Company header image
Logo

CAVALLI AS

4.8

CAVALLI AS

Fagernes 4, Bergen

Org nr. 825 073 752

Om bedriften

Velkommen til Cavalli AS. Nominert til årets hyggeligtse håndverker! Vi tilbyr følgende tjenester: · Eiendomsutvikling og utleie · Nybygg · Totalrenovering · Gulv, trapper, vinduer og dører · Alt av maling og overflatebehandling · Legging av nytt tak og maling av tak · Terrasser i tre og skifer, samt utearealer og hagedesign · Møbelsnekker · Utleie og montering av stillas · Anleggsvirksomhet · Maskintransport · Asbestsanering både innvending og utvendig Vi utfører prosjekter både for det private, B2B, stat og kommune. Vi er stolte fagarbeidere og kan med god trygghet tilby 12 måneder fornøydgaranti på vårt arbeid. Dette gir en trygghet for deg som kunde og overfor alle våre partnere og leverandører. Vi lever av fornøyde kunder og har stolthet i alt arbeid vi utfører. Vi kaller det millimeterpresisjon. Cavalli AS leverer tjenester innen bygg og anlegg og du skal være trygg på at vi leverer som avtalt. Når arbeidet vårt er utført, ser vi til at vi rydder opp etter oss. Søppel og restavfall blir levert til godkjent miljøstasjon. Cavalli AS er opptatt av miljø og gjenvinning. Vi har godkjente HMS kurs og vi har alle forsikringer i orden, inkludert tredjeparts ansvarsforsikring. Betalingsvilkår for våre kunder: Du skal være trygg på at vi betaler innbetalt MVA. Det blir skrevet en oppdragsavtale før oppstart med avtalt pris i forhold til prosjekt som begge parter undertegner før oppstart. På denne måten unngår vi unødvendig konflikt underveis i arbeidet og i ettertid. Kunder har normalt fakturaforfall 14 dager etter fullført arbeid. Vi krever aldri forskuddsbetaling. Ved større prosjekt som overstiger kr. 100 000,- kan det bli fakturert fortløpende underveis i arbeidet i forhold til utført arbeid. Ved manglende betaling kan arbeidet stanse opp. Ved stans i arbeidet kan det ikke lenger garanteres at arbeidet blir utført til avtalt tid. Vi anbefaler faktura per e-post. Ved tilsendt faktura per post tilkommer kr. 50,- i gebyr. Ved for sen betaling av faktura påløper et purregebyr på kr. 75,- + forsinkelsesrenter. Ved ytterligere maglende betaling vil faktura bli overført til inkassoselskapet Kredinor som vil overta saken videre. Egne satser og gebyrer vil tilkomme. Velkommen til Cavalli AS.

Hva tilbyr bedriften?

Tjenester

Anleggsgartner og grunnarbeid

Riving, pigging, og betonsaging

Entreprenører

Flytting og transport

Malertjenester

Maskinentreprenører

Prosjektledelse og byggekontroll

Snekker / Bygningshåndverkere

Større prosjekter

Steder vi tar oppdrag

Vestland

20 evalueringer gjennom Mittanbud

T

Tarjei

Bergen, 12. jun 2023

Male hus

Supert fornøyd med arbeidet som ble gjort. Av de tilbud vi hentet inn var firmaet det billigste, og jobben ble utført utmerket i tillegg. Gode løsninger, god kommunikasjon, pålitelige folk. Gode råd u...

Svar fra CAVALLI AS

Tusen takk for god evaluering! Det er det vi strever for hver eneste dag overfor kundene våre. Tusen takk også for oppdraget! God kunde!

Les mer
E

Eythor

Fana, 31. mar 2023

Oppussing/renovering av brukt bolig før innflytting

Lauenborg eller Cavalli som de endret navn til underveis i prosessen, var vi totalt sett godt fornøyd med. Det var et til dels komplisert rehabiliterings prosjekt, hvor utfordringer måtte løses for...

Svar fra CAVALLI AS

Takk for god evaluering! Det setter vi pris på. Det var et særs komplisert prosjekt, men det gikk bra til slutt. Takk også til deg for å holde orden på alle detaljene, e-postene og å holde vårt tempo. Det viktigste er at det gode håndverket alltid holdt stand underveis og at dere ble fornøyd.

Les mer
A

Andreas

Sæbøvik, 23. mai 2022

Transport av bil/båt/maskin - Fra 5454 Sæbøvik til 5357 Fjell - Etter 23.05.2022

Fraktet bil fra Halsnøy til Sotra, alt gjort som avtalt. Kan anbefale Cavalli.

A

Arman

Rådal, 27. apr 2022

Overbygg inngangsparti

Veldig bra utført arbeid med påbygg til inngangsparti

Svar fra CAVALLI AS

Det varmer med gode tilbakemeldinger. Tusen takk full score, det betyr mye. Det at arbeidet er godt utført er vår stolthet, så det skulle bare mangle. Takk for oppdraget!

Les mer
T

Tommy

Ulset, 17. feb 2022

Tilbygg til rekkehus

Cavalli AS utførte følgende arbeid: - Oppføring av tilbygg til rekkehuset vårt, herunder: Støping av grunnmur, gulv, tilknytte tilbygg til eksisterende rekkehus og føye det sammen fra bakken til tak. ...

Siste gjennomførte jobber på Mittanbud

Bedriften har utført

56 jobber

på Mittanbud

Maling

Norheimsund

En uke siden

Tilbygg på hus

Eidsvågneset

2 uker siden

Oppføring av tilbygg

Godvik

7 måneder siden

Denne bedriften har følgende kvalifikasjoner

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Album

ny-trapp2

3

Trapp før og etter

betongdekke

1

Gammel og grå platting kan enkelt bli ny med nytt dekke.

skjermbilde-2020-05-21-kl-22-57-50

1

Ny terrasse eller kun nye terrassebord? Vi legger dette.

Ansatte

Erik Lauenborg

Bygg -og Prosjektleder

Kontakt

CAVALLI AS

Fagernes 4, Bergen

Org nr. 825 073 752

+47 954 2** **

Sosiale medier