Låsesmed - Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Bytte av Yale Doorman kodelåse

6265VATNE

Hei:) Jeg har en utleieeiendom og bor ikke i samme by. Har tidligere hatt hjelp til småting av en bekjent men ikke nå lenger. Vi har en kodelås som virket på lørdag men nå kommer ikke leietaker inn med samme kode. Jeg trenger muligens hjelp med å kjøpe og montere et nytt kodelås.

Montere dørlås - Yale doorman

6003ÅLESUND

Jeg trenger hjelp til å montere en Yale doorman dørlås i Ålesund sentrum. Jobben må gjøres i uke 1 i 2024.

Yale Dorman

6006ÅLESUND

Ønsker pristilbud på Yale Dorman ferdig montert.

Montering av Yale lås

6018ÅLESUND

Trenger noen til å montere lås i Breivika. De som kan i dag fredag eller i morgen vil foretrekkes. (13./14. oktober)

Montere Yale Doorman

6003ÅLESUND

Jeg ønsker å få montert en Yale Doorman L3s Tilbudet kan dekke alle kostnader inkludert kjøp av låsen, evt. kan jeg kjøpe låsen selv. I tillegg ønsker jeg å få satt opp låsen med adgangsstyring fra app.

Skifte til kodelås på inngangsdør

6020ÅLESUND

Har vanlig dør med nøkkel, har kjøpt kodelås men ønsker hjelp til å skifte

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud