Trenger du en murer på Sortland?

Trenger du en murer på Sortland for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere på Sortland konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer på Sortland?

Trenger du en murer på Sortland for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere på Sortland konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber på Sortland på Mittanbud

Bytte grunnmur på 2 av 4 sider av huset + vindu

8402SORTLAND

Grunnmuren tilhører 2 av sidene til kjeller med normal takhøyde. Hus bygget ca 1980. Det er sprekk langs nesten hele langside (øst) på grunnmur på ca 15m, og kortsiden (sør) (ca halvparten av lengden av langside) buler litt innover (vises fra utsiden for et trent øye). Langsiden er det en platting med tilhørende lav pyntemur i forkant og en liten bod som også trenger nytt fundament og mulig må de- og remonteres i forbindelse reparasjon/skifting av grunnmur på langside. På kortsiden er det en altan. Over 50% av mur er under jorda. Vi ønsker at tilhørende arbeider inne også blir utført i oppdraget, som bla. drenering, gulv, vegger, tak og det som måtte høre med til disse to sidene for å få kjelleren og muren/huset i god stand. Til info har tidligere eier fjernet en bærevegg i kjeller som gikk fra ca midt i huset til vest-side. Det er fremdeles bærevegg fra sør til nord i kjeller (parallelt med langside). Etter det vi har forstått må det opp 2 nye bærevegger innvendig for støtte til mur på langside. Vi tenker å beholde 1 vindu i forbindelse med langside grunnmur (per i dag er det 2 vinduer), men det nye vinduet må oppfylle krav for rømningsvei med evt. lysgrav om ikke terrenget senkes. Det er også 1 vindu tilhørende den andre langsiden (vest) av grunnmuren som skal byttes til et større vindu med evt. lysgrav (godkjent størrelse i forhold til rømningsvei) og 2 nye vindu på den andre kortsiden (nord) som må lages hull til og evt. tilhørende lysgrav. Arbeidet ønskes gjort så snart som det er mulig. Det bor ingen i kjeller per nå og arbeidet kan startes så snart dere har mulighet. Vi tar dere gjerne i mot på befaring, enten fysisk eller over teams/zoom eller lignende. Oppdraget dekkes ikke av noen forsikring, så vi er i dialog med banken fortløpende for å få lån til kostnadene når vi vet hva det kommer på. Vi kan være behjelpelig med overnatting på rom i kjeller som ikke berøres av grunnmur, der er også bla. kjøkken og bad som ikke er i forbindelse med de 2 sidene av grunnmur som er ødelagte. Se tegninger for hvordan kjeller var fra byggeår, hvordan den ser ut i dag og hvordan vi ser for oss at den skal bli.

Bytte bunnsvill, rette opp og støpe nye fundamenter

8407SORTLAND

Trenger hjelp på hytta i Godfjorden (bilvei helt frem) med å bytte et stykke med rotten bunnsvill, støpe 4 nye søyler og rette opp ifht gamle fundamenter.

Sett opp støttemur på gammel terrase

8400SORTLAND

Terrasen vår ble skadet av veibyggning vedsiden av, så må støttes opp med ny mur.

Bad 1.etasje og 2.etasje, gang 1.etasje

8400SORTLAND

Gulv - flis på gulv Vegger - dusjhjørne - plater Resterende vegger - baderomsplater Himling -ny himling, listverk. Bad 2. gjestebad - flytes fall på gulv Belegg Maling av vegger Gang 1.etasje Skifte av varmekabler og flis

Omgjøring av kjeller til leilighet.

8400SORTLAND

Skal omgjøre kjeller til leilighet med bad og kjøkken, med peis i stue (kan sikkert tilkobles nåverdene pipe) og oppstøtning av grunmurs veg. Trenger også fjerning av kjellertrap med utskjering av dør i cement vegg.

Muring av Leca pipe

8407SORTLAND

Mure Leca pipe langs veggen på utsiden av huset ca. 720 cm lang.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Oppussing av 10 kvadrats bad

Kan trygt anbefale bedriften videre til andre. Arbeidet ble utført til avtalt tid, og det var meget bra utført. Bedriften har hyggelige og dyktige arbeidsfolk ansatt. Ved neste oppussing vil jeg bruke bedriften igjen.

Juni 2013
S

Steinar om LITANOR BYGG

Sortland