Ansvarlig prosjekterende (arkitekt) - Ringsaker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Ansvarlig prosjekterende (arkitekt) i Ringsaker

GRANBERGET ARKITEKTUR AS

Granberget arkitektur as er medlem av Arkitektbedriftene i Norge, er ansvarsforsikret og benytter kvalitetsikringsystemet MAKS, et kvalitetsystem spesiellt tilpasset arkitektkontorer, utviklet og driftet av Arkitektbedriftene i Norge. Prosjekteringsansvar - tiltaksklasse to. Vi benytter oss av søknadsløsningen makssøk.no. Slik ivaretar vi at kvaliteten på våre tjenester til enhver tid er oppdatert i henhold til de nyeste forskriftene og kan bistå deg med rådgivning, optimalisering og prosjektering av din ide til ferdig prosjekt på en effektiv og trygg måte. Les mer om oss på nettsiden; www.granberget-arkitektur.com

Se mer

Prosjektering tilpassing bolig

"Effektivt og greit firma å samarbeide med. Raske tilbakemeldinger, og de var veldig fleksible ifht møtetidspunkt. Vil absolutt anbefale de videre."
K
Kate Fjellstad
Næroset, Mars 2021
GRANBERGET ARKITEKTUR AS

LINDLAND TEGNING AS

Lindland Tegning AS startet opp sin virksomhet i 2009 og holder til i Fjærkleivene 44 i Tvedestrand. Jeg jobber alene i firmaet, er 54 år og utdannet sivilingeniør innen bygg og anlegg fra NTNU i Trondheim. Jeg jobber daglig med tegning ved hjelp av DDS CAD (Data Design System, arkitekt versjon 16) for byggmestere.Tar på meg alle oppdrag over hele landet med opptegning av plan, snitt og fasader av hus, hytter, garasjer og tilbygg ut fra kundens ønsker. Jeg tegner både 2-D tegninger (i planet) og 3-D tegninger (perspektiv).Tegningene blir målsatt og tegnet i målestokk 1:100 slik at de blir godkjent i kommunen. Jeg lager også situasjonsplan ved å importere plantegningen jeg lager inn på kart.Gjennomførte kurs- DDS-Cad Påbygningskurs 2014 (vedlagt)- Autocad Avansert 2008 (vedlagt)- Autocad 3D kurs 2008 (vedlagt)

Se mer

Byggtegning

"Utrolig flink og hyggelig mann! Lett å prate med og kom med gode ideer og innspill."
S
Steffan
Brumunddal, Juni 2019
LINDLAND TEGNING AS
Siste registrerte jobber

Total renovering av fjøs til selskap lokaler

2350NES PÅ HEDMARKEN

Hei ! Det er helt i start fasen av å bygge om et gammelt fjøs til selskap lokaler. Det er i første omgang behov for en befaring og tips, annet praktisk før planene settes ut i virkeligheten. Steg 2 etterhvert blir å tegne og planlegge . Trenger et bygge firma som kan komme med et anbud.

Arkitekt til tegninger og søknader til Ringsaker Kommune

2383BRUMUNDDAL

Vi er et byggefirma som har som formål å bli en av landets rimeligste tilbydere av boliger. En av våre nisjer er mikrohus, som vi kaller for Alvehus. Se vår hjemmeside https://alvehus.no. Vi har planlagt å sette opp en rekke boliger blandt annet i Brumunddal, men også andre steder i landet. Vi er derfor på utkikk etter en hyggelig arkitekt som kan bistå oss med å rentegne våre bygg i plan, fasade og snitt, samt sende inn byggesøknader der vi får konkrete prosjekter. Vi har fått et slikt konkret prosjekt nå, hvor vi skal bygge en tomannsbolig med utleiehybler. Tomten ligger i Fagerlundveien, og vi har nettopp fått avklart et rekkefølgekrav som er ivaretatt, og kan dermed gå til neste skritt, å sende en byggesøknad. Vi har jobbet med ombygging av vår modell Moderns Space 60 til Modern Space 120 med utleiehybler. Vedlagt følger noen skisser som illustrerer ganske godt hva kunden ønsker seg. Vi ser frem til å motta tilbud på dette, samt etterhvert til være øvrige oppdrag ellers i landet.

Prosjektering tilpassing bolig

2364NÆROSET

Vi trenger hjelp til å prosjektere tilpassing av vår bolig da vi er to i boenheten med nedsatt funksjonsevne. Arbeidet må skje i samråd med kommunens Ergoterapaut. Det er i hovedsak tilpasning av bad, vaskerom og gang, samt muligens et soverom. Vi har fått prosjelteringstilskudd, og prosjekteringen skal brukes videre til å søke kommunen av tilpasning av boligen.

Arkitekt for oppussing og tilbygg

2386BRUMUNDDAL

Ønsker en arkitekt som kan sammen med oss finne en ny god planløsning mtp oppussing av en større bolig, samt et tilbygg (ca 40 kvm) i forbindelse med dette. Huset er en del av et småbruk i Veldre og det ønskes en arkitekt med "føttene på bakken" men som samtidig kan tenke nytt, enkelt og moderne. Bygget er opprinnelig fra 1900 og er renovert med et tilbygg i 1986. Huset har totalt 252 BTA. Oppussingen vil blant annet omhandle større gang, etablere to inngangspartier, større vaskerom, nytt kjøkken (antagelig i tilbygget), ny trapp og nytt bad. Før kontrakt inngås vil vi ha et møte med arkitekten i boligen det gjelder for å se om ideer og samarbeidsevner er i trå med hva vi ønsker. Dersom tilbyder ønsker mer informasjon, er det bare å si i fra.

Tegning av anneks/tilbygg

2350NES PÅ HEDMARKEN

Vi har et lite toetasjes hus fra 1917 på tomta vår på Nes i Hedmark. Vi ønsker oss mer plass, dvs et tilbygg eller anneks, inneholdende to soverom, et oppholdsrom m/kjøkkenkrok, og et bad. Vi har imidlertid fått avslag på byggetillatelse for vårt første forslag, som var en frittstående ferdighytte. Begrunnelse: det tillates ikke to "boenheter" på samme tomt. Vi ønsker ikke å ødelegge preget på gamlehuset ved å "klatte på" et tilbygg som må fysisk henge sammen med det gamle, og ser etter en arkitekt som kan tenke nytt og komme med forslag. Tomta er på 1,9 mål og ligger usjenert til.

Byggtegning

2387BRUMUNDDAL

Vi ønsker at noen kan lage byggtegning for oss, vi har en plan for vårt nåværende hus, den planen er at vi river andre etasje på vårt hus og lager en ny andre etasje som står på påler og andre etasje blir et funkis utseende. Kan legge til bilder av vårt hus.

Siste evalueringer
Tegne påbygg til enebolig.

Raskt og bra gjennomført jobb. Godt fornøyd med resultatet.

Aug. 2014
E

Einar om AAMODT BYGGKONSULT AS

Brumunddal
Skifte tak på gammelt hus

God dialog og ryddige arbeidere er ikke en selvfølge. Det fikk vi hos Blikkenslagern. Kan anbefales!

Mai 2014
H

Hallstein om BLIKKENSLAGERN TAK OG FASADER AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud