Company header image
Logo

LUNDE 3BYGG AS

4.8

LUNDE 3BYGG AS

Kleivdalsvegen 290, Hjelmås

Org nr. 918 425 098

Om bedriften

Vi er et lite byggmester firma fra Hjelmås med over 18 års erfaring innen tømrer faget.vi er i dag 5 faglærte tømrere, 1 byggmester , 2 hjelpearbeidere og 1 læregutt. Vi er en godkjent opplæringsbedrift. Innehar det meste av verktøy, stillas og utstyr til alle typer oppdrag.Utfører det meste innen tømrerfaget og utfører følgende : *Montering av alle typer velux takvinduer. * Levering og montering av alle typer vinduer og dører. *Etterisolering. *Bytt av kledning *Alt i tak arbeid/legge nytt tak. *Rehabilitering. *Legging av parkett og laminat. *Listing. *Bygge terrasse /altan. * Takopplett og ark. *Nybygg/tilbygg. * Garasjer og nøst . *Utfører også mindre gravejobber med minigraver Våre samarbeidspartnere : Material leverandør: Xl Bygg knarvik. Monter Åsane. Byggmakker Gravdal. Leverandør på vinduer og dører: Vindusspeialisten i Bergen. Elektro - Bi Elektro AS. Rørlegger - Schmidt vvs AS. Betongarbeid - Skjønnhaug betong AS. Fordeler med å bruke oss: *Ansatte med stillas kurs og som er godkjent for arbeid i høyden. *Sertifiserte velux montører. *Ryddige arbeids forhold med ansatte som har lønn godt over tariff . *Firma med alle forsikringer i orden. * Firma med AAA rating 3 år på rad hos kreditt reform = god økonomi i selskapet. *Firma som er Gaselle bedrift 3 år på rad. *Byggmester bedrift. *Godkjent lære bedrift. *Firma som legger ca 5000kvm tak hvert år. *Roofpro-expert/ tak partner hos takstein leverandøren Bmi * Firma med over 150stk 5 stjerners omtaler fra ulike oppdrag utført via mittanbud. Tar kontakt om det er noen prosjekter vi kan hjelpe deg/dere med.

Hva tilbyr bedriften?

Tjenester

Industri og blikkenslager

Snekker / Bygningshåndverkere

Større prosjekter

Steder vi tar oppdrag

Vestland

162 evalueringer gjennom Mittanbud

T

Thomas

Flaktveit, 28. apr

Bytte av vinduer

Hei kunne eg haket av for alt over. Dårlig kvalitet, dårlig oppfølging, dårlig kommunikasjon. På grunn av dette holdt vi igjen noe på siste faktura, da sendte lunde trebygg regning til inkasso. ...

Svar fra LUNDE 3BYGG AS

Før en ligger ut omtale må alle fakta på bordet. Alle vinduer er montert og alle som bor der er fornøyd. Vi har ikke mottatt noe som helst dokumentasjon på at ting ikke er riktig utført. Vi har vært der å fikset små pirk flere ganger,men kunde nekter å bli fornøyd for å slippe å betale 100.000,- . Vi har tatt saken til forliksrådet så vill det nok ordne seg for vår del. Vi lar alle andre gode omtaler på mittanbud snakke vår sak og vise at vi gjør bra arbeid.

Les mer
M

May

Florvåg, 24. apr

Bytte ett velux vindu

Kjempe fornøyd

R

REMI

Mjølkeråen, 24. apr

skifte takstein og montere solcelle

Skiftet takstein og fikk innfelt solcelle. Hadde noen innvendinger mot avslutningen mot solcellepanelene, noe som viste seg å ha med valg av takstein å gjøre. Ellers kjempe fornøyd med jobben....

K

Kjersti

Hjellestad, 4. apr

Skifte vinduer

God kommunikasjon, de stilte godt forberedt og var effektive og dyktige. Kan anbefales!

T

Torstein

Bergen, 2. apr

Skifte av vinduer i sameie

Topp gjeng, effektivt arbeid.

Siste gjennomførte jobber på Mittanbud

Bedriften har utført

267 jobber

på Mittanbud

2 plattinger

Søreidgrend

En uke siden

Lage terrasse

Ulset

2 uker siden

Skifte 4 vinduer.

Nesttun

4 uker siden

Denne bedriften har følgende kvalifikasjoner

Godkjent lærebedrift icon

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

Godkjent lærebedrift icon

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

Mesterbrev icon

Mesterbrev

Videreutdanning for de med fag- og svennebrev og nok praksis i et mesterfag

Mesterbrev icon

Mesterbrev

Videreutdanning for de med fag- og svennebrev og nok praksis i et mesterfag

Album

profileGalleryPicture_1304_aa3ee844b-f317-a738-f14a-6623fa97cd5c

4

diverse prosjekt

DSC_0254

10

Våren 2018

bod

35

Lærebedrift.

Kontakt

LUNDE 3BYGG AS

Kleivdalsvegen 290, Hjelmås

Org nr. 918 425 098

+47 970 6** **

Sosiale medier

Åpningstider

Mandag

07:00 - 16:00

Tirsdag

07:00 - 16:00

Onsdag

07:00 - 16:00

Torsdag

07:00 - 16:00

Fredag

07:00 - 16:00