På utkikk etter ansvarlig prosjekterende i Moss?

Leter du etter en arkitekt som kan stille som ansvarlig prosjekterende på et byggeprosjekt i Moss? På Mittanbud får du tilbud fra flere arkitekter som kan fungere som ansvarlig prosjekterende i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter ansvarlig prosjekterende i Moss?

Leter du etter en arkitekt som kan stille som ansvarlig prosjekterende på et byggeprosjekt i Moss? På Mittanbud får du tilbud fra flere arkitekter som kan fungere som ansvarlig prosjekterende i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet ansvarlig prosjekterende i Moss

Åpne etasjeskiller mellom 1. etg og kjeller etg for å sette et trapp mellom etasjer

1533MOSS

Ser etter en snekker/ tømrer som kan lage/ åpne etasjeskiller. Det som skal gjøres er å sende en søknad til Moss kommunen og står som ansvarlig og utføre jobben. Selve trapp skal jeg utføre selv. All Plan, snitt og som helst tegninger kan jeg ordne selv. Etasjeskiller av treverk. Åpning vil være 2x1 meter.

Tegne vinterhave.

1512MOSS

Jeg ønsker å få tegnet en vinterhage i tilknytning til huset. Vinterhagen skal ha flatt tak som skal fungere som terrasse. Ønsker bistand med søknad opp mot kommunen dersom dette er nødvendig ihht reguleringsplan.

Tegning og byggesøknad

1533MOSS

Jeg vil søkke tilbygg og utvide huset mitt. Derfor trenger hjelp av en arkitekt og ansvarlig søker som kan sette i gang prosjektet.

Nytt gulv i oppbevaringsrom kjeller

1580RYGGE

Jeg har en enebolig fra 1979 med innrett kjeller. I oppbevaringsrom har det vært linoleum-teppe festet rett på betonggulv som jeg har fjernet (mugg). Jeg har også sliper bort limrester etc. fra betongplaten under. Nå har jeg behov for å få på plass en ny løsning. I og med at det er et problem med kapillær oppstigning av fukt gjennom betongen (i gjennomsnitt 65% men mer i hjørnene) har jeg behov for en effektiv løsning. Betongplaten er ikke isolert underfra. Boligen skal dreneres på nytt i november/desember. Ny gulvløsning må være effektiv og fornuftig i forhold til tiltenkt bruk av rummet. Rummet skal primært brukes til oppbevaring og enkle snikkeriarbeider. Jeg har sett for meg følgende alternativer: 1. Støping + klinker (enkleste alternativet) på eksisterende betongplate 2. Pigge opp betonggulv, legge «alt» på nytt med isolasjon etc. 3. ev. Andre forslag. Nå trenger jeg innspill og hjelp fra fagfolk både i forhold til hvilken løsning jeg bør gå for + tilbud på utførelse av arbeid. Se vedlagte bilder for detaljer. Mål på gulvyte: 2,85x3m.

Måle opp og tegne situasjonsplan

1538MOSS

Jeg skal søke deling av eiendom og trenger bistand til å måle opp og tegne situasjonsplan. Situasjonsplanen må vise eksisterende bebyggelse, eksisterende grenser, og ønsket delelinje. Ettersom jeg ønsker å bruke tomten til ny bolig. Planen skal også vise plassering av kjøreadkomst og nødvendig areal til parkering og uteoppholdsareal. Formålet er å bygge.

Ansvarlig søker - søknad til kommunen om godkjenning av hybelleilighet

1523MOSS

Vi har en innredet kjeller i boligen og ønsker å sende en søknad til kommunen om etablering av selvstendig boenhet. Vi trenger en ansvarlig søker som kan sende kommunen søknad og som eventuelt kan prosjektere byggesøknaden

Siste evalueringer
Tegne opp mitt hus.

Fine tegninger ok ok Pris

Mai 2019
T

Torbjørn om LINDLAND TEGNING AS

Moss