Ansvarlig prosjekterende (arkitekt) - Kongsvinger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Legge drager

2212KONGSVINGER

Vi ønsker å fjerne en vegg med bæring og bytte ut denne med en drager. Ønsker at et foretak står som ansvarlig for byggeprossessen til kommunen. Ventilasjonsrørene som vist på bildet kan sees bort ifra. De vil bli flyttet.

Totalentreprenør tilbygg kjeller, drenering og ombygging gammel kjeller

2211KONGSVINGER

Hei, vi nærmer oss nå at arkitekt har ferdigstilt tegninger og skal snart igang med å søke om byggetillatelse. Vi trenger totalentreprenør som kan gi oss tilbud på gjennomføring av følgende: - Tilbygg - Kjelleretasjen skal utvides med tilbygg med et soverom og et oppholdsrom/aktivitetsrom og på kjellertaket skal det legges frostfaste fliser. - Ombygg - I gammel kjeller skal gulvet senkes ca 15 cm, rømingsvinduer skal settes inn og det skal bygges nytt bad. - Omliggende - Rundt huset skal det dreneres og terrenget skal justeres ved omflytting av masse og det skal tilrettelegges for ny garasje.

Ferdigstille reguleringsplan for hytteområde

2224AUSTMARKA

Jeg trenger en arkitekt som kan være plankonsulent ved ferdigstilling av reguleringsplanen for et hytteområde ved en innsjø i Kongsvinger kommune. Området er regulert til fritidsboliger i kommunens arealplan. Det skal bygges 10 utleiehytter, og helst bør det være en arkitekt som også er interessert i å tegne ut hyttene som skal tilpasses hver enkelt tomt.

Doffin - Rammeavtale Prosjektledere (PL)

2212KONGSVINGER

Anskaffelse av tjenester med inntil 3 leverandører innenfor: Prosjektleder bygg.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud