Derfor bruker Norsk Rørservice Mittanbud

Mittanbud-bedriften Norsk Rørservice er strålende fornøyd med tjenesten. Vi har besøkt bedriften, med Hussain El Haddaoui i spissen, på et spennende prosjekt.

Av Claudia Caroline Bajek


Sist oppdatert: 10. juni 2021 11:37

En liten servicejobb dekker månedskostnaden

Hussein El Haddaoui startet Norsk Rørservice i 2009, og har lang erfaring med bad og rør bak seg. Norsk Rørservice ble med på Mittanbud da det startet opp, og bruker tjenesten den dag i dag for å skaffe jobb.

– Nå har vi fått en god del fine evalueringer der, så for oss er det enkelt å hente inn mer jobb, sier daglig leder Haddaoui.

Haddaoui er fornøyd med å bruke Mittanbud, og forteller at det er nok å ta en liten servicejobb i måneden for å dekke prisen på abonnementet.

– Vi skal være best på service, og på arbeidet vi utfører.

Samhold og team-spirit er viktige verdier i bedriften. Vi blir med på morgenmøtet til de ansatte i Norsk Rørservice, hvor daglig leder starter med en pep-talk, før dagens oppgaver blir gjennomgått.

– Vi skal informere om hva vi gjør og hva hva vi har gjort, og om de eventuelt trenger hjelp til noe annet. Husk: Smil... og service!, sier Haddaoui til sine ansatte.

Dagen går videre til et av dagens prosjekter. Norsk Rørservice er en populær håndverksbedrift i kjendis-Norge, og i dag får vi være med på et prosjekt bedriften utfører for Therese Johaug.

Se selv i filmen!