Hus og hage

Trenger du hjelp til å innstallere aircondition?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige håndverkere - helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

10 000 - 50 000 kr

Hvor mye koster det å installere aircontition?

Hvor mye installasjon av aircondition koster avhenger mye av størrelsen på lokalet, prisen på selve airconditionsystemet og hvor mye materialer og utstyr som kreves til å utføre jobben. På Mittanbud ligger hovedvekten av airconditioninstallasjoner intervallet 10 000 - 50 000 kr. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, samt skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Legg ut jobben og få tilbud

Siste evalueringer

Graving av lysgrav

Vil gi Robert våre beste anbefalinger. Resultatet ble veldig bra og han var veldig serviceminded og løsningsorientert. Vi bygde en lysgrav, la beleggningsstein og planerte ut deler av tomten og la ny plen. Selv om det koster litt, så ligger det mange timers arbeid bak jobben som gjøres og at det derfor opplevdes som en fair/god pris når alt kommer til alt.

- Andreas Villand

DRENERING RUNDT 1/2 AV VERTIKALDELT TOMANNSBOLIG CA. 50 m2 GRUNNFLATE 0956 OSLO

Veldig sporty og klarte oppstart på kort frist rett før ferien.

- Turi Ribler

* Fortsatt ledig: Grunnarbeid før asfaltering

Veldig fornøyd med alt.

- Erik Hilde

planering av tomt, bortkjøring av hageavfall

Jobben gjort var bra. Kommunikasjon var hele tiden veldig bra. Jeg ba dem rydde litt opp på slutten og gjøre finish ordentlig - de kom tilbake uten problem og gjorde en god jobb.

- Dorian Goldenberg

Ny drenering og utvendig isolering med isodren på endevegg

Møtte på avtalt tid og gjennomførte jobben effektivt og med et ryddig resultat. Flinke folk.

- Ole Nerseth

Grave hull til takvann på plen.

Kunne gjøre jobben på 1 dag varsel. Grave grop for å flytte takvann rør under bakken med grus. Profesjonelt utført. Kan anbefale de. Selve jobben var ikke stor. Unnagjort på 3-4 timer.

- Kaj Morten Solberg

Grunnarbeid for legging av brostein

Robert er alltid blid og positiv. Forandringer var ikke noe problem. Han la brostein på ca 25 m2 og kantstein, samt ferdig plen.

- Dag Vidar Handeland

Reparasjon og oppgradering av gårdsplass

Jobben er utført som ønsket og planlagt. KK Utemiljø har vært pålitelige, profesjonelle og har gjort en fagmessig bra jobb. Kan rett og slett anbefales videre.

- John Erik Eid

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.