Oppussing

Pusse opp bad i Drammen

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å pusse opp bad i Drammen!

Legg ut jobb og motta tilbud

Oppussing av bad i Drammen

Når du først har bestemt deg for å pusse opp bad, er du heldig som bor i Drammen. Da har du et bredt utvalg av dyktige fagfolk som står klare til å hjelpe deg, ikke bare fra Drammen, men også fra hovedstaden selv. Oppussing av bad er en av de største investeringene du gjør som boligeier, og dyktige håndverkere er helt essensielt for å få realisert ditt drømmebad.

Se på det bye badet som en investering

Det er ingen hemmelighet at badet er et av de dyreste rommene å pusse opp, med en gjennomsnittlig pris på 240 000 kroner. Uansett bør du regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men det koster sjeldent mer enn 350 000 kroner for å pusse opp et bad med normal størrelse. Likevel er det viktig at du ser på oppussingen som en investering, og ikke kun som en ren kostnad. Et nytt og friskt bad gjør at boligverdien stiger dersom du en gang skal selge den. Hvis du ikke har planer om å selge, er det ofte uansett verdt å ha et delikat bad som står i stil med din smak.

Unngå at budsjettet sprekker

Når du har bestemt deg for et budsjett for prosjektet, er det viktig at du passer på å holde deg til dette budsjettet. Altfor mange bruker for lite tid i planleggingsfasen, som ofte ender opp med at både budsjettet og tidsplanen sprekker. Få gjerne hjelp av en håndverker som du kan diskutere både budsjett og ønsker med. Da kan du få et mer realistisk bilde av hva du kan forvente deg innenfor dine rammer. Deretter kan det var en god idé å sette opp en liste over arbeidet du ønsker å få utført, og gå gjennom denne med håndverkerne før de går i gang med arbeidet.

Finn dyktige fagfolk i Drammen og omegn hos Mittanbud

Når du skal pusse opp badet er det ofte flere yrkesgrupper som er involvert i prosjektet. Det kan være både rørleggere, elektrikere, flisleggere, snekkere og murere. Det er opp til deg om du velger en totalentreprenør som tar seg av hele prosjektet, eller om du ønsker å finne fagpersonene hver for seg. Du kan enkelt finne flere dyktige håndverkere i Drammen ved å legge ut jobben på Mittanbud. Da mottar du uforpliktende tilbud fra våre dyktige og kvalitetssikrede samarbeidspartnere, og du står fritt til å velge hvem du ønsker å bruke.

Slik fungerer Mittanbud

Symbol tallet 1

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Symbol tallet 2

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Symbol tallet 3

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Drammen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!