Logo

KVALITET VVS ENTREPRENØR AS

Logo

KVALITET VVS ENTREPRENØR AS

Om oss

KVALITET VVS ENTREPRENØR AS er et nystiftet rørleggerbedrift. Vi er derfor fokusert for å gi lave priser innen rørlegger tjenester, for å få inn flere kunder.Vi har 25 års erfaring innen VVS, samtidig god teknisk innsikt og jobber godt i samarbeid med andre faggrupper. Dagligleder har vvs ingeniør utdanning. Vi setter stor fokus på kundens krav i forhold til kvalitet, utvalg, pris og...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

FFV logo

FFV

FFV (Fagrådet for våtrom) har som ideell oppgave å blant annet bidra til å redusere våtromsskader gjennom å utdanne og informere virksomheter innen Byggebransjens våtromsnorm (BVN).

Boligmappa logo

Boligmappa

Boligmappa: En digital løsning for å lagre og dele dokumentasjon og informasjon om boligen din.

Sentral godkjenning logo

Sentral godkjenning

Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret logo

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer