Logo

Grefsen Auto AS

Logo

Grefsen Auto AS

Om oss

Velkommen til Grefsen Auto AS! SAMME SERVICE, REPARASJON OG GARANTI SOM PÅ MERKEVERKSTED!For å være trygg på at bilen din får en god og riktig behandling av erfarne mekanikere, kan du levere bilen din hos oss. Det kan du spare både tid og penger på. Vi har lang erfaring og oppdatert kompetanse på de fleste bilmerker. Her får du god service til en konkurransedyktig pris med alle garantier i...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

Bilverksted 01. Kode 14 logo

Bilverksted 01. Kode 14

Bilverksted 01, Kode 14: Kjøretøyverksted som kan utføre alle typer arbeid på alle kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 3 500 kg, med unntak av de kjøretøyer som omfattes av kategoriene i bokstav e og l. Bilverksted 01 kan også godkjennes spesielt for arbeid på kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 7 500 kg og som er utstyrt med hydraulisk bremseanlegg.

Kontrollorgan 01. Kode 27 logo

Kontrollorgan 01. Kode 27

Kontrollorgan 01: Kontrollorgan for periodisk kontroll av kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 3 500 kg, med unntak av traktor. Disse kontrollorganene kan godkjennes spesielt for kontroll av kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 7 500 kg og som er utstyrt med hydraulisk bremseanlegg.

Godkjent lærebedrift logo

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret logo

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


168 evalueringer

(4.8 Gjennomsnitt)

O

Ole, Oslo

16. mar

Veldig bra. Raske til å gi time og få gjennomført jobben. Veldig god pris og hyggelig personale.

K

Kåre, Oslo

9. feb

Konkurransedyktig pris på arbeidet. Ryddig, hyggelig og god service. Kan anbefales.

F

frederic, Oslo

8. nov 2022

Fra avtalen ble inngått til bilen var ferdig gikk det ikke mer enn et døgn. Og det var mye som måtte gjøres. Veldig fornøyd med det. Eneste minuset var at de ikke kunne kalibrere forstillingen etter a...

I

Irene, Oslo

7. okt 2022

Super service!


Kontakt

Adresse

Hans Nielsen Hauges Gate 52, 0481 Oslo

Kontakt oss

+47 222 2** **

post@***.no

Sosiale medier

Kontakt oss

+47 222 2** **

post@***.no