– Du kommer langt med et smil om munnen og godt arbeid, i følge Severin Poppe Midteide, Grønne VVS

Grønne VVS har på kort tid blitt en rørlegger-favoritt i Bærum

Etter seks år i rørleggerbransjen tok Severin Poppe Midteide sjansen og starter for seg selv. Med stort fokus på kundeservice og en god dose sjarm har selskapet hans, Grønne VVS, blitt en favoritt hos kundene på Mittanbud.


Sist oppdatert: 11. des. 2020 14:13

Vi møter Severin på Østerås i Bærum. Dagens oppdrag for den unge rørleggeren er i en leilighet som skal totalrenoveres. Severin og firmaet hans, Grønne VVS, har fått ansvaret for badet og rørsystemet i leiligheten – en typisk jobb for den unge rørbedriften.

Midt mellom arbeidet i leiligheten og en rask lunsj på den lokale Meny-butikken, ringer en tidligere kunde som ønsker befaring på en liten jobb. Poppe Midteide svarer høflig den gamle damen i andre enden, og avtaler en befaring samme kveld.

Får utelukkende positive tilbakemeldinger fra kundene

Dette er hverdagen til Poppe Midteide. På dagtid utfører han jobber, og på ettermiddagen drar han på befaringer. Det er hektiske dager, men Poppe Midteide elsker det. Og heldigvis ser kundene ut til å være minst like fornøyd. Tilbakemeldingene er utelukkende positive, og på Mittanbud er Grønne VVS topprangert – med kun femstjerners evalueringer.

– Det er utrolig viktig for meg å alltid gjøre en god jobb. Både for meg selv og egen integritet, men ikke minst for kundene mine. De skal være sikre på at jobben er gjort ordentlig og ønske å bruke Grønne VVS igjen, sier Midteide.

Trenger du å få noe gjort?

Bli kontaktet av flere dyktige håndverksbedrifter

Trenger du å få noe gjort?

Bli kontaktet av flere dyktige håndverksbedrifter

Mener evalueringer skjerper han i hverdagen

Høsten 2020 kom Severin til finalen i Norges Hyggeligste Håndverker. Han fikk flere tusen stemmer og hele 26 ulike nominasjoner. Og selv om han ikke gikk helt til topps i kåringen, er det tydelig at Poppe Midteide har satt spor hos kundene sine. Et fellestrekk for alle nominasjonene hans var den positive innstilling og gode humør som han alltid viser.

Dette kom spesielt godt frem i nominasjonen til hans faste kunde, William Benno:

«Forbilde når det kommer til kreativitet og positiv innstilling. Severin har aldri hatt noe annet en et smil på munnen. Kan faget og gir gode og enkle tips på hva man kan fikse på egenhånd».

Poppe Midteide er naturligvis veldig glad for alle de hyggelige tilbakemeldingene fra fornøyde kunder. Han forteller at det å bli evaluert og få tilbakemeldinger på jobben man gjør, er noe av det han setter mest pris på – i tillegg til at det skjerper han i hverdagen.

– For meg er det å bli evaluert bare positivt. Det blir gjennomsiktig og «the winner takes it all». Er du god på kundeservice og kvalitet så får du betalt for det, sier Midteide.

Ta en titt på Mittanbud-profilen til Severin og Grønne VVS
, og les de gode evalueringene!

Fronter rørfaget på TikTok

Midteide har på kort tid også blitt en kjent skikkelse i rørleggerbransjen. Under navnet «severin_suveren1» legger han daglig ut små videosnutter om rørleggerfaget til sine over 14 000 følgere på TikTok. Målet er å vise frem rørleggerfaget som han elsker, men også å få flere unge til å velge rørleggerfaget.

– Jeg er veldig interessert i digitale medier og kommunikasjon, og synes det er både gøy og givende å formidle faget til andre. Også er det jo god reklame for Grønne VVS, avslutter Midteide.

Kom i gang med din oppussingsdrøm

Sammenlign flere dyktige håndverkere til ditt prosjekt

Kom i gang med din oppussingsdrøm

Sammenlign flere dyktige håndverkere til ditt prosjekt