Snekker

Lage platting i Oslo

Få tilbud fra dyktige snekkerbedrifter som er anbefalt av andre for å lage platting i Oslo - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for platting i Oslo

En ny platting er en betydelig investering, og en svært synlig del av eiendommen din. Å legge en ny platting krever nøye planlegging, både med tanke på materialvalg og bruksområde. Derfor er det viktig å velge erfarne, profesjonelle og dyktige fagfolk til å utføre jobben. Det finnes mange håndverkere i Oslo, og du finner dem enkelt med Mittanbud.

Det billigste er ikke alltid det beste

Den nye plattingen kan ha en prislapp på opptil 80 000 kroner, men snittpris på en platting er på ca. 35 000 kroner. Du kan få presset prisen helt ned til halvparten av snittprisen for en ganske lite platting, men husk - det billigste er ikke alltid de beste. Prisen avhenger naturligvis størrelsen på området, men også av materialet. Her er det stor forskjell på kvalitet. Å bygge platting er en investering, og kvalitet er viktig for å unngå betydelige problemer og dyrere reparasjoner i det lange løp. Vi som bor i Norge har et tøft uteklima, og trenger materialer som tåler alle fire sesongene.

Velg materialer som er vedlikeholdsfrie dersom du vil slippe å beise og olje, og som samtidig passer til din personlige stil. I tillegg må du vurdere hva ditt nye uteområde hovedsakelig skal brukes til. Skal det være en grillplass for varme sommerdager, eller et lekeområde for barna? Finn gode håndverkere i Oslo som du kan diskutere både dette og materialvalget med, slik at dere begge blir fornøyde med sluttresultatet.

Finn profesjonelle håndverkere i Oslo hos Mittanbud

Du som bor i Oslo er heldig, for der er det fullt av dyktige håndverkere som har spesialisert seg på å legge plattinger som er tilpasset forholdene i hovedstaden. La dem sørge for at du får akkurat den plattingen du ønsker deg. Og det beste av alt - det er så enkelt å finne dem! Legg inn informasjon om din bolig og ønsker til prosjektet på vår nettside, og deretter får du uforpliktende tilbud fra profesjonelle håndverkere. I Mittanbud kan du lese evalueringer, slik at du alltid kan være trygg på at du får topp kvalitet til rett pris.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante snekkerbedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere snekkerbedrifter for å lage platting i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Fjerne dekor rullestein og bygge terrasse i Oslo

Arbeidet er godt utført og leder er veldig hyggelig, positiv og serviceinnstilt. Ville valgt dem igjen ved en senere anledning!

- Kine Jessen

Fjerne platting i Oslo

Veldig fornøyd med jobben med å fjerne vår platting og kjøre den bort til deponering! Ryddig prosess underveis og enkel kommunikasjon. De kom til avtalt tid og utførte jobben perfekt og ihht avtale. Vil absolutt anbefale Aurskog Høland bygdeservice.

- Line Bakken

Riving og bygging av terrasse med litt utvidelse i Oslo

Adam er en meget hyggelig og dyktig kar. Jobben hans var å rive ned vår eksisternde veranda og bygge den opp igjen i litt større format. Det ble gjennomført effektivt og med utmerket kvalitet. Adam er også flink til å informere underveis ved avvik eller forsinkelser. Vi er meget fornøyd med jobben han har gjort og kan absolutt anbefale ham.

- Helge Simonsen

Bygge ny platting, ca. 50 kvm i Oslo

Jobben ble gjennomført på en meget profesjonell måte. Tilbudet var oversiktlig, transperent med påslagsprosenter og detaljer osv., og regningen i etterkant stemte med tilbudet. Prosjektleder var svært nøye med å kontakte oss for å avklare alle detaljer i forkant, slik at ingen misforståelser oppstod underveis. Alle tidsfrister ble overholdt. Meget bra!

- Benjamin Husstad-Nedberg

Lage Terasse / Platting fellesareal ca 84 Kvm i Oslo

jobben ble utført rask og som avtalt - kan absolutt anbefales.

- HANSEN

Lage plan for innredning av terrasse i Oslo

Flink til å forstå våre ønsker og kom med skisser og detaljer som vi var veldig fornøyd med. Kjapp og enkel å kommunisere med. Leverte som avtalt. Vi kan trykt anbefale henne for å lage planer for innredning av terrasser.

- Ola Ødegård

Bygge gjerde + platting i Oslo

Ryddig firma, lett å kommunisere med. Veldig fornøyd med både gjerde og platting som ble bygd. Noen utfordring underveis grunnet terrenget utenfor boligen, men de var gode på løsninger som fungerte for alle. Anbefales!

- Natalia Galvez Santis

Legge platting i hage i Oslo

Fint utført arbeid og grei kommunikasjon underveis. Litt dyrt.

- Reidun Samuelsen