På utkikk etter ansvarlig prosjekterende i Asker?

Leter du etter en arkitekt som kan stille som ansvarlig prosjekterende på et byggeprosjekt i Asker? På Mittanbud får du tilbud fra flere arkitekter som kan fungere som ansvarlig prosjekterende i Asker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter ansvarlig prosjekterende i Asker?

Leter du etter en arkitekt som kan stille som ansvarlig prosjekterende på et byggeprosjekt i Asker? På Mittanbud får du tilbud fra flere arkitekter som kan fungere som ansvarlig prosjekterende i Asker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste jobber tilknyttet ansvarlig prosjekterende i Asker

Søk om tlbygg

1386ASKER

Jeg trenge en arkitkt for til bygge

Påbygg av hus

1387ASKER

Vi skal bygge på et rekkehus, ca 8-9 kvm. Påbygget krever søknad til kommunen og borettslagets styre med et firma som ansvarlig søker; plantegninger, fasadetegning, nabovarsel++. Søker et selskap som gjør både søknadsprosessen og som kan gjennomføre utbygget så snart søknaden er godkjent. Utbygget gjelder utvidelse av entre og ett soverom i 1. etasje, med ny veranda i 2.etasje, samt ny veranda og trapp + mulig isolert bod ved inngangspartiet.

Arkitekt til tomteutviklingsprosjekt med 2 nye boliger søkes

3475SÆTRE

Anbudet må omfatte alt fra A til Å i prosjektet, inkludert bl.a.: - Vurdere løsning for fradeling av 2 boligtomter - Skisser av tomtetopografi og veiløsning - Utregninger av utnyttelsesgrader, alle aktuelle arealer for rammesøknader og søknad om tilbygg til og ombygging av eksisterende bolig fra 1990, samt behandling av overvann, eventuelle støykrav og andre aktuelle krav - 2-3 skisseforslag til tomtebearbeidelse/grunnarbeider, uteområder, husplassering og boligtype - Møter til diskusjon av løsningsforslag og skisser - Bistå i prosess for å kvalitetssikre prosjektbudsjett for hhv. Riving/flytting av eksisterende garasjer, opparbeiding av tomt, vei, VA-løsning og elektriske installasjoner, ombygging/tilbygg til eksisterende bolig med ønsket garasje, 2 nye boliger inkl søknadsarbeid mot kommunen (Asker). - Kartlegging av alle krav og ivaretakelse av disse i søknadsarbeid (fradeling av tomter, veiløsning, avløp, vann, brannvann, byggenes høyder, tekniske byggkrav, med mer) - Detaljtegninger og endringer av eventuelle aktuelle typehus - Annet som naturlig faller inn under et slikt prosjekt, som utforming av prisforespørsler til entreprenører, byggefirmaer etc For ytterligere opplysninger, ta kontakt via epost til haralduh@gmail.com - merk Emnefeltet med "UTSIKTEN" - og ditt tlf nr ===== Legg gjerne ved link i eposten til din CV, liste over tidligere utførte prosjekter, samt eventuelle referanser du mener er aktuelle. Priser oppgis med timepris og timeanslag, eller en totalpris for prosjektet. Tilbudet må være ryddig oppsatt, og enkelt å sammenligne med andre tilbud på det som er nevnt over. =====

Påbygg (enebolig, second floor)

1383ASKER

We need an engineer to help us calculate bearing loads and ensure construction safety for an application to begin a påbygg project to our enebolig in Asker kommune The project involves removing the existing veranda on our second floor, and instead building it in into the second floor. In other words, we want to build an extension of the second floor, to include the veranda space. The veranda is currently already built under the roof, and situated above a terrace on the ground floor, so we are not increasing the footprint of the house. We would be reusing the existing columns supporting the veranda in building this second floor extension, so we need to make sure that we do the calculations right so that it's safe to build. We have spoken to Asker kommune and they have told us that we can just make an ett-trinnssøknad since it is a simple påbygg project. We are very keen to get the calculations ready as quickly as possible so that we can send in our application to the kommune asap, so we would appreciate quick replies.

Byggesøknad og tegninger + fasadeendring

1389HEGGEDAL

Hei, vi kjøpte et hus fjor og er straks ferdig med innvendig renovering og vil begynne ute. Trenger i den forbindelse litt råd og veiledning, utenomhusplan ++. Det vi vet allerede som vi ønsker å få tegnet og sendt inn er støyskjerm mot veien. Her har vi allerede noen tegninger og skisser (fra en arkitekt som ga seg), men dette må inn til kommune og statens vegvesen. Samtidig er det en stor og flott tomt som er litt dårlig utnyttet, og i forbindelse med mulig drenering neste år, tenkte jeg det kunne vært et "enklere" inngrep å bygge ut den innbygde garsasjen i husets bredde. Mener å ha lest maks 36kvm i garasje i Heggedal, men mulig jeg har lest feil. Kanskje man også kan lage to parkeringsplasser ved siden av også med trapp opp til inngangen i andre etasje? Frittstående garasje på 70-80kvm er er jo en drøm.. Det blir forresten utleidel under..

Takløst på 2mannsbolig

1397NESØYA

Vi ønsker å løfte taket på vår del av 2mannsbolig, selve rommet er i dag etablert med skråtak og gulv. Totalt areal er ca 25m2 Det er planlagt oppholdsrom og soverom i nytt areal.

Siste evalueringer
Bygge to terrasser og platting, må først utarbeide søknad til plan og bygg

Rüdiger er en mann som øser av erfaring, vi fikk kontakt med en arkitekt han hadde god erfaring av å jobbe sammen med tidligere. Hele oppgaven ble forstått uten problemer, selv brannsikringen som jeg var redd kunne være problematisk. Velskrevet tilbud.

Juni 2015
J

Jonathan Richard om ASKER BYGGSERVICE AS

Blommenholm
Ønsker oppføring av platting i treverk (ca. 70 m2)

Har bare gode tilbakemeldinger til Lee & Co. Hyggelig karer som utførte arbeidet til avtalt tid og pris. Gode forslag til løsninger underveis. Godt øye for detaljer. Strålende fornøyd med resultatet. Bruker dem gjerne igjen ved en senere anledning. Takk!

Juni 2015
M

Marius om AEL HUS- OG HAGEFORNYING AS

Vollen
Tegning av tilbygg - byggetillatelse.

Professional service delivered within the approved timeframe to a good price. Highly recommended!

Juni 2015
U

UNKNOWN om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

Såle til swimspa og bygging av tilhørende platting

Jeg opplevde Robert som en meget effektiv og dyktig snekker. Han har øye på detaljer og er opptatt av å levere pent utført arbeid. Robert fungerte som en god rådgiver i forhold til materialvalg og til å finne gode løsninger

Okt. 2014
T

Trond om BYGGEBITEN AS

Billingstad
Rehabilitering av tak

Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Er meget fornøyd med jobben de gjorde, også hyggelige folk som utførte oppdraget..

Mai 2014
D

Dagfinn om KAIZER - NORGES TAK & FASADEKJEDE

Åros