Siste evalueringer (37)

Utbedring av dusjsone

Jobben ble gjort raskt og til avtalt pris. Han ordnet også ting som ikke var i avtalen men som han ikke ville gå fra uten at det var i orden.

Andreas Moss, 12. april 2019

Innvendig trapp

Veldig bra firma. De er profesjonelle og ryddige. De har gjort en veldig bra jobb og vi er meget fornøyd. Anbefales.

Najia Nielsen, 21. mars 2019

Bad oppussing

Kvaliteten på arbeidet er av meget høy klasse! Slawomir er hyggelig og det er lett å kommunisere med han, for han snakker godt norsk. Det som trekker litt ned er prisdifferansen mellom anbudet til Slawomir og pris på ferdistilt bad. Denne var litt for stor, men det kan skyldes at vi ville ha et moderne bad med bra standard, mens Slowomir sitt anbud er mer et basis bad uten noe tilegg.

Nils Rune Sæthre, 8. feb. 2019

Flising vegger og et lite bad

Vi er veldig fornøyd med arbeide som ble utført, arbeidet utført etter avtale. Lett å holde kontakt underveis og god oppfølging. Kan absolutt anbefales.

Camilla Tveitnes, 2. jan. 2019

Oppussing av kjeller

Slawomir er en bra mann! Vi hadde god dialog prosjektet og han håndterte alle endringer godt.

Terje Lind Aasen, 17. des. 2018

Oppussing av et lite bad

Jeg skulle pusse opp badet i leiligheten min. Helt fra begynnelsen følte jeg at jeg var i gode hender. Slawomir kom med flere gode forslag både før og underveis. Ikke minst til en veldig god pris. Må si at jeg er veldig fornøyd med resultatet! De er både effektive og ryddige. Anbefaler dem på det sterkeste og vil bruke dem til arbeid jeg skal utføre i fremtiden.

Hampus Ryden, 23. juni 2018

Flislegging over kjøkkenbenk,litt sparkling og plating.

Valgte dette firma på grunn av at de virket veldig seriøse og Slawomir hadde mange gode forslag til hvordan jobben skulle gjøres. Kom fort i gang med jobben og vi bestemte oss for også å bruke dem til en rekke andre jobber. Vi er veldig fornøyd med jobben de har gjort, blant annet flislegging, sette inn vindu og bygging av utvendig trapp. De som har jobbet her har også vært nøye med å rydde opp etter seg. De ga veldige gode priser. Anbefales.

Haakon Stang, 8. feb. 2018

Belegningstein,trapp og avløp

Veldig bra utført jobb; nøyaktig, fint og skikkelig. Bra kommunikasjon, hvor det var mange gode løsningsforslag. Positivt for en som ikke helt vet hva han vil ha! Disse anbefales til andre! !

Roald Heggheim, 3. aug. 2017

Gipsvegger + gipstak + maling

Gjennomførte til avtalt tid og pris. Serviceinnstilt og løsningsorientert. Bra håndtverk. Kan anbefales.

Karoline Lian, 21. juli 2017

Restaurering av rom

Jobben ble utført som avtalt, det har vært en god kommunikasjon rundt jobben og gode ideer under gjennomføringen. Prisen er adekvat. Jeg kommer til å kontakte fa. Bygg og renovering hus spesialisten også for andre oppdrag.

Alexander Vietheer, 21. juli 2017

Totalrenovering av to bad

Vi laget avtale om renovering av 2 baderom. Første badet er ferdig og vi er svært fornøyde med resultatet. Under prossesen oppsto uventete problemer, og Slawomir sin problemløsning var rask og profesjonell. Slawomir snakker god norsk, og folk rundt ham og de som han samarbeider med er flinke og effektive. Vi følte oss godt ivaretatt som kunde. Mens vi er på ferie jobber de med det andre badet, vaskerom og noe småting på kjøkkenet. Flinke folk.

Alen Dokuzovic, 5. juli 2017

Flislegging av ca 4-5 kvadrat

Veldig hyggelige og ryddige mennesker. God pris og raskt utført. Selve flisleggingen var helt super. Ryddige forhold, sender faktura.

Christoffer Haukås, 31. mai 2017

Flislegging av ca 1 kvm bad

Rask respons, godt og ryddig håndtverk. Anbefales!

Magnus Brastad Helno, 8. mai 2017

Reparasjon av steinmur i hage

Rask og ryddig. Tok seg godt betalt for tilleggsarbeider.

Arve S. Berg, 21. april 2017

Oppussing av soverom og gang

Slawomir og hans arbeidsfolk gjorde veldig bra og grundig arbeid, og resultatet ble veldig fint. Slawomir holdt oss løpende oppdatert om fremdriften. Håndverkerne hans har møtt opp presis, og ryddet etter seg hver dag slik at det har gått an å bo hjemme samtidig med oppussingen. Slawomir er ekstremt løsningsorientert og har kommet med gode innspill og anbefalinger til hvordan vi burde gjøre oppussingen for best mulig resultat. Topp fyr!

Henning Eik Tomren, 30. nov. 2016

Oppbygging av bad

Vi er meget fornøyd med jobben "Bygg og Renovering Hus-Spesialisten" utførte under Slawomirs ledelse. Slawomir og teamet gjorde alt de kunne for å få jobben gjort grundig og effektivt. Slawomir er også veldig ryddig å forholde seg til, og det har ikke vært noen problemer i løpet av prosessen (fra befaring til sluttfaktura). Slawomir og teamet gir det beste fra to verdener: "Norsk kvalitet", og Polsk arbeidsinnsats og effektivitet. Anbefales!

Erlend Hardang, 13. nov. 2016

Ny bad

Det var OK for jobb men, det tar lang tid og få dokumentasjone og ente det står feil adresse eller de tar tid og sende det så det er ikke så bra services. Anbefaler ikke:(. Skade leilighet og bli ikke fikset.

Shingal Lawend, 26. okt. 2016

Trenger murer

Bra utført, raskt og forholdsvis rimelig rent prismessig.

Benny Thrysøe Mortensen, 19. aug. 2016

Legge nytt belegg i dusj + nytt dusj kabinett (dører)

Etter befaring av Slawomir ble vi enige om totalrenovering av badet. Prisen var absolutt konkurransedyktig og materialvalg smakfullt. Jobben ble utført med høy kvalitet og resultatet er meget bra. Slawomir er en veldig trivelig kar og han tilbyr et stort spekter av tjenester og er tilknyttet andre med annen kompetanse. Grunnen til at jeg gir 4 stjerner er at det ble ca 20% dyrere og at det tok lengere tid enn forespeilet.

Jan Jaritz, 23. juli 2016

Oppgradering av bad

Godt utført. Eneste er at det ble noe dyrere enn planlagt på forhånd. Derfor 4 stjerner.

Marius Theis , 20. juli 2016

Fliselegging kjøkken

Jobben ble gjort raskt og greit etter avtale.

Kåre Rugesæter, 23. juni 2016

Muring

Inngikk avtale med skriftlig kontrakt. Arbeidet ble utført innenfor tidsrammen, og jeg er godt fornøyd med gjennomføringen.

Merete Hofslett, 14. juni 2016

Lite utbygg av kjøkken og flislegging

Arbeidet ble gjort effektivt og presist. Resultatet overgikk mine forventninger; er kjempe fornøyd med Slawomirs utførelse!

Kevin Julian Mariadasan, 8. juni 2016

Flislegge badegulv og vaskeromsgulv

Vi fikk utført renovering av bad og vaskerom. Bad/vaskerom ble flislagt på vegger og gulv. Spotter i tak. Resultatet ble svært bra til en god pris. De kom med gode forslag til valg av løsninger, farger og dekorvalg. Vi opplevde svært god oppfølgning og fleksibilitet fra firmaet under veis. De arbeidet lange dager, kom som avtalt og arbeidet var ferdig på kort tid. Firmaet anbefales.

Målfrid Årflot, 12. feb. 2016

Tømrer arbeid. bad/vaskerom.

Kom på befaring raskt, ga det beste tilbudet. Er veldig fornøyd med resultatet. Tak og vegg arbeid på Bad. God kvalitet på arbeidet. Anbefaler Slawomir og hans team.

Vineetha Poologanathan, 12. feb. 2016

Fjerning av murvegg og peis i mur med stein

Bra utført arbeid vedrørende fjerning av peis og murvegg. Kom presis hver dag og jeg fikk alltid beskjed i god tid før de var ferdig for dagen. Slawomir snakker bra norsk og han svarer raskt på forespørsler både per telefon og sms. Har brukt Slawomir også til komplett montering av IKEA - kjøkken inkludert lister, fliser m. M. Tok kanskje litt vel lang tid, men til gjengjeld er resultatet blitt veldig bra. Kommer til å bruke han igjen ved behov.

Mari Netland, 23. jan. 2016

Lage ny gang

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Det er positivt at innehaver snakker bra norsk og er flink å forklare hva som må gjøres ved diverse løsninger vi hadde i prosjektet. Det kan være greit å avtale på forhånd hvilke typer materialler som skal kjøpes inn, da det "beste" ofte er veldig dyrt.

Øystein Strømsnes, 18. des. 2015

Flislegge gang og pusse opp bad / vaskerom

Vi avtalte tidspunkt for befaring. Han møtte opp presis på klokkeslettet. Siden han kan norsk var det enkelt å gjøre seg forstått, så etter en kort befaring fikk jeg pris på jobben og takket ja. De begynte uken etter og møtte opp hver dag. Jeg er meget fornøyd med arbeidet som ble utført. Det eneste minuset var at de brukte lenger tid en avtalt. På det elektriske arbeidet fikk jeg samsvarserklæring, noe jeg anbefaler å spørre etter. Fornøyd kunde.

Petter Bjaadal, 8. nov. 2015

Pusse grunnmur eps

De gjorde en veldig bra jobb med pussing av muren. Tross vanskelige værforhold og mye nedbør i perioden ble resultatet meget bra! Alt ble avtalt på forhånd og kommunikasjonen var god hele veien. Jeg kommer til å bruke dette firmaet igjen!

Øyvind Hagenes, 9. sep. 2015

Skyvedør utenpå vegg.

Fint utført, fikk jobben raskt gjort når vi ble enig om hvordan det skulle bli. Avtal gjerne pris på forhånd.

Eva Mørkedal, 21. juli 2015

Flislegging av vegg på kjøkken

Meget godt utført arbeid til en meget hyggelig pris. Vi kommer definitivt til å kontakte Slawomir igjen neste gang vi har behov for håndverkertjenester. Anbefales på det varmeste! Snorre Houge Dufva.

Snorre Houge Dufva, 18. juni 2015

Listing

Ble gjort til avtalt tid og pris! Veldig god i norsk og all kommunikasjon foregikk på norsk. Vil gjerne bruke Slawomir igjen!

Christian Kjenes, 4. des. 2014

Tillaging og montering av små trappegelender inne og ute.

Besiktigelse av håndverkeren selv sammen med undertegnede. Utførelse av jobb, start og pris ble avtalt. Både jobb og utførelse ble utført meget samvittighetsfullt og til avtalt tid og pris. Alt i alt et firma som kan anbefales.

Leif H Jensen, 2. des. 2014

Renovere garasje pluss paviljong

Jeg er veldig førnøyd med utført arbeid, De har satt opp et flott uterom med tak,,,dekorert med stein flis på på veggene. Samt to langmurer og garasje er renovert og limt steinflis på. Arbeidet ble utført helt slik jeg hadde tenkt det. . Kontrakten var ryddig. Og dukket det opp noe uforutsett, ble det diskutert sammen før vi gikk videre i prosessen. Jeg bruker firma gjerne igjen ved senere andledning.

Venke Samuelsen, 25. nov. 2014

Listing av loftsetasje.

Fikk utført listing av loftetasje. Pent utført arbeid.

Christian Løvoll, 10. nov. 2014

Listing av to rom

Utførte jobben på en god måte til avtalt pris. Anbefales.

Kjetil Aasland, 25. sep. 2014

Legge laminatgulv på soverom + bod

Kom raskt på befaring, gav et godt tilbud. Raske og effektive! Kommer til å bruke de igjen.

Ida Doksæter, 12. april 2014
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2007

i enhetsregistret
  • Ansatte
    2
Roller
Innehaver
Slawomir Kazimierz Owczarzak
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2007-06-25
Bransje
70.220 Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 21-04-2019 10:13:53
Se hele regnskapet til BYGG OG RENOVERING HUS SPESIALISTEN SLAWOMIR KAZIMIERZ OWCZARZAK på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart