Bygge garasje - Oppegård

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge garasje i Oppegård
RENOTECH AS logo
RENOTECH AS
Lienga 6, 1414 Trollåsen
4.8(4)

Siste evaluering

Carport og støping av fundament

"Vi er veldig fornøyde med vår carport. Effektiv arbeide og fint resultat. Veldig hyggelige gutter som utførte arbeidet. Kommunikasjonen kunne vart bedre, noen misforståelser på slutten av bygget og det ble klart etter avtalt tid på kontrakt. Var også kun 2 dagers betalingsfrist på fakturaen. Vi kommer til å bruke dette firma i fremtiden og anbefaler de videre."

E

Elin

Oslo, juni 2023

Les flere evalueringer om RENOTECH AS

Siste evaluering

Service / ettersyn av 25 garasjer

"God pris og effektivt utført jobb. Lite minus for uvarslet påskestengt uken før, hvor de ikke var mulig å få tak i for litt avklaringer, men dette fikk ingen konsekvens :)"

U

UNKNOWN

Oppegård, mars 2021

Les flere evalueringer om PORTSPESIALISTEN AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Dobbel garasje

1415OPPEGÅRD

Ønsker tilbud på å bygge en enkel dobbel garasje, grunnmuren er allerede på plass. Garasjen skal være innenfor 50kmv.

Ønsker pris på renovering av uteområde og ny garasje

1415OPPEGÅRD

Vestliveien - Detaljert Prosjektbeskrivelse for Utbedring av Innkjørsel, Støttemur og Garasje Til Arkitekten og Entreprenøren, Vi tar kontakt for å informere om og be om tilbud på det planlagte arbeidet på vår eiendom, Vestliveien 34. Arbeidet involverer en rekke utbedringer, inkludert riving og gjenoppbygging av en garasje, forbedringer av en innkjørsel og støttemur, samt tillegg av diverse installasjoner. 1. Garasje: Riving og bortkjøring av eksisterende garasje. Ny garasje bygges i samme stil og størrelse innenfor søknadsfrie grenser som forhåndsavklart med kommunen. Garasjen skal ha isolerte lecablokker og være tett og fuktfri. Mønehøyde maks 4 meter og gesimshøyde maks 3 meter. Taket skal fungere som en tett takterrasse. Inkluderer installasjon av vindu, dør, automatisk garasjeport, godkjent elbil-lader, sikringsskap, og belysning. 2. Innkjørsel og Støttemur: Senking av innkjørselens øverste parti med ca. 1 meter og utvidelse mot sør ved fjerning av fjellmasse. Rehabilitering og styrking av støttemur mot vei, inkludert fjerning av tunge masser og erstatning med lette, drenerende materialer som lecaklinker. Installasjon av utebelysning og legging av varmekabler i innkjørselen. Avsluttes med asfaltering av innkjørselen. 3. Tilleggsarbeider: Ny trapp til inngang med belysning. Vannrør til utekran og en rad med dekorative steiner langs innkjørselen, med mulighet for belysning og beplantning. 4. Andre Tilleggsarbeider: Disse tilleggene skal vurderes for deres gjennomførbarhet og kostnadseffektivitet i forhold til det overordnede prosjektet. Vi er åpne for diskusjon og forslag fra deres side for hvordan disse elementene best kan implementeres. Riving og gjenoppbygging av terrassen med utgang fra husets annen etasje på vestside. Dette inkluderer alle nødvendige konstruksjons- og finisharbeider. Oppussing av stuen i andre etasje her er det hovedsakelig tenkt på tak, gulv, vegg og belysning samt rive eksisterende peis og installere ny. Muligheten for riving og nybygging av bad i første etasje, avhengig av om dette lar seg integrere effektivt i prosjektets samlede omfang. Krav til Entreprenør: Totalpris inkludert MVA med et fast anslag og en beregnet margin på 15%. Alle arbeids- og materialkostnader samt kostnader for maskiner, verktøy, slitasje og drift inkludert i totalprisen. Krav til Arkitekt: Utforming av detaljerte tegninger av garasjen, i samsvar med søknadsfrie retningslinjer fra kommunen. Pris inkludert MVA og estimert tidsbruk for tegningene. Ansvar for byggemelding til kommunen ved prosjektets ferdigstilling. Vi ser frem til å motta deres tilbud og ytterligere detaljer om hvordan dere planlegger å gjennomføre dette prosjektet. Vennligst kontakt oss for eventuelle avklaringer eller ytterligere informasjon som trengs.

Flytting av carport

1415OPPEGÅRD

Vi ønsker å flytte carporten vår ca 3 meter. Den står på 5 betongsøyler, og vi kan bruke 2 av de vi har fra før. Jobben inkluderer derfor å støpe og grave ned 3 betongsøyler og å flytte hele carporten inn i disse. Flyttingen må nok gjøres med heisekran. Kan også eventuelt gjerne motta tilbud på å støpe og grave ned betongsøylene, så kan vi ordne med kranbil selv.

Carport og støping av fundament

1415OPPEGÅRD

Støping av fundament til en carport + bod. Bygging av carport + bod (Legger ved bilder med ønske utseende)

Støping av gulv i garasjen

1415OPPEGÅRD

Hei. Ønsker å få fornyet gulv i garasjen. I dag er det asfaltert, men ønsker enten å støpe over eller bruk av epoxy. Ca 10-15 kvm.

* Fortsatt ledig: Reparasjon del av garasjeporten

1415OPPEGÅRD

En hengefeste til garasjeporten er gått i tykke. forsterkning på porten til braketten som har røket. Det går sikkert å lage en ny forsterkningsplate i stål. Vi har carport, men festepunktet har gått i stykke. Ønsker pris på rep.

Siste evalueringer
Ombygging av carport til garasje

Dyktig byggmester som vi gir våre beste anbefalinger. Runar gav oss et godt tilbud, med detaljert oppstilling. Jobben ble utført med upåklagelig håndverk. Dialogen underveis var meget god.

Okt. 2020
I

Ivar om BYGGMESTER RUNAR KNUDSEN

Oppegård
Dobbelgarasje m eller uten loft

Er firma man bør altid velge! Ting ble gjort som sagt maks 3-4 dager på fundamentet på garasjen, kan hende du blir litt paranoid når han ber deg pengene først' men ta med ro han holder ord og ting blir gjort. Litt synd at at de arbeiderne ikke kan Norsk men de var hyggelige og møte kommende folk å hadde altid et godt smil. Jeg er veldig fornøyd med med detta firmaet anbefalles :D

Aug. 2019
S

Sitharran om NORGECONSULT FRUSINA BORZAS

Oppegård

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud