Håndverker

Varmtvannsbereder

Varmtvannsbereder

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Varmtvannsbereder

Rørlegger Edvardsen AS

Liten bedrift med 1 mann som startet opp i 2021. Jeg har svennebrev i rørleggerfaget og sertifisering i ADK, og har nå jobbet over 20 år som rørlegger. I tillegg har jeg 9-års erfaring innenfor graving/anleggsvirksomhet hvor jeg har arbeidet endel som anleggsgartner. Jeg er medlem av "Rørlegger på Hjul" som dere kan finne på rørleggerpåhjul.no. Ta gjerne kontakt! :)

Des. 2023

Bytte av varmtvannsbereder

"Kom til avtalt tid, gjorde jobben som avtalt. Svarte på spørsmål i etterkant. God pris."
S
Silje
Moss
Rørlegger Edvardsen AS

Drammen Rørsenter AS

Des. 2023

Bytte varmtvannsbereder

"Byttet varmtvannsbereder. Helt perfekt utført til en god pris. Ordnet med alt fra bestilling + levering av ny bereder (type etter mitt ønske), gjennomføring av rørleggerarbeidet, koordinerte med elektriker, og tok med seg den gamle. Tilbud uten skjul..."Se mer
S
Stian
Oslo
Drammen Rørsenter AS

ES RØR ESPEN SÆTHERSKAR

Rørlegger med 14års erfaring. Opptatt av kvalitet og god Kundeservice.Trenger du hjelp til en dryppende kran eller ett nytt bad ta kontakt.

Nov. 2023

Skifte varmtvannsbereder (200l)

"Hyggelig, ryddig, går utover hva man skulle forvente. God pris sammenlignet med mange."
E
Endre Wictor
Jar
ES RØR ESPEN SÆTHERSKAR

Enerlys' Rørservice AS

Enerlysrørservice er en autorisert rørleggerbedrift som har bred erfaring innenfor vår?fag gruppe. Alle medarbeidere?hos oss innehar svenne/fagbrev og våtromsertifikat. Vi ønsker å være der for?kundene våre og yte mest mulig service. Sammen kan vi finne løsningen som egner din tilfredstillelse. Vi garanterer orden og leverer kvalitet.Alle ansatte har fagbrev/ svennebrev og vært i faget i 14år.Vi har 24 timers akuttvakt som kan komme til nytte når ulykken/lekkasjen oppstår enten i helgen, etter a...

Se mer
Nov. 2023

Ingen varmtvann i leilighet

"Bra👍🏻"
J
Julia
Oslo
Enerlys' Rørservice AS

RØRPORTALEN AS

Nov. 2023

INSTALLERE HØIAX CONNECTED 200 SMARTBEREDER 2000W

"Effektiv, hyggelig og punktlig 😀"
T
Tor Frode
DRØBAK

Sofienberg Rør og Varme AS

Nov. 2023

Skifte av ventil på varmtvannsbereder

"Det er mulig enkelt for en rørlegger. Men veldig godt fornøyd med gjennomføring. God dialog og godt utført arbeide."
T
Tor
Oslo
Sofienberg Rør og Varme AS

RØREKSPERTENE AS

Hei, Vi er nye på Mittanbud, men har over 15 års erfaring med vann og avløp, og viser gjerne til referanser. Vi er ikke bare en rørleggerbedrift; vi er en dedikert tjenesteleverandør som forstår at problemer ofte oppstår helt plutselig. Derfor tilbyr vi akutt rørleggerhjelp som er rask, pålitelig og profesjonell. Vi vet at tiden er avgjørende når rørlekkasjer eller avløpsproblemer oppstår og vi står klare til å rykke ut og løse problemet så raskt som mulig. Hos Rørekspertene er vi stolte a...

Se mer
Nov. 2023

Installasjon av benkebereder/varmtvannsbereder

"Jobben ble gjort raskt og effektivt til en god pris. Kan anbefales videre!"
T
Thea Maria
Oslo
RØREKSPERTENE AS

FØRLAND RØR AS

Førland Rør AS er et rørleggerfirma i vekst som ble etablert i 2017. Hovedfokus er totalenterpriser av bad, røropplegg til leiligheter, rekkehus og eneboliger. Vi driver også mye med radiatorer, gulvvarme, utekraner og diverse serviceoppdrag. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat, befaring eller om det er noe du lurer på. Vårt fokus er at arbeidet er faglig utført til avtalt tid.

Nov. 2023

Varmtvannsberedere

"Veldig bra utført av Førland Rør AS, til avtalt tid og pris. Vi har ventet med evalueringen fordi vi ønsket god tid til brukstest og alt stiller til forventningene. Anbefaler Førland Rør AS på det varmeste, bokstavelig talt 👍"
P
Paul
Oslo
FØRLAND RØR AS

TRONDHEIM VVS AS

Din lokale rørleggerbedrift i Trondheim - med kunden i fokus. Vi kommer når vi skal, svarer på telefonen og leverer. Samtidig tar vi ansvar, er ordentlige, skikkelige og etterrettelige. Vi gir oss ikke ut for å være noe annet enn det vi er. Vi er hel ved, ærlige, menneskelige og leverer et skikkelig håndverk.Vi søker alltid etter et godt samarbeid mellom oppdragsgiver og firma, mellom kunde og rørlegger. Det innebærer å ha respekt for hverandres oppgaver, bidra til fellesskap, til best mulig kul...

Se mer
Nov. 2023

skifte av varmtvannsbereder under kjøkkenbenk

"Utrolig hyggelig rørlegger Jobben ble utført veldig effektivt og med en bedre løsning enn før. Disse kommer jeg til å benytte flere ganger!"
V
Vegard
Trondheim
TRONDHEIM VVS AS

ROMERIKE BAD AS

Romerike Bad AS er en autorisert rørlegger og mesterbedrift som utfører totalentreprise av baderom, som er en av våre største kvaliteter.? Vi utfører alt av utvendig og innvendig vann, varme og sanitær i nye og eldre boliger, både privat og næring.? Vi rehabiliterer ca 50 bad i året, til konkurranse dyktige priser. Ta en titt på våre fast pris konsepter på www.romerikebad.no Vi har både sentral godkjenning, FFV godkjenning, NOVAP godkjenning, vi er også en stolt mester bedrift. Ring gjerne o...

Se mer
Nov. 2023

Bytte av varmtvannsbereder

"Var raske og kom etter avtale. Viste til flere forskjellige vvb og kom med fastpris."
B
Bjørn-Øystein
Blystadlia
ROMERIKE BAD AS

Fribohus AS

Vi har over 25 års erfaring i bransjen og hjelper deg gjerne med ditt prosjekt! Vi tilbyr rørleggertjenester og diverse "handyman"- oppdrag:- Installere vannmåler- Vann og avløp- Serviceoppdrag- Montere kjøkken- Baderomsmøbler- Bytte av varmtvannsbereder- Installasjon av vannstoppventil/lekkasjesikring. Vi er opptatt av å utføre jobber med fagmessig høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Nov. 2023

Koble til Høiax Connected varmtvannsbereder

"Særdeles hyggelig og dyktig rørlegger som på mitt anbud var helt uslåelig på pris. Ypperlig kommunikasjon. Perfekt utført arbeid. Veldig fornøyd. Anbefales. 10/10."
P
Pål
Bergen
Fribohus AS
Siste registrerte jobber

Bytte varmtvannstank

1613FREDRIKSTAD

Ønsker å bytte til varmtvannstank på 200 liter. Nåværende er også på 200 liter, men for gammel. Gjerne en smart bereder. Det må også monteres ny stikkontakt til bereder, da det i dag bare er en vanlig stikkontakt. Fint hvis rørlegger kan koordinere dette med elektriker. Ønsker også bistand til søknad av Enova tilskudd for installering av smart bereder. Ønsker pris på ny bereder, med arbeidskostnader + det elektriske.

Bytte ut gammel bereder med ny.

4310HOMMERSÅK

Trenger å bytte ut berederen min med en ny jeg har kjøpt. Den nye berederen er ca. 30 cm høyere enn den gamle. Det er utenpå liggende rør og jeg tenker at det burde gå fint å bruke 50 cm bereder slange i stedet for å bruke kobber rør.

Sette inn ny varmtvannstank

0456OSLO

Har for liten varmtvannstank, den jeg har er plassert under vasken på kjøkkenet. Tenker den nye/ekstra kan plasseres i skapet på soverommet ved kjøkkenet. Vil ha en stor type, kanskje 200 liter.

Skifte av varmtvannstank

0590OSLO

Trenger bistand til å skifte en 50 liters varmtvannstank montert på vegg. Ny tank er identisk med den som skal skiftes ut. Ny varmtvannstank er allerede anskaffet. Ønsker å få jobben utført så raskt som mulig og ønsker pristilbud i forkant.

Bytte varmtvannsbereder OSO Saga S200

1359EIKSMARKA

Ønsker å bytte ut vår varmtvannsbereder av merket OSO Saga S200 fra 2007 med en ny tilsvarende.

Montere varmtvannsbereder og dusjkabinett i hybel

4640SØGNE

Hybel: Ønsker pris på montering av varmtvannsbereder under kjøkkenbenk og dusjkabinett på tilstøtende bad inkl utvendig rør mellom VVB, dusj og vasker på hhv bad og kjøkken, for å skille strømforbruk mellom hybel og husets hoveddel.