Varmtvannsbereder - Aure

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

ny varmtvannsbereder

6690AURE

Få bort den gamle varmtvannstanken som ikke gir varmvatn lengre. Og sett inn en ny en. I tillegg er kjøkkenbatteriet noe slitt, mulig med et nytt kanskje?

Bytte av varmtvannsbereder.

6694FOLDFJORDEN

Trenger å få byttet en liten varmtvannsbereder høiax heat ex 30l. Har kjøpt tanken så den står klar. Skal byttes med en tank som er lik bare en eldre modell.

Varmtvannsbereder, og bytting av rør innvendig i hus

6693MJOSUNDET

Trenger ny varmtvannsbereder, og bytting av gamle kobberrør. Hadde tengt og få lagt opp rør i rør i forbinnelse med oppussing av bad. Og montere utekran med mulighet for både kaldt og varmt vann.

Utskifting av sikkerventil på varmtvannbereder

6694FOLDFJORDEN

Varmtvannsberederen er av eldre merke (Fag rør 150) og den fungerer. Jobben som ønsker å få utført består av å skifte ut sikkerventilen på siden av varmtvannberederen (se bilde). Det er en sprekk i den og lekkasje etter frost i vinter, men tanker er i en krypkjeller så vannet har ennå ikke foresaker skader.

Røropplegg i ny hytte på Sør-Halsne Tustna

6590TUSTNA

Skal sette opp ny Saltdalshytte på Sør-Halsnes Tustna i Aure kommune Gnr 202 Bruksnummer 74. Oppdraget gjelder opplegg til rør og avløp i hytte under planlegging. Vann og avløp er ført fram til tomtegrensen og ca 7 meter fra inntaket til hytta. Det er vei ført fram til hytta. Installasjonen omfatter. Hytta skal bygges på såle og opplegget av rør i sålen blir en del av oppdraget. Det legges tilfarergulv på sålen. Vann og kloakk føres fra tomtegrensen til hytta. Ønsker stoppekran før inntaket til hytta. Bad og vaskerom ligger vegg i vegg. Kjøkken på andre side av gang. Bad: Opplegg for dusj - varmt og kaldt vann. Sluk i gulvet. Opplegg med varmt og kaldt vann til servant. Avløp Vannklosett - vann og avløp Vaskerom: Stoppekran. Varmtvannstank leveres og monteres (størrelse avtales).Sluk i gulvet. Vannuttak til vaskemaskin og avløp fra denne. Kjøkken:Opplegg til vaskekum- varmt og kaldt vann -avløp Oppvaskmaskin vann og avløp Utvendig et vannuttak - plassering avtales. Arbeidet utføres hovedsaklig månedsskiftet april/mai. Planlegging for føring av rør i sålen ønskes på et tidligere tidspunkt. Tegninger blir sendt de som er interesserte i å gi et anbud Mvh Jan Christian Naas Olsen Solduggsvingen 26 6518 Kristiansund 99220121 jan.christian.naasolsen@neasonline.no

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud