Siste evalueringer (17)

Bygge veranda og platting under.

W. A. F Bygg AS bygde veranda og la platting i gårdsrommet under hos oss. Vi er kjempefornøyde med at valget falt på de. Utrolig god på kommunikasjon. Effektivt og godt utført arbeid, til en god pris! Anbefales på det varmeste, og vi kommer definitivt til å benytte oss av Wayne neste gang!

Madeleine Brandtzæg Nilsen, 24. mars 2020

Legge lister,gulv,tak og vindu i 3 rom

Prosjektet gikk ut på å legge nytt gulv, samt nytt listverk. Fikk grundig prisforslag som også inneholdt en liste over de ulike materialene som skulle brukes. Wayne er en profesjonell og hyggelig snekker. God kommunikasjon underveis, lett å komme i kontakt med. Sluttresultatet ble vi veldig fornøyde med. Kan anbefales videre!

Line Tamnes, 25. feb. 2020

Oppussing av kjellerstue

Vi fikk satt inn nye vinduer i vår kjellerstue. W. A. F bygg kom som avtalt på riktig tidspunkt og var effektiv og pålitelig. Vi skalerte ned prosjektet de skulle gjøre for oss, men de kom med et nytt tilbud for oss uten noe problem. Vi er veldig fornøyd med kvaliteten av arbeidet, med kommunikasjonen med Wayne og han ryddet og ordnet opp etter jobben. Vi kommer til å bruke dette firmaet til flere jobber, og kan trygt anbefale de videre.

Kristin Dahlhaug Skar, 16. feb. 2020

Ny platting 50 kvm

Pålitelig og flink, jobben ble gjort til avtalt tid. Ble noen uforutsette endringer underveis som han tok på strak arm! Vi hadde god kommunikasjon hele veien og han var enkel å få tak i. Han var effektiv, men nøye. Resultatet ble over all forventning. Kan absolutt anbefale W. A. F Bygg til andre!

Line Hansen, 1. aug. 2019

Uteplass i trondheim skal bygge om bar

Kjempeflink snekker som jobber raskt og effektivt. Utrolig bra utført arbeid.

Martine Rygvold, 28. mars 2019

Legge tarkett

Jeg benytte WAF bygg til å legge ca 75 kvm tarkett. Videre ble det lagt listverk og justeringer av dørterskler m. M. Arbeidet gjort er av meget høy kvalitet og nøyaktighet. Prisen på faktura var slik vi ble enige om i forkant. De var punktlige på ankomst og jobbet iherdig hele dagen. De ryddet fint etter seg hver dag. Wayne (eier av firma) var meget profesjonell og hyggelig. Jeg kommer til å bruke firma også ved en senere anledning.

Trond Skjæret, 31. okt. 2018

Legge platting på hage 10m^2

Veldig dyktig og presis gjennomført. Ble utført til avtalt tid.

Niros Manoharan, 1. okt. 2018

Skifte av dører innvendig.

Trivelig og pliktoppfyllende .

Cato Ervall, 12. juli 2018

Tregulv og nye dører

Fikk bistand til sliping av gulv og legging av gips plater i leilighet. Arbeidet ble utført med lav kvalitet. Gulvet ble slipp mot treverket, lakk ble påført skittent gulv slik at skomerker vises. Lite profesjonell håntering av klage.

Kristine H. Borgfjord, 18. juni 2018

Lekte ned tak på stue og kjøkken som til sammen er 33kvadrat

Veldig fornøyd. Lett å komme i kontakt med, rask utførelse av jobben, grei pris, fint resultat.

Marte Irene Amundsen, 13. juni 2018

Sette opp en lettvegg med enkel smal hvit dør for å dele av en loftstue (22 ^)

Dyktig faglært tømrer med 16 år erfaring. Total leverandør av prosjektet. Kvalitet og effektivitet. Kunden i fokus. Lett å ringe og sende sms/mail til. Anbefales!

Gunnhild Lervik, 30. april 2018

Legging av nytt gulv i stue

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Det ferdige resultatet ble veldig bra. Wayne er en hyggelig og serviceinnstilt person, som tar seg tid til å ordne selv de minste små detaljer under arbeidet. Kommunikasjonen i forkant av jobben var veldig bra. Jeg kan absolutt anbefale W. A. F bygg.

Espen Birger Raknes, 25. april 2018

Male tak/vegger. legge parkettgulv

W. A. F Bygg ble valgt etter befaring. De virket veldig seriøse, og forklarte nøye hvilke muligheter som kunne velges i forbindelse med maling og legging av nytt parkettgulv. W. A. F Bygg ga en fast pris, som ble holdt. Jeg fikk tilsendt faktura etter at jobben var gjort, og befaring utført. Er veldig fornøyd med utførelse, og at jobben ble gjort på avtalt tid. De kan anbefales. Mvh. Roar Iversen. Mob. 90500404.

Roar Iversen, 29. mars 2018

Legging av nytt innvendig tak.

Pent utført jobb til en god pris. Rask og effektivt utført, veldig fornøyd. Anbefales Tom Sumstad 28 Mars 2018.

Tom Sumstad, 28. mars 2018

Skal fjerne gammel og legge nytt parkettgulv på kjøkken

Lett å ha med å gjøre. Fornøyd med utført jobb.

Anja Susann Sandnes, 26. mars 2018

Bygge hems på kontor/gjesterom

Vi fekk WAF Bygg til å sette opp ein hems med stige på gjesterom. Vi er svært godt fornøgd med resultatet. God pris, rask respons og hyggeleg service.

Atle Rygg, 18. mars 2018

Luke til kaldloft

God på pris og kvalitet. Wayne er også veldig hyggelig, og opptatt av å gi god serivce.

Arne Hessen, 20. feb. 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart