Låsesmed i Trondheim

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Låsesmed i Trondheim

Fire and Security Systems AS

Fire and Security Systems AS er en profesjonell aktør som har tilhold i Trøndelag. Primært jobber vi med salg og montering av tyveri, brannalarmsystemer, låssystemer, adgangskontroll og overvåkningskameraer for både privat og bedriftsmarkedet.

Sep. 2023

Bytte låsesylinder

"Rask, effektivt og bra arbeid."
F
Fredrik
Trondheim
Fire and Security Systems AS

REFSETH MULTISERVICE

5.0 (33)

Refseth Multiservice er ett enkeltmannsforetak som ble opprettet sommeren 2021.Jeg kan tilby og utføre små og kortvarige oppdrag innenfor snekring og vaktmestertjenester.Jeg har jobbet i byggebransjen siden 1994, da jeg var 18 år. Jeg har en lang fartstid i bransjen. Jeg har også fullført 2 årig Teknisk Fagskole.Jeg er meget opptatt av å yte god service og kvalitetsarbeid, slik at sluttresultatet blir best mulig.Ta gjerne kontakt på e-post til:refsethmultiservice@outlook.com

Mai 2023

Skifte dørhandtak i dør

"Bra pris, god komunikasjon underveis, er veldig fornøyd!"
E
Even
Ranheim
REFSETH MULTISERVICE

Optilås AS

OPTILÅS tilbyr alt av levering og montering innen lås og beslag, dørautomatikk og service. Vi har lang erfaring og god kompetanse innen yrket. Vi skal til enhver tid holde oss oppdatert på utviklingen i bransjen og ønsker å være fleksible og finne velfungerende løsninger tilpasset kunden.

Aug. 2022

Installere lås til verandadør

"Fikk hjelp til å sette inn sylinderlås i verandadør. Er veldig fornøyd med rask og pålitelig leveranse. Prisen var også grei. Vil absolutt anbefale Optilås til andre."
E
Eivind
Oslo
Optilås AS

Vab Arkitekter AS

Sentral godkjenning for ansvarlig søker og prosjekterende arkitektur tiltaksklasse 2 og over 20 år erfaring i bransjen. Medlem i Norske Arkitektens Landsforbundet og Arkitektbedriftene i Norge. Master i arkitektur. www.vabarkitekter.no Tar oppdrag over hele Norge hos private eller bedriftskunder alt fra nybygg, tilbygg/påbygg, takoppløft, bruksendring osv.

Juni 2022

Garasje med leilighet

"Anbefales 👍"
M
Mehidin
Heimdal
Vab Arkitekter AS

SCANBYGG AS

4.8 (6)

Scanbygg er et byggefirma med fokus på rehabilitering, tilbygg og nybygg i Trondheim og omegn.Vi er stolte av å levere godt håndverk, og vi er opptatt av å holde ord.Med slagordet «Vi gjør jobben du kan være stolt av» legger vi vekt på at våre kunder skal sitte igjen med et kvalitetsprodukt både du som kunde og vi kan være stolte over. Dette er også grunnen til at vi kun bruker seriøse leverandører til ditt prosjekt.Vi utfører alle typer oppdrag innenfor bolig, næring og offentlige bygg og vi ha...

Se mer
Jan. 2021

Justeringer ytterdør

"Kjapp og effektiv utbedring av problematisk ytterdør. Veldig ryddig."
D
Dan Lewi
Trondheim
SCANBYGG AS

AALMO AS AUTORISERT ELEKTROENTREPRENØR

Mai 2019

Skifte lås på ytterdør.

"Ok utført jobb:)"
R
Raymond De
Trondheim
AALMO AS AUTORISERT ELEKTROENTREPRENØR

LINDSTAD SNEKKERSERVICE

4.8 (14)

Jeg er en norsk mann på 35 år, og har nå startet et firma for meg selv. Tar på meg oppussingsprosjekt, parkett legging, bytte dører og vindu. Bare og ta kontakt for gratis befaring av jobben du trenger utført.

Juni 2019

Kutte metall

"Veldig fornøyd med Lindstad Snekkerservice som hjelpte meg å åpne låsen til min sykkel som jeg hade mistet nøkkelen til. God kommunikasjon, jobben ble gjort raskt og enkelt!"
L
Liv
Trondheim
Siste registrerte jobber

Bytte lås

7032TRONDHEIM

Trenger å skifte lås på to dører i kjeller mellom kjellerbod og utleiedel.

Ønsker pris for bytte lås med Yale.

7072HEIMDAL

Ene er utvendig dør den andre er innvendig dør.

Bytte/skifte lås på ytterdør.

7041TRONDHEIM

Hei Jeg ønsker å få byttet lås på min ytterdør til leiligheten. Skulle helst fått gjort det Fredag 1 September. Mvh Elias

Bytte låsesylinder

7030TRONDHEIM

Bytte låsesylinder på 2 ytterdører. Helst systemnøkkel med master som fungerer på begge samt nøkler som kun fungerer på hver enkelt dør. Pris på systemlås og vanlig ytterdørlås.

Låsesystem

7014TRONDHEIM

Sameiet vårt består av 6 boenheter, der en har egen inngang, og fem har inngang fra felles trappetårn. Det er altså snakk om 7 dører, pluss en felles bod. Alle låsene begynner å bli svært gamle og det er kanskje på tide å bytte. Hva vil en slik jobb koste?

Installasjon av sylinderlås (deadbolt)

7012TRONDHEIM

Skulle gjerne fått installert en ny sylinderlås i en dør til rom i leiligheten. Denne skal ikke bytte ut eksisterende lås, men heller installeres litt oppe på selve døren. Må derfor drilles ett nytt hull og lages plass i dørveggen for bolten. Ser for meg en enkel Yale 8000 series deadbolt lås.