Logo

RAULAND MASKIN AS

Logo

RAULAND MASKIN AS

Om oss

Hei, Vi er nye på Mittanbud, men har over 18 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser. Les mer om oss her: https://www.raulandmaskin.no/ https://www.facebook.com/raulandmaskin/?locale=nb_NO Vi har bred og allsidig kompetanse. Vi utfører blant annet graving, drenering, fundamentering, kraning, grunnarbeid, massetransport. Vi utfører både for privatmarkedet og det offentlige. Ta...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

Sentral godkjenning logo

Sentral godkjenning

Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

A

Asbestregisteret

Virksomheter som har tillatelse til å fjerne asbest. I utgangspunktet er både bruk og håndtering av asbest og asbestholdig materiale forbudt i Norge. Alle virksomheter som utfører arbeid på asbestholdige materialer skal ha tillatelse til dette fra Arbeidstilsynet. Tillatelsen gjelder i hele Norge.

Godkjent lærebedrift logo

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret logo

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


Evalueringer

Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.


Kontakt

Adresse

Raulandsvegen 1723, 3864 Rauland

Kontakt oss

+47 911 2** **

bs@***.no

Sosiale medier

Kontakt oss

+47 911 2** **

bs@***.no