Logo

MARTHINSEN BIL & LAKK AS

Logo

MARTHINSEN BIL & LAKK AS

Om oss

Mekonomen Bilverksted lokalisert i Olderdalen i Nord-Troms. Vi har fullt skadeverksted, lakkeringer samt fullt mekanisk verksted. Vi utfører reparasjoner på alle typer biler.Vi har lang erfaring, og startet opp i Olderdalen i 2001. Pr. i dag er vi 9 ansatte fordelt på 2 avdelinger. Vi er partner i Vianor og har egen dekkavdeling med markedets beste maskiner til omlegging og balansering. Stort...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

  • Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

  • Særlig arbeidstillatelse for arbeid på hjul: Dette er en tillatelse som kreves for å utføre reparasjons- og vedlikeholdsarbeid på kjøretøyets hjuloppheng, hjullager, hjulbolt og hjulmutrer.

  • Godkjent av Statens Vegvesen: En bekreftelse på at verkstedet oppfyller de kravene som er satt for å kunne drive et bilverksted.

  • Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer

Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste