Låsesmed i Moss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Låsesmed i Moss

OLE WEGARD UTNE

4.8 (21)

Over 15 års erfaring med renovering, oppussing, nybygg, tilbygg og ombygging. Snekring, maling, oppussing av bad, kjøkken, oppholdsrom, loft og kjellere. Bred kompetanse med verdiøkende tiltak i forbindelse med eiendomssalg.

Mars 2021

Installere Doorman L3

"Veldig bra utført jobb - installerte Doorman L3. Anbefales!"
A
Anne
OLE WEGARD UTNE
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Montere elektrisk dørlås

1598MOSS

Hei, jeg ønsker å få montert Yale elektrisk dørlås

Ønsker å bytte lås

1511MOSS

Jeg ønsker å bytte lås indors

Montere Yale Doorman på dør

1526MOSS

Vi har nylig kjøpt en Yale Doorman elektronisk dørlås, men har en liten utfordring med metal dør ramme. Se bilder. Trenger dermed hjelp med montering om det lar seg gjøre

* Fortsatt ledig: Bytte av lås på postkasse

1598MOSS

Har mistet nøkkelen til postkassa mi og trenger bytte av låsesylinder.

* Fortsatt ledig: Installasjon av Yale Doorman 2

1528MOSS

Resinstalliasjon av Yale Doorman etter bytte av dør

* Fortsatt ledig: Montering av YALE doorman + sikkerhetslås i ny dør

1528MOSS

Ønsker pris på overnevnte jobb.