Nesttun Taksering AS

4.9 (25 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

Nesttun Taksering AS

Nesttun Taksering AS skal være ditt naturlige valg for å dekke etterspørselen etter en takstmann i Bergen og nærliggende kommuner.Innehaver Roger Johannessen har drevet som byggmester siden 2006. Han tok mesterbrev som byggmester i 1989, og er utdannet takstingeniør igjennom. Nesttun Taksering AS har allsidig erfaring innen både nybygg og rehabilitering, og bruker nå denne kompetansen i forbindelse med taksering.

Takstingeniør Roger Johannessen har godkjenning i Norsk Takst innenfor områdene: Skade og reklamasjon, Skjønn, brann skjønn, Naturskade taksering for forsikringsselskap og Landbruks, direktoratet, verditakst og tilstandsrapporter av boliger/ leiligheter, Landbrukstakst og verdivurdering av næringseiendommer/ næringstomter.

Vi kan tilby en gjennomgang av deres bolig for å finne tilstanden til boligen, om det er ved salg, eller behov for vedlikehold.

Vi utfører blant annet:
- Næringstakst
- Verditakst
- Forenklet verdivurdering
- Tilstandsrapport
- Boligsalgsrapport
- Skadeskjønn
- Vurdering av reklamasjon
- Uavhengig kontroll
- Befaring ved kjøp av bolig
Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften