Snekker

Lage platting i Oslo

Få tilbud fra dyktige snekkerbedrifter som er anbefalt av andre for å lage platting i Oslo - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for platting i Oslo

En ny platting er en betydelig investering, og en svært synlig del av eiendommen din. Å legge en ny platting krever nøye planlegging, både med tanke på materialvalg og bruksområde. Derfor er det viktig å velge erfarne, profesjonelle og dyktige fagfolk til å utføre jobben. Det finnes mange håndverkere i Oslo, og du finner dem enkelt med Mittanbud.

Det billigste er ikke alltid det beste

Den nye plattingen kan ha en prislapp på opptil 80 000 kroner, men snittpris på en platting er på ca. 35 000 kroner. Du kan få presset prisen helt ned til halvparten av snittprisen for en ganske lite platting, men husk - det billigste er ikke alltid de beste. Prisen avhenger naturligvis størrelsen på området, men også av materialet. Her er det stor forskjell på kvalitet. Å bygge platting er en investering, og kvalitet er viktig for å unngå betydelige problemer og dyrere reparasjoner i det lange løp. Vi som bor i Norge har et tøft uteklima, og trenger materialer som tåler alle fire sesongene.

Velg materialer som er vedlikeholdsfrie dersom du vil slippe å beise og olje, og som samtidig passer til din personlige stil. I tillegg må du vurdere hva ditt nye uteområde hovedsakelig skal brukes til. Skal det være en grillplass for varme sommerdager, eller et lekeområde for barna? Finn gode håndverkere i Oslo som du kan diskutere både dette og materialvalget med, slik at dere begge blir fornøyde med sluttresultatet.

Finn profesjonelle håndverkere i Oslo hos Mittanbud

Du som bor i Oslo er heldig, for der er det fullt av dyktige håndverkere som har spesialisert seg på å legge plattinger som er tilpasset forholdene i hovedstaden. La dem sørge for at du får akkurat den plattingen du ønsker deg. Og det beste av alt - det er så enkelt å finne dem! Legg inn informasjon om din bolig og ønsker til prosjektet på vår nettside, og deretter får du uforpliktende tilbud fra profesjonelle håndverkere. I Mittanbud kan du lese evalueringer, slik at du alltid kan være trygg på at du får topp kvalitet til rett pris.

Slik fungerer Mittanbud

Symbol tallet 1

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante snekkerbedrifter.

Symbol tallet 2

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Symbol tallet 3

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere snekkerbedrifter for å lage platting i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!