Byggeleder/Prosjektleder - Askim

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Byggeleder/Prosjektleder - Askim

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet bygge- og prosjektledelse

Energirådgivning for tiltak for eldre bolig

1832ASKIM

Vi trenger (energi)rådgivning for tiltak i enebolig i Askim. Vi ønsker en rådgiver som utarbeider en rapport for mulige tiltak for boligen, kostnadsoverslag (eventuelt tilbud) og planlagte offentlige støtteordninger for tiltakene (f.eks. Enovastøtte). Det er også mulig å se på andre tiltak på eiendommen ut over energitiltak. F.eks. garasje, drenering, uteareal.

Doffin - Prosjektleder / byggeleder /KU til nytt vannverk Tosebygda

1830ASKIM

Indre Østfold kommune skal bygge nytt vannverk i Tosebygda. Til dette trenger kommunen en prosjektleder/byggeleder/KU-rollen som skal følge prosjektet gjennom hele prosessen. Forprosjektet er ferdig, detaljprosjektering pågår og det er signert kontrakt for boring av flere brønner på Sandstangen

Bygging av anneks og utvidelse av hytte i Marka i Oslo

1808ASKIM

Har fått godkjent utvidelse av en hytte samt gjenoppføring av et anneks. Ønsker et grovt prisoverslag på jobben som dekker fra byggesøknad til utvidelse er ferdig satt opp med torvtak, vinduer og lagt furugulv. Det skal spesifiseres hvilken kledning som er tenkt nyttet - det må nyttes materialer som glir inn i eksisterende tømmervegger. Hytta ligger ved Lilloseter sportsstue. Trasport av materialer må gjøres i terreng de siste 300 metrene, gjøres ved gjenbruk av kjøretrase som sist ble brukt for 10 år siden. Da var det lett å trsnsportere materialer med en jeep med henger. Skisser for utvidelse og anneks ligger på salgsprospektet her, https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=194742265 Jobben forutsettes ferdigstilt innen 31. august. Ønsker å ta beslutning fredag 26 mars med hvem jeg skal gå videre med jobben.

Rive ned Enebolig og Bygge 2-mannsbolig på Tomten

1812ASKIM

Vi kjøpte en oppussingsobjekt i Askim der tomten er over 3000m2. Planen var å pusse opp huset men vi satt igang prosessen med å bygge 2-mannsbolig på tomten istede. Vi ønsker nå å hente inn totalentreprise tilbud på prosjektet inkludert riving, grunnarbeid, vvs, materialer osv. Prefabrikkerte moduler er IKKE aktuelle da vi har våre egne tegninger til konstruksjonene. Estimert prosjekt må ikke vare mer enn 3 år. Imøteser deres henvendelser! Hilsen Osman

Snekker/Byggingeniør til rådgiving/befaring

1814ASKIM

Trenger Snekker/byggingeniør til rådgivning/befaring for oppussing av enebolig: - Rådgivning for riving av vegger/bærevegger. - Rådgivning for innsetting av nye store vinduer.

Bygge nytt hus

1814ASKIM

Ønsker pris ferdig bygg utvendig og isolert, plastret og klart for delevegger og gips innvendig. Graving og støping tas utenom. Pris nr 2: Inkludere også alle delevegger og gipset ferdig. Bad og vaskerom skal være klart for membran og flis. På taket ønsker vi blekk. Se utførelse på vegg vinduer vedlagt bilde, brun beiset panel som vedlagt med svarte vinduer, dører og port. Taket skal også være sort. Vinduer, utgangsdører og port kan dere estimere til 250 000 hvis du er usikker. Ta kontakt hvis det er behov for mer info.