Bilverksted - Vadsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Siste registrerte jobber

FORD FIESTA - Annet (Bil)

9803VADSØ

Oljeskift? En lampe lyser for setvice

Volvo - XC70 - Kilometerservice

9800VADSØ

Bytte registerreim og vannpumpe .

Nissan 2005 - X-TRAIL - Annet

9802VESTRE JAKOBSELV

Eu kontroll

PLASS TIL LÆRLING I BILFAGET LETTE- ELLER TUNGE KJØRETØY?

9815VADSØ

Flere bilmekanikerelever trenger læreplasser i bilfaget lette kjøretøy og bilfaget tunge kjøretøy nå i høst. Er dette en jobb for din bedrift? Nå mangler vi flere læreplasser for våre flinke bilmekaniker-elever – og jakter derfor nye lærebedrifter i ditt område. Kan dette være noe for deg? Som lærebedrift får du økonomisk støtte per lærling fra staten. I tillegg får du håndplukke lærlingen helt selv, og du kan velge mellom flere dyktige kandidater. Veldig mange bedrifter ansetter nettopp lærlingen som fast medarbeider etter læretiden på 2 år. Det betyr at du kan rekruttere og lære opp medarbeidere helt fra de kommer ut av skolen! Det finnes flere gode grunner til å ta inn lærlinger: 1. Du rekrutterer kompetente unge mennesker, som senere kan bli nye medarbeidere 2. Du stiller sterkere i offentlige anbud 3. Du får tilskudd av myndighetene 4. Du lar ansatte få prøve seg i nye roller 5. Du viser at bedriften din tar samfunnsansvar Har dere spørsmål om hvordan det er å ha lærlinger og hva de kan gjøre for bedriften deres? Les mer på læreplassjeger.no eller ta kontakt med Espen T. Karlsen via kontaktskjemaet eller ved å svare på jobben. WorldSkills Norway og Mittanbud brenner for yrkesfagene. Derfor samarbeider vi nå for å sikre gode og relevante jobber til både lærlinger og bedrifter. Å svare på denne jobben koster ingen klipp (klippet vil bli tilbakeført i løpet av kort tid).

Volkswagen 1996 - POLO - EU-Kontroll

9800VADSØ

Eu-kontroll snarest!

Toyota 2008 - HILUX - Reparasjon

9800VADSØ

Pris på skifte av registerreim.

Få tilbud fra flere bilverksteder

Legg inn ditt bilnummer så henter vi info om kjøretøyet ditt for deg

Norske registreringsnummer

N

Hvorfor trenger vi dette?

Bilverkstedene trenger registreringsnummer for å få opp hvilke deler som trengs for jobben. Det blir også lettere å gi en pris på jobben. Har du en utenlandsk bil må du kontakte kundeservice.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud