Bli med Norsk Rørservice en ekstra spennende dag på jobb!

Mittanbud-bedriften, Norsk Rørservice, er strålende fornøyd med tjenesten. Vi har besøkt rørleggerbedriften, med Hussein El Haddaoui i spissen, på et spennende prosjekt.


Sist oppdatert: 04. okt. 2021 16:26

– Vi skal være best på service og det arbeidet vi utfører. Vi skal informere kunden om hva vi har gjort og eventuelt om de trenger hjelp til noe annet, ikke sant?, konstanterer Hussein El Haddaoui, til samstemt nikking fra de ansatte.

Hos Hussein og resten av gjengen i Norsk Rørservice starter dagen med møte. På dagens agenda står blant annet månedsrapport, tilbakemeldinger fra kunder og ikke minst; pep talk før dagens kundebesøk. Det er tydelig at samholdet og teamfølelsen står sterkt i bedriften. Kanskje er det også en av grunnene til at de er så populære?

Det skorter nemlig ikke på gode tilbakemeldinger fra kunder, og lovord som profesjonell, blid og imøtekommende går igjen under kundeevalueringene på Mittanbud.

– Husk smil… og service, kommer det fra Hussein, i det møtet avsluttes med både applaus og fist bump, som seg hør og bør hos en sammensveiset og motivert gjeng, som er klare for å gå i gang med dagens oppgaver.


Les også: Severin startet for seg selv – slik brukte han Mittanbud for å vinne kundenes hjerter

Få mer informasjon om Mittanbud

Registrer din bedrift og få et uforpliktende tilbud.

Få mer informasjon om Mittanbud

Registrer din bedrift og få et uforpliktende tilbud.

Det koster så lite, men du får så mye igjen

Hussein El Haddaoui startet Norsk rørservice i 2009, og er en av bedriftene som har vært på Mittanbud siden den spede begynnelse. At nettopp Mittanbud har vært med å bidra til spennende jobber og økt kundeportefølje, legger han ikke skjul på.

– Vi ble med på Mittanbud da det startet opp, og vi er fortsatt der og henter inn masse kule jobber. Med tiden har vi fått en god del fine evalueringer, så for oss er det enkelt å hente inn mer jobb. Det koster jo så lite, så hvis du tar en liten servicejobb, så får du tilbake det du betaler i måneden, forteller han.

Les også: Ingen vinner flere baderomsjobber i Agder enn Rørlegger Paulsen AS

"Det koster jo så lite, så hvis du tar en liten servicejobb, så får du tilbake det du betaler i måneden."

Flere kjendiser på kundelisten

Norsk Rørservice har med tiden opparbeidet seg en stor og bred kundebase, med flere kjente fjes på kundelisten, deriblant skiløper Therese Johaug. Det er nemlig Therese, Hussein skal besøke i dag.

Det som startet med et toalettrom i andre etasje skulle nemlig vise seg så vellykket at gjengen endte opp et enda større prosjekt, nemlig hele andre etasje og nå også tredje og deretter første etasje hjemme hos Johaug.

– Mye av dagen min går ut på å dra ut til kunden, komme med forslag til løsninger og å være behjelpelig, slik at kunden føler seg trygg på at ting blir gjort 100 %. Jeg elsker å dra ut til kunden å se når badet begynner å ta form. Når flisene legges og baderomsmøblene kommer på plass. Sluttproduktet skal bli perfekt, forteller han i det bilen rygges ut fra parkeringsplassen, før den ruller videre nedover gaten.

– Nå blir det gull i heimen også

Parkeringssensoren piper i det Hussein rygger bilen smidig inn på tunet hjemme hos dagens kunde, Therese Johaug.

– Da var vi fremme, Let´s go!

Pågangsmotet og den gode stemningen henger allerede godt i luften i det vi forlater bilen, og stemningen blir slettes ikke noe dårligere i det døren åpnes.

– Nei, halla!, kommer det fra Therese, mens håndverkere allerede er godt i gang med dagens arbeidsoppgaver. Her er det fullt kjør, smiler hun, før turen går videre opp i andre etasje for inspeksjon og inspirasjon.

Praten flyter lett og Hussein viser ivrig frem baderomsfliser i lekker marmorutførelse. Johaug virker allerede overbevist. – Også kombinerer vi det med gull…,

Hussein snur seg mot Therese, for bekreftelse – Ja, fy søren da er vi der. Da blir det gull i huset også!, kontrer hun lekent tilbake. Ingen tvil om at både kunde og håndverker går for gull.

Det å samarbeide med Norsk rørservice er helt fantastisk. De er et team man kan stole på 100 %, og det er ingenting som er noe problem. De er pålitelige og fantastisk dyktige folk, som leverer et rått resultat. Så jeg vet at jeg er i trygge hender og at jobben blir skikkelig gjort. Som kunde er det veldig, veldig viktig.
Therese Johaug ,

Vil du vite mer om Mittanbud?

Få et uforpliktende tilbud og se hvilke jobber som er tilgjengelige nær deg akkurat nå.

Vil du vite mer om Mittanbud?

Få et uforpliktende tilbud og se hvilke jobber som er tilgjengelige nær deg akkurat nå.