Severin startet for seg selv – slik brukte han Mittanbud for å vinne kundenes hjerter

Da rørlegger Severin Poppe Midteide realiserte drømmen om å starte et eget firma, ble Mittanbud viktig. Uten faste kunder bygde den unge rørleggeren, på kort tid, opp en egen kundekrets via tjenesten. I dag bruker han Mittanbud til å fylle på med jobber ved behov.

Av Claudia Caroline Bajek


Sist oppdatert: 25. juni 2021 12:52

– Som oppstartsbedrift ser jeg en stor verdi i å bruke Mittanbud. Det gir deg et slags sikkerhetsnett i hverdagen, samtidig som du får muligheten til å fylle på med jobber når du trenger det, sier Severin Poppe Midteide.

Den unge rørleggeren fra Jar i Bærum startet for to år siden firmaet Grønne VVS. På kort tid har bedriften blitt en topprangert bedrift på Mittanbud, med kun femstjerners evalueringer.

– Det er utrolig viktig for meg å alltid gjøre en god jobb. Både for meg selv og egen integritet, men ikke minst for kundene mine. De skal være sikre på at jobben er gjort ordentlig og ønske å bruke Grønne VVS igjen, sier Midteide.

Les også: Ti år med godt samarbeid - bli kjent med Mittanbudveteran Elmann AS

Mener evalueringer er bra for bransjen

Han mener det å bli evaluert skjerper han i jobben og får det beste ut av han hver dag. Han forstår ikke hvorfor flere i bransjen er skeptisk til det å bli evaluert.

– For meg er det å bli evaluert bare positivt. Det blir gjennomsiktig og «the winner takes it all». Er du god på kundeservice og kvalitet så får du også gode tilbakemeldinger, sier Midteide.

Er Mittanbud noe for din bedrift?

Registrer deg nå!

Er Mittanbud noe for din bedrift?

Registrer deg nå!

Fronter rørfaget på TikTok

Midteide har på kort tid blitt en kjent skikkelse i rørleggerbransjen. Hans blide vesen og utadvendthet har ført han til finalen i kåringen Norges Hyggeligste Håndverker, men også gitt han en stor følgerskare i sosiale medier.

Under navnet «severin_suveren1» legger han daglig ut små videosnutter om rørleggerfaget til sine over 14 000 følgere på TikTok. Målet er å vise frem rørleggerfaget som han elsker, men også å få flere unge til å velge rørleggerfaget.

– Jeg er veldig interessert i digitale medier og kommunikasjon, og synes det er både gøy og givende å formidle faget til andre. Også er det jo god reklame for Grønne VVS, avslutter Midteide.

Sjekk Grønne VVS sin profil på Mittanbud!

Vil du få inspirasjon og tips til oppussing av din bolig?

Meld deg på Mittanbuds nyhetsbrev. Hold deg oppdatert på trender, få eksperttips og bli inspirert til ditt neste oppussingsprosjekt.