Om Mittanbud

Nye krav til bedrifter som skal pusse opp bad

Vi stiller tydlige krav til hvilke bedrifter som kan svare deg når du legger ut en våtromsjobb på Mittanbud. På denne måten gjør vi det enda enklere for deg å finne fagfolk du kan stole på.

Det skal skal være trygt, enkelt og effektivt å finne dyktige fagfolk til bygg og renovering. Derfor stiller vi krav til dokumentasjon, administrasjon og erfaring hos bedrifter som skal utføre større jobber via Mittanbud.

LES OGSÅ: – Vi prater med folk, og ikke over dem

Bedrifter som ønsker å svare på jobber innenfor renovering av våtrom må oppfylle følgende krav:

1. MVA-registrert
2. Aksjeselskap
3. Drift i minimum 2 år

Bedrifter som ikke oppfyller krav nummer to og tre, men har én eller flere av følgende sertifiseringer, vil likevel kunne svare på våtromsjobber:

Få tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Legg ut jobben nå

Få tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Bedrifter som får mange negative evalueringer blir fjernet

Kravene til bedrifter som skal pusse opp bad, kommer i tillegg til kravene vi stiller til alle bedrifter på Mittanbud.

Vi sjekker at leverandørene er registrert som selskaper i foretaksregisteret i Brønnøysund og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får mange negative evalueringer blir fjernet. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.

Mange tusen bedrifter fra hele landet benytter våre tjenester, og vi gjør det vi kan for å sørge for at tjensten skal være så trygg som mulig. Men det er viktig at du selv også sjekker bedriftene før du velger leverandør.

På Mittanbud er det flere hjelpemidler du kan benytte deg av når du skal vurdere bedriftens seriøsitet. På bedriftens profilside kan du sjekke evalueringer fra tidligere jobber, økonomi, sertifiseringer og lignende.