På utkikk etter ansvarlig prosjekterende i Ålesund?

Leter du etter en arkitekt som kan stille som ansvarlig prosjekterende på et byggeprosjekt i Ålesund? På Mittanbud får du tilbud fra flere arkitekter som kan fungere som ansvarlig prosjekterende i Ålesund.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter ansvarlig prosjekterende i Ålesund?

Leter du etter en arkitekt som kan stille som ansvarlig prosjekterende på et byggeprosjekt i Ålesund? På Mittanbud får du tilbud fra flere arkitekter som kan fungere som ansvarlig prosjekterende i Ålesund.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet ansvarlig prosjekterende i Ålesund

Endring av tegninger og ansvarlig søker

6016ÅLESUND

Vi skal totalerenovere en enebolig samt bygge et tilbygg. Vi har fått godkjent rammetillatelse, men etter ny vurdering synes vi prosjektet er for omfattende. Nå ønsker vi å bare søke om fasadeendring samt tilbygg. Vi har tegninger samt dwg filer på noe av det. Det vi trenger hjelp til er å oppdatere tegningene/lage nye samt søke om endring av nåværende søknad. Det haster å få fortgang i prosessen. Ønsker derfor noen som er effektive og har god kapasitet!

Riving av bærevegg for å åpne mellom kjøkken og stue

6005ÅLESUND

Jeg ønsker å rive den bærende konstrukjonen som nå skiller stua og kjøkkenet i leiligheten min i Ålesund sentrum. Leiligheten befinner seg i tredje av fem etasjer i en eldre bygård. Så det jeg ser etter er noen som har mulig for å ta en synfaring, for så videre prosjektere og finne en godkjent løsning, samt støtte i eventuelle søknadsprosesser.

Tegne og søke

6016ÅLESUND

Trenger hjelp til å tegne tilbygg (byggesøknadstegninger) og sende bygge søknad.

Byggesøknad vei

6260SKODJE

Trenger en en prosjekterende i klasse 1 for byggesøknad vedrørende søknas om å bygge en enkel tilkomst veg til 517/28 i Ålesund kommune. Veien er regulert. Det skal sendes søknad om en midlertidig enkel veg frem til regulert veg blir bygget.

Bygge boder til sameie

6002ÅLESUND

Det skal bygges et bygg på betongplatting, mot murvegg i bakkant, bestående av syv sammenhengende uteboder med følgende mål: - Netto innvendig bredde per bod 1,20 m - Lengde per bod 3,0 m - 48 mm. veggtykkelse mellom hver bod - Totalt bygg ca 8,80 m x 3,0 m = 26,4 kvm - Høyde i front 2,60 m stigende til ca 3 m i bakkant - Tak med takpapp, og nødvendig tetting i bakkant mot mur - Takrenne - Enkel platekledning mellom boder - Liggende utvendig panel - Tett låsbar dør i hver bod - Èn ventil per bod (i dør eller frontvegg) - Rekkverk i tre rundt platting (ca 12 meter) - Annet som snekker finner nødvendig for et fagmessig korrekt bygg Sameiet har hatt forhåndskonferanse med kommunen, som vurderer prosjektet gjennomførbart. Det blir betraktet som et påbygg til eksisterende bygg. Tiltaket er derfor byggesøknadspliktig, og det må utføres gjennom en Ansvarlig prosjekterende, en Ansvarlig søkende og mulig også Ansvarlig utførende. Prosjektet må nabovarsles. Det legges til grunn for prosjektet at dette godkjennes av kommunen. ved et eventuelt avslag vil sameiet betale for tid brukt til søknadsprosess og tegning av bygg, som avtalt på forhånd. Det bes derfor om at pris for forberedelse til prosjektet (tegning og søknad) opplyses om i anbudet.

* Fortsatt ledig: Tegne tilbygg kjøkken

6008ÅLESUND

Ønsker hjelp til å tegne en enkel planløsning til et lite tilbygg på kjøkkenet og utvide gangen/inngangsparti.

Siste evalueringer
Tegninger av fasade endring til søknad i kommune

vi har valgt å samarbeide med Nøtterøy Konsulenttjenester Dørdal og vi angrer ikke et sekund. de er veldig profesjonelle, de vet hvordan de skal lytte til kunden, de kommer med ideer, med løsninger. jobben var veldig bra utført. de har levert en utmerket kundeservice fordoblet med en utmerket jobb. vi er veldig glade og vi anbefaler dem. vi vil kontakte dem igjen hvis vi har andre prosjekter. alt var kjempe bra: kvalitet på arbeid, kommunikasjon, effektivitet, prisen vi betalte.

Des. 2019
R

Roxana om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Søvik
Tegning av enebolig, inkl anbuds- og arbeidstegninger

Byggteknisk Konsult utførte oppdraget vi ble enig om på en meget professjonell måte og arbeidet innenfor både tidsrammer og budsjett i henhold til anbudet. Vi anbefaler Byggteknisk Konsult på det varmeste.

Jan. 2013
T

Trond om AAMODT BYGGKONSULT AS

Ålesund