Trenger du en entreprenør i Oppegård?

Ser du etter en entreprenør i Oppegård for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Oppegård konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Oppegård?

Ser du etter en entreprenør i Oppegård for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Oppegård konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Oppegård

bygge en stenmur

1415OPPEGÅRD

gjäregrunnarbeid og sette opp stenmur på va 8 meter i en bakke og tilrettelegge for en bod oppå muren

Sette opp gjerde

1415OPPEGÅRD

Hei Jeg trenger hjelp til å sette opp et stakittgjerde. På ene siden er hagen vår, på andre siden en vei ned til naboene. Trenger også at vite at denne blir satt opp lovmessig. Send meg gjerne en sms så kan jeg sende bilder /filme stedet der jeg trenger å sette opp gjerdet. Ønsker helst å bli kontaktet på sms

Pusse opp gang/soverommer

1415OPPEGÅRD

Hei. Ønsker og pusse opp en gang og 3 soverommer her, jeg ser etter fleksible folk som kan komme og jobbe være dag folk som kan jobbe i helger blir høyest prioritert, ønsker og starte fort som mulig etter avtale.

Ønsker pris på renovering av uteområde og ny garasje

1415OPPEGÅRD

Vestliveien - Detaljert Prosjektbeskrivelse for Utbedring av Innkjørsel, Støttemur og Garasje Til Arkitekten og Entreprenøren, Vi tar kontakt for å informere om og be om tilbud på det planlagte arbeidet på vår eiendom, Vestliveien 34. Arbeidet involverer en rekke utbedringer, inkludert riving og gjenoppbygging av en garasje, forbedringer av en innkjørsel og støttemur, samt tillegg av diverse installasjoner. 1. Garasje: Riving og bortkjøring av eksisterende garasje. Ny garasje bygges i samme stil og størrelse innenfor søknadsfrie grenser som forhåndsavklart med kommunen. Garasjen skal ha isolerte lecablokker og være tett og fuktfri. Mønehøyde maks 4 meter og gesimshøyde maks 3 meter. Taket skal fungere som en tett takterrasse. Inkluderer installasjon av vindu, dør, automatisk garasjeport, godkjent elbil-lader, sikringsskap, og belysning. 2. Innkjørsel og Støttemur: Senking av innkjørselens øverste parti med ca. 1 meter og utvidelse mot sør ved fjerning av fjellmasse. Rehabilitering og styrking av støttemur mot vei, inkludert fjerning av tunge masser og erstatning med lette, drenerende materialer som lecaklinker. Installasjon av utebelysning og legging av varmekabler i innkjørselen. Avsluttes med asfaltering av innkjørselen. 3. Tilleggsarbeider: Ny trapp til inngang med belysning. Vannrør til utekran og en rad med dekorative steiner langs innkjørselen, med mulighet for belysning og beplantning. 4. Andre Tilleggsarbeider: Disse tilleggene skal vurderes for deres gjennomførbarhet og kostnadseffektivitet i forhold til det overordnede prosjektet. Vi er åpne for diskusjon og forslag fra deres side for hvordan disse elementene best kan implementeres. Riving og gjenoppbygging av terrassen med utgang fra husets annen etasje på vestside. Dette inkluderer alle nødvendige konstruksjons- og finisharbeider. Oppussing av stuen i andre etasje her er det hovedsakelig tenkt på tak, gulv, vegg og belysning samt rive eksisterende peis og installere ny. Muligheten for riving og nybygging av bad i første etasje, avhengig av om dette lar seg integrere effektivt i prosjektets samlede omfang. Krav til Entreprenør: Totalpris inkludert MVA med et fast anslag og en beregnet margin på 15%. Alle arbeids- og materialkostnader samt kostnader for maskiner, verktøy, slitasje og drift inkludert i totalprisen. Krav til Arkitekt: Utforming av detaljerte tegninger av garasjen, i samsvar med søknadsfrie retningslinjer fra kommunen. Pris inkludert MVA og estimert tidsbruk for tegningene. Ansvar for byggemelding til kommunen ved prosjektets ferdigstilling. Vi ser frem til å motta deres tilbud og ytterligere detaljer om hvordan dere planlegger å gjennomføre dette prosjektet. Vennligst kontakt oss for eventuelle avklaringer eller ytterligere informasjon som trengs.

Drenering og isolering av kjellervegger

1415OPPEGÅRD

Hei Skal pusse opp kjelleretasjen i vårt hus fra 1976. Tenker derfor å bytte til moderne dreneringsløsninger, samt isolere kjellerveggen. Det er snakk om ca. 20 løpemeter, og snittdybde på ca. 2 meter. Det er noe utfordrende arbeidsforhold med en smal passasje mellom garasje og hus, ca. 2 meter bredde, samt noe kronglete adkomst for gravemaskin til kortsiden av huset. Befaring er nok helt nødvendig for å prise jobben. Laster opp bilder i morgen. Ønsker referanser fra liknende prosjekt, samt utfyllende beskrivelse av hvordan aktuell entreprenør utfører utskiftning av drenering og etterisolering av kjellermur. Det kan være aktuelt å også få tilbud på asfaltering av hele gårdsplassen, samt rister for overvann. Gårdsplassen utgjør ca. 80 kvm.

Renovere kjeller

1415OPPEGÅRD

1) Bod innerst skal gjøres om til soverom. I den forbindelse enten å overflatebehandle murveggen så den blir slett og pen, eller alternativt kle inn veggen med gips, markert i blått (Her trenger vi hjelp til å vurdere hva som lar seg gjøre). Det er tørt og fint i boden i dag, og det er drenert rundt huset. Vi ønsker tips på hvordan dette kan gjøres. Arbeidet må være forskriftsmessig for å unngå fremtidige fuktproblemer, særlig hvis vi kler inn veggen. Erfaring med slikt arbeid er viktig. 2) Sette inn vindu med lysgrav utvendig i bod der det skal være soverom, markert oransje. 3) Fjerne vegg i bod i dag, markert i rødt og sette opp ny (markert grønt) som skal bli en bod i rommet. Vegger og tak ønsker vi gipset, evt overflatebehandle muren på veggen. Taket har plater i dag. 4) For øvrig sette opp nye vegger der det er markert grønt på tegning. 5) Vegger som er skravert i røst skal fjernes. 6) Vedovn som er markert med rødt kryss skal også fjernes. 7) Dører skal flyttes til det som markert lilla. Det skal også settes inn ny dør i smal gang inn til soverom og en skyvedør inn til den nye boden som skal bygges på soverommet. 8) Øvrig: a. Alle gulv er i dag av betong. Gulvteppe blir fjernet så det kan dere se bort ifra. Det skal legges varmefolie i alle rom med ny parkett oppå. Vaskerom og bad unntatt. b. Det skal legges opp nye stikkontakter og spotter i tak c. Vegger skal muligens sparkles og males, men dette kommer vi tilbake til senere.

Siste evalueringer
Ventilasjon i hus

Godt utført arbeid!

Sep. 2017
A

Anja om Miljø & Inneklima AS

Oppegård
Oppussing av mindre hus Oppegård

Jeg har hatt gleden av å benytte Robinsson på et større oppdrag på en enebolig. Jobben var bortimot full renovering av boligen, tak, vegger, gulv, to bad og kjøkken samt bygging av ny terrasse og tak over denne. Jeg kan ikke få fullrost dem nok, både når det gjelder pålitelighet, oppfølging og kvaliteten på arbeidet. Og, selvfølgelig all dokumentasjon på plass. Skulle gjerne gitt dem seks stjerner hvis mulig!

Juli 2017
S

Stig Morten om HÅNDVERKERE ROBINSSON AS

Oppegård
Renovering av bad, lage nytt vaskerom mv

Jobb besto av totalrenov.bad 9m2, lage nytt bad/vaskerom 6m2, maling, nytt inngangsparti, nye døråpninger etc. Vi hadde flere bedrifter på befaring, men Smart Service AS gjorde helt klart det beste inntrykket. Meget profesjonelle, effektive og løsningsorienterte. Holdt seg innenfor rammene for avtalt tid og pris med god margin og besvarte alle spm vi hadde fortløpende. Anbefales på det sterkeste! RIng gjerne ved behov for mer informasjon.

Sep. 2016
M

Maria T. Halvorsen om SMART SERVICE AS

Oppegård
Innstallasjon av ventil/lufteluke i 15 boligenheter.

Meget godt fornøyd med personal, arbeid, pris og resultat. Klima Vent AS var ryddig og løsningsorientert. Arbeidet effektivt og var flink med tilpasning av tid og kapasitet for begge parter. Anbefales på det sterkeste.

Sep. 2014
V

Vegard om Klima Vent AS

Tårnåsen
Utvide balkong/bod med takovertrekk (med bilder)

Møtte opp til avtalt tid og fullførte innen avtalt tid. Ryddet opp etter at jobben var utført. Godt utført jobb.

Mai 2011
R

Rudi om BYGGSERVICE LITWIN

Oppegård