På utkikk etter ansvarlig prosjekterende på Ås?

Leter du etter en arkitekt som kan stille som ansvarlig prosjekterende på et byggeprosjekt på Ås? På Mittanbud får du tilbud fra flere arkitekter som kan fungere som ansvarlig prosjekterende på Ås.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter ansvarlig prosjekterende på Ås?

Leter du etter en arkitekt som kan stille som ansvarlig prosjekterende på et byggeprosjekt på Ås? På Mittanbud får du tilbud fra flere arkitekter som kan fungere som ansvarlig prosjekterende på Ås.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig prosjekterende på Ås

Arkitekt for tilbygg og søknadsprosess

1407VINTERBRO

Vil føre opp tilbygg på ca 32m2 opp mot eksisterende enebolig med åpen bod under. Trenger arkitekt og ansvarlig søker.

Rammetillatelse enebolig med utleiedel

1407VINTERBRO

Jeg har en tomt på vinterbro og trenger en arkitekt og ansvarlig søker for å tegne en enebolig med en utleiedel og søke rammetillatelse. trenger en fast pris for helepakke til vi får rammetillatelse. Skal selge tomt med ramme så trenger bare standard tegninger ikke noen spesialt.

Arkitekt til endring av fasade

1435ÅS

Hei, Mistet mitt opprinnelige anbud her inne, så prøver nå på nytt. Vi har planer om et større påbygg på vår bolig med integrert garasje, samtidig som eksisterende del vil også bli oppgradert. Vi har tegnet boligen slik vi ønsker det innvendig, men ser for oss at vi trenger hjelp med å få tegnet eksteriør, fasade slik vi ser det for oss. Ønsker å komme i kontakt med en arkitekt for å finne en god løsning på dette.

Ansvarlig foretak for godkjenning stablesteinsmur

1407VINTERBRO

Ansvarlig foretak som gjør dispensasjons søknadsprosess ovenfor kommunen på oppført stablesteinsmur på eiendomsgrense.

Byggingeniør/Statiker

1407VINTERBRO

Skal rehabilitere min bolig og i den anledning så skal jeg flytte og fjerne noen vegger. Trenger å ha en ansvarlig byggingeniør/statiker som kan dimensjonere og verifisere at tilstrekkelig bæring og løsninger blir opprettholdt. Jeg har ansvarlig arkitekt og vil også ha på plass en ansvarlig utførende entreprenør som vil følge opp dimensjonering og andre råd/instrukser fra dere. omfanget er som følger: 1. Skal fjerne 4 bærende vegger (2 stk underetasje og 2 stk i 1 etg). Planen er å erstatte disse veggene med stålbjelker. 2. Åpne opp til 2 stuer. (u. etg og 1. etg). Planen er å erstatte disse veggene med stålbjelker?.  3. Åpne opp i 2 ganger (u. etg og 1. etg). Her må det vurderes om det er bærende konstruksjon vi vil fjerne. Ser etter en løsningorientert, effektiv og dyktig byggingeniør/firma som har nødvendig sentral godkjenning for et slikt oppdrag.   Vennligst oppgi en budsjettpris basert på beskrivelse og erfaring. Ber samtidig om en timepris, da jeg er villig til å ta det på timer. Det vil selvfølgelig være mulig med en befaring.

Påbygg av enebolig med oppløft/takløft

1407VINTERBRO

Vi har en enebolig på Vinterbro som vi ønsker å se på muligheten til å bygge ut, samt gjøre takløft/oppløft av tak slik at 2. etg får høyere under tak og bedre plass. Vi er usikre på eksakt rominndeling, samt hva/hvordan vi skal løse dette, så vi ønsker en befaring, hvor resultatet blir forslag til løsning med estimat av kostnad for gjennomføring. Vi ser for oss totalt 50-70 kvm ekstra påbygg (totalt 1. og 2. etg - så 25-35kvm utvidelse av grunnflate). Vi ønsker en "byggherre" som kan stå ansvarlig for prosess, men som sagt i første omgang ønsker vi forslag + estimat på kostnader. Vi ønsker en løsning som er optimalisert ift vårt behov, men også opp mot verdi på bolig, så gode kostnadseffektive og verdifulle løsninger vil veie tungt. Prosjekt vil være søknadspoliktig til kommune, så ønsker også at dette skal være del av prosess som settes. ut ihht denne forespørselen. Vi vil invitere de som har meget gode referanser og god erfaring fra tilsvarende oppdrag. Ser frem til dialog.

Siste evalueringer
Byggingeniør/Statiker

Alexandru er en hyggelig person med gode fagkunnskaper, han leverte et godt produkt. Kan anbefales av meg.

April 2021
E

Endre om BYGG DESIGN MOLDOVEANU

Vinterbro
Nytt tak

Veldig fornøyd med vårt nye tak. Daniel var veldig behjelpelig med utforming av planer og ha oss en veldig god pris. Kan anbefales på det sterkeste.

Aug. 2014
S

Steinar Weydahl om BLIKKENSLAGERN TAK OG FASADER AS

Strusshamn