Hus og hage

Få tilbud på boligalarm

Få tilbud på boligalarm - sammenlign og velg det beste tilbudet

Motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

3 000 - 10 000 kr

Hvor mye koster en boligalarm?

Hvor mye en boligalarm koster avhenger hva du ønsker inkludert. Vi anbefaler å innhente flere tilbud og sammenligne hva tilbudene inkluderer.

Siste evalueringer

Installere Yale Doorman og justere dør

Godt håndverk, pålitelig, rask, god kommunikasjon, ryddig og god pris. Ingenting negativt å melde. Kan anbefales på det sterkeste!

- Jon Andreas Pretorius

Bytte lås på postkasse

Veldig bra!

- Martine Klohs

Falle spretter ikke ut av låsekasse når dørhåndtak går opp

Kjapp respons, møtte eksakt på tiden, fullførte arbeidet kjapt og effektivt og var profesjonell og hyggelig.

- Tarald Gåsbakk

Kjøp/installasjon av dørautomatikk mellom garasjekjeller og oppganger

Vi er veldig fornøyd med jobben de gjorde i sameiet vårt - dørautomatikk mellom garasje og oppganger. De tok kontakt raskt etter at oppdraget var lagt ut, kom på grundige befaring og ga tilbud fort. Jobben ble raskt og profesjonelt gjort, og de fulgte opp hele veien. All kontakt var hyggelig. Av tre firmaer som la inn tilbud var de det rimeligste, og de som vi fikk best inntrykk av. Ut fra vår erfaring kan vi anbefale dem videre.

- Nils Grønntun

Montering av sikkerhetslås

Kom og monterte presis på avtalte tidspunkt. Kjapp tilbakemelding, fikk time raskt og effektiv håndtering av jobben. Trivelig arbeider :) anbefales på det sterkeste

- Katarzyna Skorupska

Ønsker tilbud på låssystem m/ringeklokke med kamera til hoveddør

Tok raskt kontakt og kom på en hyggelig befaring hvor flere løsninger ble presentert. Fikk deretter et tilbud på alle løsningene. Jeg valgte løsningen som passet meg best, de kom til avtalt tid, arbeidet ble godt utført og det endte til avtalt pris. Kan anbefales!

- Eirik Evjen

montere yale doorman dørlås og programmere

Meget bra utført arbeid og kommunikasjon.

- Stein Åge Ørstavik

Ekstra lås inngangsdør leilighet.

Meget hyggelig bedrift åu ha kontakt med fra første telefon til jobben var gjort neste dag med montering av sikkerhetslås og skifte av lås i inngangsdør. Anbefales.

- Willy Sundal

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.