På utkikk etter ansvarlig prosjekterende i Frogn?

Leter du etter en arkitekt som kan stille som ansvarlig prosjekterende på et byggeprosjekt i Frogn? På Mittanbud får du tilbud fra flere arkitekter som kan fungere som ansvarlig prosjekterende i Frogn.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter ansvarlig prosjekterende i Frogn?

Leter du etter en arkitekt som kan stille som ansvarlig prosjekterende på et byggeprosjekt i Frogn? På Mittanbud får du tilbud fra flere arkitekter som kan fungere som ansvarlig prosjekterende i Frogn.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig prosjekterende i Frogn

Mulighet for bygging av ekstra enebolig på tomt

1446DRØBAK

Bor på en tomt på 1422m i Drøbak (Bråtanveien, 1446) huset dekker 203m på bya. Det er 20% utnyttelse som da blir totalt 284,4m. Jeg lurer litt på noen forskjellige muligheter. Først og fremst muligheten for å bygge et hus bak huset på tomten. Har noen tanker på å ha parkering under Hagen foran huset (vil da ikke ta noe særlig av bya), og hagen blir som før. Vil kunne ha c.6 P-plasser plasser under hagen. Alternativt hvis det blir vanskelig skille ut en del av huset, det er en del som er lett å skille ut og som er på c. 130m (med eget kjøkken,bad), dette er koblet sammen med hoveddel med en liten gang nå. Problemet er at det bare er anledning for å skille ut en del opp til 75m i kommuneplanen, så her måtte det til noe dispensasjon. Det jeg trenger er noen med god erfaring mot kommunen i søknadsprosesser, (helst Frogn kommune) og kjenner til regler/lover i kommuneplanen og har drevet med dette før. At man kan tegne (arkitekt) er vel et must. Uansett må en oppstart først være å møte opp her (c. 1 time) , hvor man ser på tomten for lettere å se hva som er mulig (spesielt det med garasje). Svar med hva dere tar i timelønn.

overvanns prosjektering

1444DRØBAK

Hei, Vi mangler overvanns prosjektering av en tomannsbolig i Drøbak. Ta kontakt om dette er noe du kan utføre. Mvh Mathias vann, VA, overvann, graving, prosjektering, ingeniør, tegning, landskap, landskapsarkitekt, arkitekt, søknad, søker, miljøteknikk

Ansvarlig søker for støttemur og skjermvegg med murfundament

1448DRØBAK

Vi skal bygge en lengre støttemur på rundt 20-25 meter, fra høyde 0,5 meter til ca 2 meter inntil oppad stigende vei og under 1 meter fra nabogrense( godkjent av nabo). Skal også bygge en skjermvegg/levegg på ca 2-2,30 meter høyde med mur fundament på rundt 20 meter. Trenger hjelp og bistand spesielt til å søke med en ansvarlig søker på støttemuren, og gjerne tilbud på det andre også. Mvh

Arkitekt/byggeleder som overvåker boligrenovasjon

1455NORDRE FROGN

Vi ønsker en arkitekt eller byggeleder som koordinerer og overvåker renovasjon av tak, vinduer og fassader av et 102 år gammelt hus i Kjøyakollveien, 1455 Nordre Frogn. Det er en fordel å kunne snakke norsk, tysk og engelsk.

Doffin -OBS! NB! Tittlen er lang og over flere se beskrivelse!!!!

1441DRØBAK

NB! Tittlen er lang og over flere linjer så gjør dette om til en bedre tittel og slett dette ----- Tittlen var ---- RAMMEAVTALE FOR PERIODEN 2016 - 2021 - PROSJEKTERINGSLEDELSE, BYGGELEDELSE, ARKITEKTFAGLIGE, BYGNINGSTEKNISKE, BYGNINGSØKONOMISKE OG KOMMUNALTEKNISKE RÅDGIVNINGSTJENESTER ------------------------------------------------------- Frogn kommune (senere benevnt som kommunen) skal inngå rammeavtaler for utvikling av arealplaner og gjennomføring av utbyggingsprosjekter innenfor eiendom og kommunalteknikk. Det forutsettes at det kan ytes tjenester innfor følgende fagfelt: 1. Prosjekteringsledelse 2. Arkitekttjenester (Arealplanlegging) 3. Arkitekttjenester (Prosjektering) 4. Interiørarkitekttjenester 5. Landskapsarkitekttjenester 6. Arborist/biologtjenester 7. Landmåling og kartproduksjon 8. Geoteknikk 9. Bygningsteknikk stål/betong 10. Bygningsteknikk massivtre 11. Bygningsfysikk 12. Elektroteknikk 13. VVS- teknikk 14. Sprinkelanlegg (prosjektering) 15. Bygningsautomasjon 16. Akustikk 17. Brannteknikk 18. Miljøkartlegging og –forurensning 19. Miljøsertifisering (Breeam AP og revisor) 20. LCC- analyse 21. Vannforsyning 22. Avløpsteknikk 23. Vei- og veilysanlegg 24. Trafikkplanlegging 25. Vassdragsteknikk (hydrolog) 26. Brygger og havner 27. Bruer 28. VA- automasjon 29. Byggeledelse 30. Bygningsøkonomi (kostnadskalkyler) Frogn kommune vil inngå rammeavtale med tre tilbydere innenfor hver av de sju hovedkategorier: • Prosjekteringsledelse (pkt. 1 foran) • Arkitektfaglige tjenester (pkt. 2-7 foran) • Byggfaglige tjenester (pkt. 8-18 foran) • Miljøsertifisering og LCC (pkt 19-20 foran) • Kommunaltekniske tjenester (pkt. 21-28 foran) • Byggeledelse (pkt. 29 foran) • Bygningsøkonomi (pkt.30 foran) Innenfor hver enkelt hovedkategori vil avrop bli fordelt tilnærmet likt mellom de tre som tildeles kontrakt i perioden. Det er anledning til å levere tilbud på en eller flere av hovedkategoriene, men det er ikke anledning til å gi tilbud innenfor et enkelt fagfelt for hovedkategoriene arkitektfaglige, byggfaglige, miljøsertifisering, LCC og kommunaltekniske tjenester.

Legge nye takpanner på hyttetak,pipebeslag og vannrenner.,

1449DRØBAK

Renovere tak på hytte, ca 142kvm. Taktvinkel er 27grader, to tak felt inn i hverandre. Pipe er tre Steins tegl, den skal kles med blikk.

Siste evalueringer
Rehabilitering av tak.

Meget bra arbeid, kom når de skulle og leverte ferdig arbeid til avtalt tid. Anbefales

Mai 2015
K

Kaare om BLIKKENSLAGERN TAK OG FASADER AS

Vinterbro
Tilbygg hytte

God kommunikasjon mellom oppdragsgiver og oppdragstaker, utfordrende med en kommune som kun er vanskelig, prosessen fortsetter ift til ferdigstillelse. Utkast til tegninger er moderne og tilpasset vårt behov og ønsker.

Mai 2012
J

John om TAKST & METER® - ULRIKSEN CONSULTING AS

Drøbak