Oppussing

Pusse opp bad i Bergen

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for oppussing av bad i Bergen!

Legg ut jobb og motta tilbud

Oppussing av bad i Bergen

Å pusse opp badet kan virke som et stort og tungt prosjekt, men med de riktige fagfolkene kan det faktisk bli ganske gøy. Du som bor i Bergen er heldig, for du har et hav av entreprenører og håndverkere å velge mellom! Uansett om du planlegger å selge boligen din eller skal bo der selv, er det viktig å ha et delikat bad med fokus på et design etter din smak, funksjonalitet og kvalitetshåndverk.

Planlegging av badet er viktig

Du har bestemt deg for å pusse opp badet ditt. Neste steg i prosessen er planleggingen: Du har kanskje forhåndsbestemt et budsjett, og vet akkurat hva du vil ha på badet ditt? Eller ønsker du å ta kontakt med en entreprenør for å få råd? Uansett er god planlegging viktig når du skal pusse opp bad. Prosjektet tar ofte 30-90 dager og gjennomsnittlig pris ligger på rundt 240 000 kroner, avhengig av størrelsen på badet og hvor mye arbeid som skal gjøres. Uansett bør du regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men det koster sjeldent mer enn 350 000 kroner for å pusse opp et bad med normal størrelse.

Spørsmålene du bør stille

Når du har bestemt deg for budsjett, er det på tide å finne ut hva som er viktigst for deg på badet ditt. Hvordan skal du sørge for tilstrekkelig med ventilasjon - er det vindu på badet, eller må du få installert en vifte? Vil du ha en eller flere servanter? Dersom flere bruker badet samtidig, anbefales ofte to servanter. Hvordan type varmekabler burde du installere? Ønsker du et tidløst gulv, eller foretrekker du noe som passer din personlige stil?

Størrelsen på badet er også viktig å ta med i betraktning. Badekar tar for eksempel stor plass, men er et viktig gode for de som ofte ønsker å ta seg et varmt bad etter en kald og våt gåtur. Da kan du heller spare plass på badet ved å velge servant på pidestall og klare glassdører i stedet for dusjforheng. Et stort speil vil også sørge for at badet ser større ut.

Hos Mittanbud finner du dyktige fagfolk

Hos Mittanbud er det enkelt å finne entreprenører eller håndverkere i Bergen som kan hjelpe deg med å pusse opp badet. Legg ut jobben, så vil du etter kort tid motta uforpliktende tilbud fra dyktige fagfolk. Siden vi har spesialisert oss på kvalitetssikring av våre samarbeidspartnere, kan du være trygg på at du får god kvalitet på arbeidet til en rett pris.

Slik fungerer Mittanbud

Symbol tallet 1

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Symbol tallet 2

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Symbol tallet 3

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!