Tips og råd - Skrevet av Martin Grevstad

Hvem er Norges Hyggeligste Håndverker 2018?

Kjenner du en håndverker du synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet, kan du gripe sjansen nå. Sammen med flere store aktører fra håndverkerbransjen kårer Mittanbud også i 2018 Norges Hyggeligste Håndverker.

Målet med konkurransen er å skape stolthet og positivt engasjement for håndverkeryrket.

Konkurransen startet 23. april, og alle som vil, kan nå nominere sin kandidat på nettsiden Norgeshyggeligstehaandverker.no.

I verdenstoppen

I 2017 kåret håndverkerbransjen for første gang Norges hyggeligste håndverker. Kampanjen skapte enormt engasjement landet rundt, og til slutt stakk Sveinung Tofteland fra Søgne av med den gjeve prisen.

Nå er jakten på en ny kandidat i gang.

Anette Ramstad, politisk rådgiver i BNL

– Vi vet at det finnes utrolig mange håndverkere der ute som strekker seg langt for kundene sine. Derfor er det så hyggelig at det i fjor kom inn så mange gode historier som viser frem alle de dyktige og engasjerte håndverkerne vi har rundt om i landet. Nå blir det utrolig gøy å se hva som kommer frem i år, sier jurymedlem i Norges hyggeligste håndverker, og politisk rådgiver i Byggenæringens landsforening, Anette Ramstad.

– Ser frem til å overlevere stafettpinnen

Hver dag inviterer tusenvis av nordmenn en håndverker inn i hjemmet sitt. Fjorårets tittelvinner, Sveinung Tofteland, sier han ser han frem til å overlevere stafettpinnen til en ny håndverker.

Han er overbevist om at det finnes mange gode kandidater der ute.

Portrettbilde av Sveinung Tofteland.
Byggmester Sveinung Tofteland ble i 2017 kåret til Norges Hyggeligste Håndverker. Hvem som vinner i 2018 blir klart 15. september

Flere kategorier

– Mange håndverkere er stolte av jobben sin, og jeg tror at det å trives med faget gjør at du blir en hyggelig person å omgås. Både trivsel og kvalitet på det du leverer har mye å si for kundene. Jeg vet om opptil flere håndverkere jeg ønsker å nominere og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme, sier Tofteland.

Vinneren vil kåres i samarbeid med en fagjury under Boligmessen på Telenor Arena lørdag 15. September.

I år vil det også bli kåret vinnere av underkategorier, deriblant snekker/tømrer, maler, murer, elektriker, rørlegger og lærling.

Kriteriene for å vinne konkurransen er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser.

Du kan lese mer om Norges hyggeligste håndverker på Norgeshyggeligstehaandverker.no

Vil du få inspirasjon og tips til oppussing av din bolig?

Meld deg på Mittanbuds nyhetsbrev. Hold deg oppdatert på trender, få eksperttips og bli inspirert til ditt neste oppussingsprosjekt.