe i Levanger

Elman AS

Utfører alt av elektriske innstallasjoner, solcelle anlegg, el-kontroller bolig, landbruk og industri Leverer og monterer varmepumper. Elman ble startet i 2008, og har siden oppstarten vært en bedrift i utvikling. Fra å være et firma med fire ansatte ved oppstarten er vi i dag arbeidsgiver for rett under 200 personer. Det betyr at vi er store nok til å ta større oppdrag og små nok til å ta godt vare på hver enkelt kunde. Vi har nå begynt og satset for fult på solcelle anlegg, og håper på å kun...

Se mer
Nov. 2022

Installere ny varmepumpe

"Fikk et ryddig anbud det våre ønsker og behov ble godt hensyntatt. Fikk deretter utført jobben profesjonelt og effektivt i henhold til anbudet."
N
Nora Malene
Levanger
Elman AS

ELEKTRO NORD AS

Elektro Nord AS har bred erfaring og kunnskap innenfor Elektro, vi har kunder i alle segmenter. Privatkunder, næringskunder og offentlige kunder er alle velkommen til oss. Hos oss setter vi kunden i fokus og ønsker å finne gode løsninger for våre kunder vårt fokus på trygghet og med vår kunnskap.Ett samarbeid med Elektro Nord AS skal være lønnsomt for alle parter.

Jan. 2022

Varmepumpe inkludert montering

"God service å godt resultat"
R
Rachel
Levanger
ELEKTRO NORD AS

ROMY CLIMA AS

Salg/Installasjon og service Orkanger Trondheim Malvik Selbu Tydal Stjørdal Meråker Frosta Levanger Verdal Vi har mer en 25 års erfaring med varmepumper! RoMy Clima AS er en F-gass sertifisert bedrift igjennom IsovatorAlle våre installatører har godkjent installatørbevis fra NOVAP (Norsk varmepumpe forening) og er F-gass sertifisert.

Jan. 2020

Rengjøring av varmepumpe

"Hyggelig og ryddig!"
E
Emil
Levanger
ROMY CLIMA AS

AUSET VARMEPUMPESERVICE

Etter å drevet selv i flere år, jobber jeg nå hos Grønn Energi Midt-Norge AS. Vi er den største leverandøren av varmepumper i Midt-Norge og en totalleverandør av luft til luft og luft til vann. Ta gjerne kontakt for en proff montering. Skulle også det være noe galt så ta kontakt, vi reparerer de fleste varmepumper, og har lagerført deler til våre egne merker. på den måten får du kjapp og god hjelp dersom det er noe galt.

Aug. 2020

2stk luft-luft varmepumper ønskes ferdig montert

"Kjempebra utført jobb av trivelige og proffesjonelle ansatte. Fagmessig utført, god kommunikasjon og god pris. Anbefaler Auset Varmepumpeservice på det varmeste."
A
Arnstein
Ytterøy
AUSET VARMEPUMPESERVICE

NTE ELEKTRO AS

NTE Elektro er totalleverandør av alle typer elektriske installasjoner. Vi prosjekterer og bygger sterk- og svakstrømsanlegg i både næringsbygg og boliger. Vi har bred fagkompetanse og stor kapasitet, og våre kunder skal sikres de beste løsningene til riktig pris, levert til avtalt tid. NTE Elektro er Midt-Norges største el-entreprenør med avdelinger i Trondheim, Stjørdal, Levanger, Verdal, Steinkjer og Namdalen.

Mars 2019

Varmepumpe

"Grei pris på varmepumpe med installering. Pålitelig og ordentlig gjennomført."
G
Gisle
Oslo
NTE ELEKTRO AS
Siste registrerte jobber

Montering av varmepumper

7630ÅSEN

Ønsker pris på montering og evt. Levering av 4 varmepumper som hver skal varme ca 60m2.

Installere ny varmepumpe

7603LEVANGER

Vi har et hus over tre etasjer, som varmes opp av to varmepumper. Nå er begge ødelagte, og vi trenger nye. Helst kunne vi tenke oss split varmepumpe med 3 innerdeler, en i hver etasje.

Service varmepumpe

7606LEVANGER

Trenger autorisert service på fujitsu varmepumpe. 1 år. Fujitsu multi Aoyg18kbta2.

Varmepumpe Luft til luft

7600LEVANGER

Jeg ønsker å ha varmepumpe inkludert installasjon . Det er betongvegg . Jeg ønsker samtidig et strømkontakt på balkongen når dere vil ha strøm til varmepumpa. Delen som skal være ute skal installeres på balkongen som er noe meter fra stue som inndeles skal stå på vegen.

Varmepumpe

7632ÅSENFJORD

Kjøp og installasjon av luft-luft varmepumpe.

Varmepumpe inkludert montering

7603LEVANGER

Ønsker tilbud på varmepumpe inkludert montering. Varmepumpen skal stå i kjellerstue og monteres på yttervegg. Usikker om det må legges opp egen kurs.